上一頁下一頁
發新話題

分享: ☆☆╮弟一次係點樣入黎呢個內地夜遊區 (+分區!!!)╭☆☆

收藏  |  訂閱
145  16.9k

引用:
原帖由 paypay22 於 2005-10-28 08:55 AM 發表
1.係雅虎查game找到泥度囉.見度夜遊咪入黎look look
2.正,起碼去多咗好多地方
3.未有
4.未,時間唔夾,我平日先得
5.分多D區(CP區,咀咀區,洗腳區,k區,禁區等)^^
6.成貼
5.分多D區(CP區,咀咀區,洗腳區,k區,禁區等)^^
唔,如果分咁多區, 我覺得..唔係咁好, 因為分咁多區..會好散的. 又cp 區, 又咀咀區, 同埋其實set 左d 區, 係往往變成吹水區, 而在這版. 吹水區得一個, --> 內地夜遊吹水區, 所以..
--> 不過都多謝你的意見呀..

引用:
原帖由 jjcy 於 2005-10-28 01:43 AM 發表
2. 以前係高手過招 ( AUG/2004 之前 ) , 依家變左新手樂園 !

<<  兒童 樂園   >>媽媽我要吃奶奶,  又要叫雞..... ...
其實呢個網站係香港人睇多同發表多 , 所以廣東省為主一 d 都唔出奇 !

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-28 09:38 AM 發表

其實呢個網站係香港人睇多同發表多 , 所以廣東省為主一 d 都唔出奇 !
+埋流動人口好多呀. 所以新手同 hit rate 都幾多下..:smile_02::smile_02:

引用:
原帖由 stantse 於 2005-10-27 11:51 PM 發表

1 第一次.....在yahoo 找bt 下載,無意入來,最初只是下載bt,後來去了山東,情情愛愛區發表了第一篇文章"山東愛情故事",但無反應. 在內地夜遊區發帖,結果大受歡迎,哈哈:lo

2 其實一直很抗拒看夜遊 ...
第一次.....在yahoo 找bt 下載,無意入來,最初只是下載bt,後來去了山東,情情愛愛區發表了第一篇文章"山東愛情故事",但無反應. 在內地夜遊區發帖,結果大受歡迎,哈哈
你個故仔.. 呢度呢度更係大受歡迎啦. 新橋果個..

2 其實一直很抗拒看夜遊生活,不太接受"叫雞"行為....但後來....唉...入魔....
咁睇我要救救小stanse呀..

3. report...大大小小出過大約10篇吧
唔, 快d 出野啦,你.. 唔好封筆..啦.. :smile_02::smile_02:
4.第一次跟團偷跳.....咸濕書生的凱悅disco遊...跟手.....沙灣初體驗 (本年9月初)
ic. 書生果個. disco 我冇去過呀, 你話食白果果個呀.., 我 0823 至登記, 冇你玩左一年咁耐..

5.現在的夜遊區已經很好了
站時冇意見.. 唔..

6. 另一個區是樂器演奏交流區
吹乜吹乜果d..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-28 08:41 AM 發表

你這個是.. 拼音密碼來的... 我要解下碼先..
走去深圳購書中心買本五筆既書啦,裡面有埋漢語拼音,都係 5蚊咋,嘿嘿

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-28 02:00 PM 發表

走去深圳購書中心買本五筆既書啦,裡面有埋漢語拼音,都係 5蚊咋,嘿嘿
你好野.. . 我要破解你..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-27 01:21 PM 發表
Background: 係其他區度見到.. 有幾多係講乜乜架.. 第一次乜,第一次物的(有d 係幾有趣架 , 重有 + 分架. .).咁. 係度諗 ...
1) 老死推介
2) 志同道合 + 互動平台
3) 好似出左三個 Report,第一次有相,之後囡囡知道左 :'),俾喱度 d二五仔搞寸錯,苦無對策,唯有用閱讀權限啦
4) 係喱度跟過三團,當中有 d枝節,anyway, so far so good la
5) 職位低微,暫時未諗到 :smile_02:
6) 近排夜遊區水浸,走左去情情愛愛同 DV 區睇下、學下野

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-27 10:41 PM 發表

xian ding yi xia, xian zai zai xie bao gao, hou shuo ba
ok. 解到啦.

xian ding yi xia, xian zai zai xie bao gao, hou shuo ba
現定一下:現在在寫報告,後說吧..

勁呢..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-28 02:24 PM 發表

ok. 解到啦.

現定一下:現在在寫報告,後說吧..

勁呢.. ...
95分,錯左兩個字,「先」「頂」一下呀,繼續努力吧,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆