上一頁下一頁
發新話題

分享: ☆☆╮弟一次係點樣入黎呢個內地夜遊區 (+分區!!!)╭☆☆

收藏  |  訂閱
145  16.9k

分享: ☆☆╮弟一次係點樣入黎呢個內地夜遊區 (+分區!!!)╭☆☆

Background: 係其他區度見到.. 有幾多係講乜乜架.. 第一次乜,第一次物的(有d 係幾有趣架 , 重有 + 分架. .).咁. 係度諗諗下之下有 乜野弟一次係可以 fit 到 內地夜遊區而係幾 interesting 可以討論 or 分享一下之下..諗到以下的 topic啦..

如果詳答以下問題, 講得好..: 我估版主會有分加卦 (+d 分for 小小架reward呀..)

Question:

1)
大家弟一次上"內地夜遊區" 係在點樣架情況下呢.??.

eg.: "朋友話呢度有好多資訊架".. "經d search engine link 入黎"; "無意中咁連上黎架囉"..and the like...

2)
弟一次上黎呢度睇.. d post, 覺得點樣呢..

eg.: 大開眼界,志同道合, 月上月正, 冇乜特別, 都唔錯喎, no comment. and so on呀..

3)
大家有冇出過report 呀, 剩文字 or 相+文字架 report, 出過幾多呀(大約啦)

4)
大家有冇跟過團玩?? (係呢度join架,) 一齊去d 地方去玩, 如有, 跟團玩架感覺係.???

5)
有冇建議 or 意見給 "內地夜遊討論"

6)
除左上呢度(內地夜遊)外, 各會員重(有冇)上其他架邊一區多呢(最多講三個區得啦-係香港討論區內, 得個知字咋 )..??
eg.. 貼圖區都幾多相睇架..

1) 我弟一次點樣入黎呀.. , well. 係咁架.:
--> 我有睇開 "bo王"架 $8蚊果本, 咁果度 d 論壇, 隋意click 入去, 有d 人寫左個  link 話有 d 好正架 report 睇(有相又有文字的", 講到咁鬼正,咁係好奇心架驅使下, click 入個 link, register 左之後, 我架弟一次第一個區就係入黎呢度. 啦.. :smile_02::smile_02:

2) 弟一次上黎呢度睇, 覺得一個字, "掂", 因為 1)我講係話黎睇 相+report架嘛, 睇過有d report 有成百幾張相+ 真係好好架分享黎的, 而且真係大開眼界呀..不枉此行..  呢雲..

3)出過report. 大約係. 5+ 以上啦..

4)有跟過團去玩呀, 識到一班岩傾架會員呀, 大家圍埋食飯,+吹水+飯局,好熱鬧的

5)建議呀: 我諗整多d + 分區都好呀, 呢度除左出report+ 分, 舉報+分外,應該比較少d + 分區, 如係 funny+有趣架 topic, 我諗都可以 set + 分區呀..

6)除左呢度.. 最多係上.. 吹水閒聊, 貼圖區--->睇相呀.. 我就.. :smile_02::smile_02::smile_02:

1)
因為朋友在一年前來呢度吹水, 自己跟左佢來, 註冊完就好耐無再留言
最近重回歡場, 係友網(尋歡網)吹水, 果邊有D人過左來, 記翻起自己早有
註冊咪又返來呢度囉。

2)
弟一次上黎呢度睇.. d post, 覺得點樣呢..
人流多, 管理方式都幾理想。

3)
大家有冇出過report 呀, 剩文字 or 相+文字架 report, 出過幾多呀(大約啦)
出左2個。4年以前係16X 出好多, 但之後廣告稿太多, 寫得好又俾人話賣廣告
就封筆(封鍵)不再出, 直至最近才出2個。友網出2個 (不同的事件)

4)
大家有冇跟過團玩?? (係呢度join架,) 一齊去d 地方去玩, 如有, 跟團玩架感覺係.???
無, 同朋友一齊上去玩, 感覺安全D (娛記事件令人有戒心)

5)
有冇建議 or 意見給 "內地夜遊討論"'
暫未諗到

6)
除左上呢度(內地夜遊)外, 仲有去吹水, 星座等

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-27 02:16 PM 發表
1)
因為朋友在一年前來呢度吹水, 自己跟左佢來, 註冊完就好耐無再留言
最近重回歡場, 係友網(尋歡網)吹水, 果邊有D人過左來, 記翻起自己早有
註 ...
好多謝你架意見呀..
-->for 1)我..反而唔識d fd 係上黎吹水架. 我係自己咁入黎的..

我個friend forward左大佬既既”新橋愛的故事”俾我
睇完覺得好正,所以先知呢個版
就係咁!

引用:
原帖由 Sky-walker 於 2005-10-27 03:13 PM 發表
我個friend forward左大佬既既”新橋愛的故事”俾我
睇完覺得好正,所以先知呢個版
就係咁!
原來係咁.. 答埋.. 2) 至 6)呀.. 方便架話..
都知你係. stanse 架 fans 架啦..

very colorful

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2005-10-27 06:13 PM 發表
very colorful
阿黃, 留個言呀.. 1 to 6 呀.
有分架..(希望.. )

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-27 06:20 PM 發表

阿黃, 留個言呀.. 1 to 6 呀.
有分架..(希望.. )
師兄 , 你仲要加分 , 註冊兩個月都八千幾分啦

引用:
原帖由 blok 於 2005-10-27 07:12 PM 發表

師兄 , 你仲要加分 , 註冊兩個月都八千幾分啦
係呀,成日上網呀嘛..
--> 你答下問題, 幫下.. 爭分呀(希望會).. 1) to 6)同埋我覺得幾有趣(個人無聊..),
所以咪寫左呢個topic. 呀.. 好colourful 架個topic,
-->花左唔少時間, 回應下呀..:smile_07::smile_07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆