上一頁下一頁
發新話題

著住條睡裙兀起個patpat對住兩個陌生男人,感覺好刺激,好似隨時會俾佢地插入黎咁...

收藏  |  訂閱
567  55.1k

YRQKE

FDCDLjADCfVZGFDVGXKVFDVZ
ZVVDSJVVVVKZD,HCVVZHJJVVZD
mcvjdszVCJVKZVKkUYRYREFLS
ZSCKVKDVSZVCS,V ,XV。LJF。vj《vF,F

cmvJCKdszvkCGKGDKkgGsdCKVD,Zv〈cjhvKSK

果2個水喉佬當時如果頂唔順除褲 :smile_19:

office妹妹 你會唔會比佢2個吊

玩 4 P  :smile_47:

引用:
原帖由 性感小男人 於 2008-7-10 10:30 PM 發表

嘻嘻,不相伯仲.:smile_47::smile_47::smile_47:
榨落去好彈手 lor,咁滑唔滑 la.......有無舐pat pat la.....:smile_47::smile_47:

誘惑之作:smile_14:

Haha, 我上樓工作都遇過唔少呢d少婦。
齋著住浴袍開門、或者開左門先著衫……都有。
雖然我不好「大」,但也想讚讚樓主你身材不俗。

引用:
原帖由 性感小男人 於 2008-7-10 22:24 發表
好耐冇見office妹妹出post

又系一次刺激的經驗.:smile_47: :smile_47:  睇D簽名都睇到人好多幻想
:smile_30: :smile_30: 你幅簽名相夠令我好多幻想咯:smile_30: ~

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-7-10 10:32 PM 發表

榨落去好彈手 lor,咁滑唔滑 la.......有無舐pat pat la.....:smile_47::smile_47:
年中都玩得5小了.呵呵.

引用:
原帖由 hoiee 於 2008-7-10 22:32 發表
果2個水喉佬當時如果頂唔順除褲 :smile_19:

office妹妹 你會唔會比佢2個吊

玩 4 P  :smile_47:
我諗唔會掛...:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-7-10 10:36 PM 發表

:smile_30: :smile_30: 你幅簽名相夠令我好多幻想咯:smile_30: ~
哈哈.甘你就要落力D幻想了..

係呢,
你有冇幻想俾佢2個姦你??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆