上一頁下一頁
發新話題

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
75  15.5k

引用:
原帖由 kwanyick 於 2005-10-29 11:52 AM 發表
1) happy:講下上去玩最滿意ge一次啦, 講下邊次玩得最開心, 最成功

情人相聚,依偎纏綿,例行公事,如沐初識,為求了解,提議遊戲,True or Dare,誠實懲 ...
好多謝你架reply呀..
全部. 四字句, 有心思.. 咁我又整番個先..

阿kwan好野, 全四字句,答一二三,又詳細喎,好的分享,多謝晒你..
我估.. @@ 俾我會+你二十分.. . very creative 的.. +有心思..

其實開心同唔開心都係o個個女女....

1)最開心 & 深刻~o係qt 蓮記認識到仙子, 大家兄弟好比面仙子夜捧場

2)唔開心&深刻~係一齊無幾耐, 最后o個晚佢cp陪我,仙子臨走先話返鄉下

引用:
原帖由 hkzhou 於 2005-10-29 01:07 PM 發表
1) happy:講下上去玩最滿意ge一次啦, 講下邊次玩得最開心, 最成功(介到FOC, 灌醉某人等...)
嘩~最開心當然梗係食到好野喇
[img]photo....
有相+reply呀.thx你的無私的分享.
我估版主實會識做的.., 

1) .. 係. 個mm 真係唔錯喎, 師兄食到好野呀,公喜.

2)--> d mm貪錢, 又話乜台胞喎(其實想當你呆胞,吹水騙人),好呀,浮番上黎就好啦,內地大把mm的,實會遇到一個半個for fast food的

3)唉,明白,你架經力可以話係.刻骨深刻的,唔,曾經own有的..
-->因為有左家至,咁落去.直接d係無結果的,分開左係一個傷痛架回憶,但對你的將來,會係一件好事(畢竟有自已架老婆的,出來..玩過識返屋企的).

引用:
原帖由 carskars 於 2005-10-29 01:27 PM 發表
其實開心同唔開心都係o個個女女....

1)最開心 & 深刻~o係qt 蓮記認識到仙子, 大家兄弟好比面仙子夜捧場

2)唔開心&深刻~係一齊無幾耐, 最后o個晚佢cp陪我,仙子 ...
開心都係佢,亦因為她而唔開心.. 幾持別..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-29 01:57 PM 發表

開心都係佢,亦因為她而唔開心.. 幾持別..
通常都係咁.............

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-28 06:10 PM 發表
如題:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 ) 】↑
(希望成為+分區)

希望大家分享一下.. 大家去玩架經歷, 開 ...
啱啱回港兩個多鐘,近排印象最深既係 Isabella,最愛 (內外在美) + 最內疚 (多得 d 二五仔),依家整緊野,擇日詳談
_| ̄|O

係生平第一次........., 亦係最正的一次, 係上大陸, 不是在香港. 香港的也有一次很正的......

在布吉, 一次過叫了兩條女. 一個似賓奇步, 一個似而家亞視做一個馬浚偉做的劇的女主角, 廣告有賣的那一個, 名字我忘了, 水雲間的女主角, 胸有36c, 但得5呎4左右. 總之兩個都有85分, 係平均, 唔係加理. 前前後後做了五次, 兩條加理. 吹唔帶套. 有一次打真軍. 不過兩條都好似死屍咁, 要全自動.

畢生難忘.

之後果d?! 唉........................

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-29 04:50 PM 發表

啱啱回港兩個多鐘,近排印象最深既係 Isabella,最愛 (內外在美) + 最內疚 (多得 d 二五仔),依家整緊野,擇日詳談
_| ̄|O
你講起二五仔單啦.. 真係.. 呀..

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-29 03:34 PM 發表

通常都係咁.............
係呀, 藍藍, 你分享下呀, 你有好多架喎..

上去最重要系玩得開心就得喇..希望每次都玩得開心啦.就系甘..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆