上一頁下一頁
發新話題

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
75  15.5k

引用:
原帖由 azloep 於 2005-10-29 09:09 PM 發表
係生平第一次........., 亦係最正的一次, 係上大陸, 不是在香港. 香港的也有一次很正的......

在布吉, 一次過叫了兩條女. 一個似賓奇步, 一個似而家亞視做一個馬浚偉做的劇的女主角, 廣告有賣的那一個, 名字我 ...
////畢生難忘.

之後果d?! 唉........................ /////

??? 咁係點呀.. ??, 打真軍架結果.係.. ???

引用:
原帖由 黑色~夕陽 於 2005-10-29 09:47 PM 發表
上去最重要系玩得開心就得喇..希望每次都玩得開心啦.就系甘..
可唔可以詳細D的..
-->OR 你去玩最深.... 最深刻果次的經力. 分享一下呀.. 可否..

嘩!原來答你的問題加左我那麼多分數。

謝謝你的開帖,謝謝版主的加分。

引用:
原帖由 kwanyick 於 2005-10-30 05:37 PM 發表
嘩!原來答你的問題加左我那麼多分數。

謝謝你的開帖,謝謝版主的加分。
係呀. 唔駛客氣. 你寫得咁好.
我要多謝你的.. 回應呀.
--> 係呀, 咁好架分享, 可以 FORWARD OR PM 給你D 朋友呀. 將呢個 LINK FORWARD 去呀. 等大家都可以分享呀,. , 謝謝,,

引用:
原帖由 藍浪 於 2005-10-29 03:34 PM 發表

通常都係咁.............
對一個人.. happy or 唔happy. 有d 沉架積象/...

引用:
原帖由 aw60 於 2005-10-31 03:04 PM 發表
最難忘的一次是發生在大連, 一連數天在大連出差晚上無事便和同事落K玩, 選了一個高瘦大约高1.7m 的大連姑娘, 好像22歲, 樣子不錯, 吸手波, 和我很談得來, 也比較熱情。但和同事一起祇好抄了電話就走 ...
大連d 女仔應該係..  
幾高+皮膚白的+ 個nose 幾尖的..
-->你的經力都好正呀. 唔錯呀. 唔, 發射在出面的.. 有時想黎料,都冇計.

最後你pay 幾多呀.??, 冇好奇一問. :smile_02::smile_02:

引用:
1) happy:講下上去玩最滿意ge一次啦, 講下邊次玩得最開心, 最成功(介到FOC, 灌醉某人等...)

2) 怒怒怒 !!! :最ANGRY去架一次呀, 過程係點架. .

3) 深刻和特別架一次, 去玩果次唔同平時架.. eg. 遇到d 好靚架女 or 有波d, 咁鬼岩, 平時遇唔到呀, 就係呢野遇著啦.. etc.. ..

4). other than 1) to 3), 俾各會員自由發揮啦..
1. 在沙咀.....同一個湖北妹,一見如故,幾年前了,唔好提

2. 做做下條女個電話響,佢停左落黎發sms,頂!!!之後仲發多一次!!!!

3. 試過有一次同一個完全唔靚既女攪野(唔靚到直情我接受唔到),但全程配合+服務一流,之後覆桌三次

4  沉船一次....永世難忘

引用:
原帖由 Sky-walker 於 2005-10-31 05:33 PM 發表

1. 在沙咀.....同一個湖北妹,一見如故,幾年前了,唔好提

2. 做做下條女個電話響,佢停左落黎發sms,頂!!!之後仲發多一次!!!!

3. 試過有一次同一個完全唔靚既女攪野(唔靚到直情我接受唔到),但全程配合+服務 ...
唔,多謝你架分享. 雖然係簡短d.
--> 但係沉船架. 經力. 唔怪你成日叫人.. 留精不留情啦.. , 劑劑清咁
原來背後係.. 咁架. 如果詳細d . 重好d..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-29 09:43 PM 發表

係呀, 藍藍, 你分享下呀, 你有好多架喎..
多就多. 但令我有沉的感覺只係得一個
其他最多係有好感, 一齊時會玩得開心d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆