上一頁下一頁
發新話題

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
75  15.5k

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

如題:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 ) 】↑
(希望成為+分區)

希望大家分享一下.. 大家去玩架經歷, 開心   or 唔開心亦得 :'):'), 呢個題目冇限定大家點樣去寫架,自由發揮啦, 總知同主題有關就得架啦.. :smile_02::smile_02:

--> 鍾意講開心就開心, 鍾意講嫐就講嫐啦, 寫得好的話.. 我估版主有分加卦..

例如: For an example..

1) happy:講下上去玩最滿意ge一次啦, 講下邊次玩得最開心, 最成功(介到FOC, 灌醉某人等...) :smile_05::smile_05:

2) 怒怒怒 !!! :最ANGRY去架一次呀, 過程係點架. .

3) 深刻和特別架一次, 去玩果次唔同平時架.. eg. 遇到d 好靚架女 or 有波d, 咁鬼岩, 平時遇唔到呀, 就係呢野遇著啦.. etc.. ..

4). other than 1) to 3), 俾各會員自由發揮啦.. :smile_02::smile_02:

諗唔到有乜寫住.. reserved..

多少回憶堪回首??
欲寫還休對萶秋!!

bro. 呢篇我幫你唔到....

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-28 06:15 PM 發表
多少回憶堪回首??
欲寫還休對萶秋!!

bro. 呢篇我幫你唔到....
分享下的 .. 藍藍你應該有好多動人架回憶架喎.. other than 你寫架post. 可以架話, 分享一下呀.. --> for 最深刻一次的..

寫下啦,好啦.. ,. 我估版主.. 坐底+你.. 15分先.. ,

呢個貼幾好
希望大家都來分享下啦

以下係小小規矩
講明先, 以後唔使拗

1.  並唔係每個會員係呢度發表分享就一定會加分
     我地要視乎該post是否精采同有比心機
     所以大家唔好敷衍啦, 寫精采D啦

2.  唔好係呢度寫太多次唔同經歷
     呢度最多只會加一次分,
     其他經歷請去返版面發表啦, 加減分標準不變

希望大家分享愉快

引用:
原帖由 terrysgx 於 2005-10-29 04:16 AM 發表
good,good,good
你咁寫就更係唔得.. 啦.. 灌水呀..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-29 10:24 AM 發表

你咁寫就更係唔得.. 啦.. 灌水呀..
佢一早俾我扣左分啦

1) happy:講下上去玩最滿意ge一次啦, 講下邊次玩得最開心, 最成功

情人相聚,依偎纏綿,例行公事,如沐初識,為求了解,提議遊戲,True or Dare,誠實懲罰,囡囡純真,有問必答,不敢亂說,後果難料,一旦迴避,懲罰任吻,偶遇難題,嬌軀任償,時卿迴避,時我拒答,卿卿我我,詐作受降,深宵忘我,黎明漸來,自此以後,了解更多。

2) 怒怒怒 !!! 最ANGRY去架一次呀, 過程係點架.

K女相約,訂期偷聚,日夜盼望,廢寢忘餐,養精蓄銳,飛奔酒店,竟然「M」到,Mood盡氣來,問卿何解,問卿何以,女說亂期,女問何欲,怒氣未除,如弦待發,怒插嘴唇,再洩唇邊,卿怨故意,我說天懲,自此以後,維持年餘。

3) 深刻和特別架一次, 去玩果次唔同平時架..

深刻一次,莫如首次,首次北嫖,首次脫衣,半帶惶恐,半帶懷疑,未懂挑選,未敢直言,不知程序,不明所以,亂吻櫻唇,換來惡言,偷弄乳頭,直言禁止,無上無後,雅興盡消,伊人熟練,一刻盡洩。回到家中,困惑未舒,心理身理,總覺有事,報告未出,茶飯不思,自此以後,不能自持。

1) happy:講下上去玩最滿意ge一次啦, 講下邊次玩得最開心, 最成功(介到FOC, 灌醉某人等...)
嘩~最開心當然梗係食到好野喇

係邊到.....
沙咀囉.....手機映得唔好...真人好Q 正
重好玩得...好好招呼...咁當然有番灼啦:smile_04:
不過兩個月後就搵唔番啦,可能上岸啦

2) 怒怒怒 !!! :最ANGRY去架一次呀, 過程係點架. .

都係沙咀,樣同招呼都幾好,重扮到好鐘意
我,張張相都係合照,不過呢條女好貪錢,又
要呢樣又個樣,不過佢唔係扮慘,相反係吊高
黎賣,話我聽係有條台胞包佢既但又好鐘意我
,不過佢要昭顧一家大細,當我水魚,不過我
都係一個月度就冇再搵佢(冇沉到),兼且最後
兩次都出盡力做(希望賺番 D)

3) 深刻和特別架一次, 去玩果次唔同平時架.. eg. 遇到d 好靚架女 or 有波d, 咁鬼岩, 平時遇唔到呀, 就係呢野遇著啦.. etc.. ..
係最近既事....因為嚴打所以去多左正骨......
重溝左個骨妹....好後生,對我好好,從來無問我
要過錢,重好多時知我上去搵佢就咋病唔番工陪
我玩(諗唔到佢沉得好快),維持左三個月喇,但
係我己經有老婆,同佢冇將來,上個禮拜同佢講要去印尼做野講分手,佢係餐廳度哭得死去活來:'):')(我俾 D錢佢話俾佢傍身,佢點都唔要)~我個心好難過:')、好難過....覺得自己好衰....依家都重好唔開心:smile_07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆