上一頁下一頁
發新話題

澳門 Disco 界女實錄 !!!

收藏  |  訂閱
248  47.9k

澳門 Disco 界女實錄 !!!

今次同三名朋友過大海玩, 不是去賭場 ,也不是去找囡囡,而係選擇落 D 玩. 我們今次選擇了澳門英皇對面的 D2 Disco. 我們先在澳門遊覽下街道, 食下美食. 之後一直去到晚上11點 幾左右. 就落左去 Disco了. 初初入到去,人數不是太多. 音樂也不是太high. 我們都係坐低先叫左d酒 飲下. 但當去到 零時 12 點幾左右, 人數開始陸陸續續入場了,, 音樂也開始愈播愈激. 我覺得這裡的音響及歌曲好正. 好容易令人投入氣氛. 我地一行四名人在Disco內,另外開左間房玩. 目的當然係想界女啦. 因為聽d 師兄講,落 D 開返間房,係比較容易溝女的.:smile_46: 之後我們出左去跳舞.好high,好正. 不過可能我本人平時不是成日落 D 的人.沒有醉意,也不會high野. 雖然間野音樂及燈光做得好好.但我老實講句,我覺得 落 D 如果個人身體清醒下,在舞池跳舞,係沒有感覺,反而感到有點兒悶悶不樂:smile_13: .不過,我目標係溝女,睇女. 因此先可以吸引到自己落黎 Disco 玩 一直由12 點幾跳到2 點鐘左右, 我見到有一條女,一邊跳,一邊勁望住我 . 我就慢慢行埋去佢附近. 跟住條女自動自覺走過來我面前跳. (其實之前我已經食左二次檸檬了,第一次剛剛入黎Disco,11點幾時候, 我走去同二條猜緊枚的女仔 say hi. 他們立刻走過第二度玩,避開我:smile_27: . 第二次,就係在舞池跳舞時候,我行埋一條性感女面前跳,她立刻轉身背向我:smile_27: ) 今次,難得有條女自動走過來,我覺得自己行運了. 但我看她的表情及言語,應該係有 4 成的醉意. 之後 3 點鐘左右,我帶左條女入我同班 friend 之前卜的房間. 入到房後,見到當時有二個friend 坐係度飲緊芝華士及猜枚. 其中一名朋友已經帶左一條陌生的女仔係度玩緊. 他們都沒有理我了. 個個飲到死下死下. 只得自己仲係保持清醒:smile_35: 之後,我叫條女坐低, 叫左一打 diamond back 慢慢玩. 玩猜枚,玩骰盅. 之後我終於有輕微醉意:smile_19: . 但條女已經起碼估計有 6-7 成醉了. 但我都仲起碼可以同佢傾到計,,佢係識答我的問題,代表左佢仲有d清醒. 只係她間中會傻叫,同埋面紅紅. 去到4點幾左右,條女開始成鬼日把自己個頭靠落我膀頭上. 開始累了. 我放低錢比班friend. 就自己先帶條女離開D2 Disco了. 去左舊葡京租左間酒店訓. 我帶左佢上房. 條女半醒半醉.我睇住佢個樣,發覺她愈睇愈可愛 .不過我沒有攪佢. 只係錫左佢塊面及嘴幾下. 同埋摸過下佢個胸姐:smile_35: . 完全沒有脫過佢的衣服. 之後我係沙發上睡覺. 早上9 點幾. 我班friend. 打過電話比我. 因為條女還未起身.所以我叫他們自己活動或自己返香港. 不用理會我. 跟住我一直等,到了早上12點左右. 條女終於醒來見到我. 好彩佢還知道我是誰,超驚佢話唔識我. 之後,我們不斷講返昨晚的野,好開心 . 條女原來部手提電話教左無聲及無震機. 已經發現左有 6個電話佢無聽到了. 之後佢話唔洗理會, 我問佢澳門有咩好野食,好肚餓. 佢就帶左我去 百百伴, 一間食法國麵包地方.. 超好食 . 我們交換左聯絡電話後. 佢就要去搵返自己班朋友了. 我也要搵回自己的朋友了. 但我們確定可以做成了朋友. 正呀!!!
其實我說回今次事件,想帶給大家分享係 如果大家日後有機會遇到類似我這次同類事件. 如果帶左條醉意紛紛的女 上房. 你唔攪佢ge話,大家係可以有朋友做的, 識多一個女性朋友, 慢慢培養出感情後, 溝埋佢都仲得呀!!  但如果見條女醉 ,就去攪人 . 甘樣攪完後,就要親佢未醒, 就要逃離現場, 免得她醒來後有誤會,帶來痳煩野,,這樣做法, 分分鐘更衰 及 更令自己不快

請不要張貼任何自己之電郵、電話、MSN、ICQ、QQ 號碼

好野 !
師兄你都幾忍得 !
男人既代表作 !

好 !
唔怕影衰男人 !
我要睇相

引用:
原帖由 andy253053 於 2008-7-7 12:43 PM 發表
好野 !
師兄你都幾忍得 !
男人既代表作 !

好 !
唔怕影衰男人 !
我要睇相
send左比你了!!!!!!!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 klau010 於 2008-7-7 01:41 PM 發表
me too, please send the photo to me,
I want to see the girl is pretty or pork chop
how can you 忍得 in hotel?
因為我當日的性慾不是太強烈:smile_35:
只係想識多d 女仔朋友

我已經send相片比你了!!!!!!!!

引用:
原帖由 wonkamtc 於 2008-7-7 01:54 PM 發表
PLS EMAIL THANKS
send 左相片比你了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆