上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  58.8k

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

前言 - 為左令一個朋友返黎容易搵到我地,所以我才用"同事姐弟戀"黎開POST,敬請各界見諒 !

我和我的女助手(真人真事,近日發生)

UPDATE - P.15#215 / P.22#323

Part 1
重溫 : http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid=7169891&extra=page%3D2

Part 2 重溫 : http://www2.188channel.com/viewthread.php?tid=7319782&extra=page%3D1&page=1

Update 25 June 2008

琴日 / 晏晝,傻BB無端端眼紅紅,去左TOILET,過左一陣返黎......於是我SEND左個MSN問佢 : BB乜野事呀 ?
點知傻BB覆我 : 死佬,正衰人,整喊人......

大佬,乜野事呀 ???

後尾我睇番個POST,哦 ! 終於知道乜野事啦......原來傻BB睇左個POST,感動到喊......he he !

於是我又SEND左個MSN同傻BB講 : 做咩呀,睇完個POST,好感動呀 BB !
傻BB答我 : 鬼做你個SAM嫂呀......
我話 : 你唔做呀 ? 算啦,我是但搵個囉......
傻BB答我 : 唔得 ! 我要做返......我要到時......童話式,我要做小公主......
我話 : 係啦 ! 係啦 ! ...... 家陣你要乜,我都肯架啦......哈哈哈 !

8點幾放工,去MK食飯......原本我地諗住食完飯,行一陣,睇場戲......然後先返屋企,點知食食下,話8號風球喎......於是我地就返屋企,先去佢度閂窗先,再去我度......係的士度,我細細聲同傻BB講 : 我地幾日無咸濕過啦,今晚......傻BB無出聲,面紅紅......我係架的士度,偷偷地摸左佢一下......e !

返到屋企,我已經忍唔住,開始同BB車......車左一陣,佢好主動話要幫我 "口爆",我話唔好啦,污糟呀(雖然我果陣扯得好行......),但係傻BB搵左張濕紙巾幫我清潔,然後就跪底幫我吹......嘩 ! 勁爽,妙極......5/6分鐘度,爆左......BB仲吞埋我D子孫添......我的番高BB,再車過......仲LAM到D精添,唔......咸咸地,腥腥地......跟住到我錫BB個妹妹,乃左一陣開始出水......今晚特別好水......D水水越黎越多,細佬又有狀態,於是插入妹妹度,幫佢塞番住D水水,今晚第一插......搞完第一次,我地就坐左係梭發度灘抖......大約大半個鐘左右我地就去沖涼,沖沖下,磨磨下......又想要,於是係後邊插入,再黎......插左成5/6個字先出,BB都黎左起碼兩次......行出浴室門口都成兩點LU,訓覺......

出邊就狂風暴雨,我地係屋企就翻雲覆雨......

I am 1st:smile_30: :smile_30: :smile_30:

LAM到D精...........:smile_27:

第三!:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

霸個靚位支持先! :smile_40:

攞分:smile_38: :smile_38: :smile_38:

好衰嫁 ! 講到咁detail 
引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-25 09:38 PM 發表

前言 - 為左令一個朋友返黎容易搵到我地,所以我才用"同事姐弟戀"黎開POST,敬請各界見諒 !

我和我的女助手(真人真事,近日發生)

UPDATE -

Part 1 重溫 : http://www8.188channel.com/viewthread.php?tid= ...

支持支持:smile_40:

勁正勁sweet呀 sam嫂真係幸福:smile_40:

part3喇……

一定要入黎踩踩先~不過就喺LAM到D精精就真喺……

GOD......好正遮......支持sam哥.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆