上一頁下一頁
發新話題

著住條睡裙兀起個patpat對住兩個陌生男人,感覺好刺激,好似隨時會俾佢地插入黎咁...

收藏  |  訂閱
567  55.1k

未睇哂都覺得你好正.....

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-7-10 11:14 PM 發表

3、4年,唔係掛...
我邊有玩咁耐呀...
我係度3,4年啊:smile_30::smile_30:

淨係睇你個故仔.....都扯哂旗:smile_47:

妹妹整水喉搵我丫嘛~!!!:smile_47:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-7-10 09:09 PM 發表
早兩晚上bf屋企過夜,煲碟煲到凌晨四點幾
大家都睇到好累,睇睇下就係床上面「合」著左(好難得上佢屋企唔搞野就訓...)
第朝,我仲訓到矇矇矓矓,突然感覺到有人搞我下面,我醒左,一擘大眼,原來係個死野晨早流流 ...
Wor, your photoes are very sexy.

:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-7-10 11:10 PM 發表

我都有睇佢地既post,依家咁樣幾好,又多d姊妹,又熱鬧d
唔駛淨係得我同呢度d猛男孤軍作戰,:smile_30: haha~~
不過始終你最引人入性...

我都想有個男朋友咁同我玩... :smile_13:
不過我而家果個一定唔會... :smile_13:

我係女都各你索喎:smile_40:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-10 23:37 發表

你男友咁好定力:smile_40:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2008-7-10 11:37 PM 發表

咁想點玩 la,玩咩招式 la.....

回覆 69# 的帖子

右邊第一張真係睇到流鼻血, 我覺得你bf個廁所好快又會壞, 師父根本冇辦法用心去整子.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆