上一頁下一頁
發新話題

彩虹QQ Version 2.3 ~ 好鬼鼠咁詳細測試(已解決自動升級之問題)

收藏  |  訂閱
110  18.6k

引用:
原帖由 花樣男子 於 2008-6-28 12:04 PM 發表
哎 為什麼downlo 不到的呀
我啱啱試過無問題喎!:smile_45:

ching 我用彩虹QQ上線不久 , 便自動斷線 , 為什麼會這樣?
你有沒有發生過同樣事件?
我試過delete了彩虹QQ再從新裝過情況都一樣:smile_42:
請教ching幫忙

引用:
原帖由 mak06 於 2008-7-2 02:48 PM 發表
ching 我用彩虹QQ上線不久 , 便自動斷線 , 為什麼會這樣?
你有沒有發生過同樣事件?
我試過delete了彩虹QQ再從新裝過情況都一樣:smile_42:
請教ching幫忙
咁你用乜嘢Version?:smile_41:

Version2.2
你比的那條link download來的

我之前用都無事,但今日用就有同樣情況(online左一陣就斷) 我知有無c兄搞到呢??

thanks so much.......
引用:
原帖由 寧死不屈 於 2008-7-2 20:17 發表

咁你用乜嘢Version?:smile_41:

其實之前用都冇事 , 昨天用就出網路連線失敗 .
但我用普通版QQ(繁體QQ2006Beta2) , 就冇問題.
今天試過用彩虹QQ上線情況一樣.

但係我無問題喎,點解呢?:smile_41:

ching 有什麼方法 , 已經試過從新安裝 , 但問題還在:smile_42:

引用:
原帖由 mak06 於 2008-7-2 09:22 PM 發表
但我用普通版QQ(繁體QQ2006Beta2) , 就冇問題.
我都有呢個問題

引用:
原帖由 mak06 於 2008-7-2 09:22 PM 發表
me too:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆