(女投)同男仔拍拖,為左滿足性佔左幾多%

收藏  |  訂閱
33  12.5k

(女投)同男仔拍拖,為左滿足性佔左幾多%

同男仔拍拖,為左滿足性其中佔左幾多%,
即係除左愛,錢,開心之類既野,性令妳地想拍拖有幾大比例?

100%=愛+錢+開心+其他+(性?%)

而家好似多左好多女仔為左性而同唔係話好鍾意既男仔求其拍拖.

100%...對方唔係男性, 你會唔會愛上佢?
就算你係基既, 都是因為對方"岩你的性取向"你先會愛上...當然仲有其他因素, 不過呢個是絕對的條件(合乎你的性取向)

引用:
原帖由 kelvinyck 於 2008-7-30 09:03 PM 發表
100%...對方唔係男性, 你會唔會愛上佢?
就算你係基既, 都是因為對方"岩你的性取向"你先會愛上...當然仲有其他因素, 不過呢個是絕對的條件(合乎你的性取向)
我頭先好似寫得唔清楚,其實愛,錢果d係包埋100%裹邊

引用:
原帖由 amx04x 於 2008-7-30 09:15 PM 發表

我頭先好似寫得唔清楚,其實愛,錢果d係包埋100%裹邊
都係一樣, 幾有錢,幾愛都好, 滿足不了你性取向你絕對不會拍拖...

引用:
原帖由 kelvinyck 於 2008-7-30 09:20 PM 發表

都係一樣, 幾有錢,幾愛都好, 滿足不了你性取向你絕對不會拍拖...
但係即係有性冇愛,連個男人有冇錢,有冇情趣,靚唔靚仔,乜都唔駛,
我諗你唔知我問乜,好彩你唔係女仔,都係女仔答好d

女25以下--正式拍拖---100%為左性 ......:smile_47:

我自問都係比較大食~

女25以下--正式拍拖---100%為左性 ......:smile_14:

引用:
原帖由 獅子山羊座 於 2008-7-31 01:08 PM 發表
女25以下--正式拍拖---100%為左性 ......:smile_14:
有性冇愛???:smile_14:

女25以下--正式拍拖---0%為左性

係為左愛佢先拍拖 性只係額外ge野

前往最後回覆