上一頁下一頁
發新話題

酒吧遊戲教學 (加分區)

收藏  |  訂閱
70  53.0k

酒吧遊戲教學 (加分區)

去飲野, 吹水唔吹得咁多, 不如搵d 野齊齊玩下, 你地有咩酒吧遊戲教下大家玩?

例如:
道具:
人數 (最多/最少):
遊戲規則:
處罰方法:

.....

遊戲新穎有趣, 介紹得清楚都有分加, 最多可以加30分

包剪dup
道具:一對手
人數 (最多/最少):最多n個,最少1個(左手同右手)
遊戲規則:無~除你鐘意
玩法:包,剪,dup都唔識玩你唔好做人啦
處罰方法:無~最多輸左0個個會叫:''唔算唔算~再黎過''

版主版主~有無分加架?

無!辟易話

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2005-10-15 01:20 PM 發表
包剪dup
人數 (最多/最少):最多n個,最少1個(左手同右手)
遊戲規則:無~除你鐘意
玩法:包,剪,dup都唔識玩你唔好做人啦
處罰方法:無~最多輸左0個個會叫:''唔算唔算~再黎過''

...
咁都得,我都有

差皇帝
人數 (最多/最少):最多n個,最少1個(左手同右手,做一世皇帝)
遊戲規則:排隊落,win做皇帝,可(lum)莊,輸就再排過
處罰方法:自定

快d加分

已經加分~呵呵..

true or dare~~~

道具:轉轉bottle一個~~

人數 (最多/最少): 2 - z~~~~

遊戲規則: o個bottle轉到邊個~ o個個要 choose true or dare~~

ture: 講真心話~~
dare: 做大膽野~~ ( show underware 俾對面 table gei 人睇~~)

處罰方法: 無 ga wor~~

不過: 有不明文RULE~~

玩完吾可以唱出去~~

+ 初識gei 最好玩~~~~~~~~

吾知值幾多分呢~~~~~

月亮姐~~~~~~~~~~

6分

搵個女仔做(標板)
d男仔輪流扔飛標
扔中左下體落小小(即係唔中下體)
中既話可以嘴個女仔一啖
唔中既話你大獲啦~
上警局報到呢~
女就入醫院= =

-2分:smile_02:

引用:
原帖由 藍月亮 於 2005-10-15 12:50 PM 發表
去飲野, 吹水唔吹得咁多, 不如搵d 野齊齊玩下, 你地有咩酒吧遊戲教下大家玩?

例如:
道具:
人數 (最多/最少):
遊戲規則:
處罰方法:

.....

遊戲新穎有趣, 介紹得清楚都有 ...
唔知係唔係新野生~~
道具:酒.飲品(如可樂.咩都得不過要有氣既)及溶量相同既杯(人數*10)
人數:多多都得
遊戲規則:酒.飲品.2簡1一人十杯酒/飲品3.2.1.後開始飲:L:L:L:L:L最後果個or一個就要接受處罰(勝負後每人枱上唔以多於三杯or一杯~:L:L:L:L:L:L)
處罰方法:自訂~~
死未睇你幾玩得~~~

[ 純粹鬥快, 無咩技巧]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆