上一頁下一頁
發新話題

※↓分享:【內地夜遊玩得最印象深刻果次 (已經是..+分區) 】↑ @@ 去分享呀

收藏  |  訂閱
75  15.5k

引用:
原帖由 影流星 於 2005-11-16 10:15 AM 發表
回答1)

話說跟左kk老師團之後第二次去玩,當然去番第一次住既酒店啦,個媽咪見我猶豫不決揀女時,通常都會是但揀件黎,咁佢又揀件比我,咁我一望,個樣似夠18啵,不 ...
我都跟過kk團呀, 好happy的.
-->但係..(冇野呀,見到)你edit左呀. 

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-11-16 10:22 AM 發表

我都跟過kk團呀, 好happy的.
-->但係..(冇野呀,見到)你edit左呀. 
好彩個report係pm度,唔係搵唔到去解釋點解咁happy

引用:
原帖由 影流星 於 2005-11-16 03:33 PM 發表

好彩個report係pm度,唔係搵唔到去解釋點解咁happy
唔,有存底就好的, 有back up. 的..
--> 唔係唔見左個report, d 心血係冇晒啦. :smile_07::smile_07:

點講好呢....唉....既然呀thomas-sep 哥叫到, 就比下面啦....
......
我去大陸勁蒲既時候,  唔興disco既, 未有fing頭....
個時係去歌舞廳玩既....

最深刻個一次, 係在布吉, mark個髮廊妹去玩, 同埋 fd 一齊去 k,
係 k 度我地已經打得火熱, 成晚車輪...

之後租左一晚房仔, 同佢攪得好合拍, 佢反應同我狀態都好好,
最後, 我過左最自豪既一晚 ----- 一晚4鑊

到現時為止, 都未試過平過呢個紀錄..... hahaha
希望第日有機會啦...

寫得幾好, 一晚4野勁.

引用:
原帖由 maverickk 於 2005-11-21 01:10 PM 發表
點講好呢....唉....既然呀thomas-sep 哥叫到, 就比下面啦....
......
我去大陸勁蒲既時候,  唔興disco既, 未有fing頭....
個時係去歌舞廳玩既....

最深刻個一次, 係在布吉, mark個髮廊妹去玩, 同埋 fd 一齊 ...
, 多謝你肯俾面呀

:'):'):')點講好呢~其實我唔想再提~又唔想再唸~比面你地~好啦~
Sample TextSample Text
    話說起一年前ga,7月~小弟北上無耐~比朋友帶左去咀咀~到左之後
就如常食飯後去k啦~起(好開心卡拉ok)到揀左件k女~佢叫(小白兔)~唱完
就更係上房啦~佢身材都幾好架~你地都可能小過~個樣唔差~沖完涼我即
時要佢幫我吹啦~嘩...一吹之下~發覺出事啦~小兔之前食左(4村麻辣雞腳)
你地想像下咁樣比佢吹之下會點.赤赤地呀~哼,我一之下袋都無用~直
島王龍~呀~起咁麻辣之下do野~真係回味無窮~事後我比左500蚊佢~佢又
留左電話比我~我就走左啦~最唔想發生ga事就咁發生左~我第2次居然打比
佢,叫佢出尼玩~佢一口就話好呀~重唔收錢~我地一個月~一個月咁過去~
我唔相信佢會愛上左我~但係我愛上左佢~每次見完佢~我地2個都難捨難離
直到有一次,佢同我講~只有同我do野先有高潮,起碼3次,重話要同我生返個bb
之後又係果幾句~要返鄉下嫁人~又唔舍得我,因為未試過有人咁錫佢,令佢咁
開心過,一聽就知吹水啦,佢係咁咸,我都無理佢,到左早上,我放低左錢比佢返
鄉下,我就即走~果時2月到,之後佢一直都有搵我~係咁問我起咀咀住ga朋友搵
我,所以我唔會再返咀咀~比佢搵到,死更~我唸唔放低1萬幾千我都唔使走,佢好
惡架,有背景人士~小心小心~!        
       各位大哥~睇完比d意見~我揀短左好多架啦~謝謝~!

一定大カ支持謝謝版主

岩岩.. 評左二個分, 計續push. 收集各位架經力的.
入黎支持下+留言呀, 唔該.

依次去常平SUNDAY好特別,亦是我一生人弟一次,希望大家唔好笑我
係26/11,去SUNDAY(天哥PARTY),這地我去左好多次,次次都食到唔同的囡囡,而今次我係帶左香港老婆上去玩,好開心,得的野就係重拾佢對我信心(5YEAR),更加深了解,LOST的就係從此無得介女,想深一會其實有咩女味玩過LA,這就是我的體會

寫得簡單但有point唔始中係自己gf 最好的, 玩時玩都係咁話. , 5年架感情, 你玩時玩要珍惜啊.
--> 從此無得介女, 介女唔得, 偷跳得卦.. , 1126我冇去, 可惜@@..
希望下次岩時時join 理一齊玩.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆