上一頁下一頁
發新話題

Chochet 大哥

收藏  |  訂閱
100  17.2k

願他倆口子可以安息. 可以在另一個地方相會.

引用:
原帖由 alhuang69 於 2008-8-22 11:12 AM 發表

Ching 這般清楚大哥的工作相信是大哥的好友
...yes i am.......本來相約賢兄回港後......去他屋企飲紅酒.....暢敍一番......最後陪他的是那位日籍女仕嗎?...

alhuang師兄無須自責

我想自Meow走後 , Chochet兄一生最掛心既可能係呢個遺願

佢將遺願交託於你 ......

亦無所謂你欠佢太多云云

欠唔欠 , 係對外人既心態

佢無諗過要你回報 , 你又何來欠他

對自己人 , 肝膽相照 , 一個信字都唔使講 , 就係你

Chochet兄..一路順風!!

一個令人傷感嘅消息!願 chochet 兄一路好走!在另一空間,與心愛重聚.bye~!

引用:
原帖由 alhuang69 於 2008-8-21 09:34 AM 發表

To rollingstone,

我係alhuang, 係Chochet 大哥嘅老死, 第一頁佢嘅死訊係我依照他離去前指示發 ge.
同大哥係大學工作達15年了, 佢係一個好上司,好老板但不是果開心的人
如果可以有佢咁好條件早 ...
to alhuang 兄~

多謝你既回覆~祝你可以順利達成到chochet兄既遺願~

愈知得多, 愈覺得chochet兄生前的確係一個了不起既人物, 好可惜冇機會認識到一個咁有魅力既人... alhuang兄若果唔介意, 可唔可以寫下chochet兄既事跡?? 相信好多巴打都想睇下~ 相信chochet既一生都有好多野可以啟發到好多巴打, 就好似佢兩個沉船故事一樣. 相信好多人都會想知. 始終chochet係呢個forum既經典~

thx~

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-8-22 11:02 PM 發表

...yes i am.......本來相約賢兄回港後......去他屋企飲紅酒.....暢敍一番......最後陪他的是那位日籍女仕嗎?...
啊, 失覺哂 !!!
請問閣下是 William 定係 Andy ??? 大哥未能和兩位師兄見面相信亦係大哥的遺憾

我不知道你講邊個日籍女仕? 佢有好多個..... 但凡高高瘦瘦嘅男人係日本好易溝到㗎妹
一直在醫院守在大哥身旁直到送走大哥的係督打 (Meow 的親妹妹)
大哥由情况轉壞時開始, 天天都有很多次電話打來的是 Mary (即是北越沉船果位May) 因Visa 問題不能過來送大哥一程

引用:
原帖由 rollingstar 於 2008-8-23 05:08 AM 發表

to alhuang 兄~

多謝你既回覆~祝你可以順利達成到chochet兄既遺願~

愈知得多, 愈覺得chochet兄生前的確係一個了不起既人物, 好可惜冇機會認識到一個咁有魅力既人... alhuang兄若果唔介意, 可唔可以寫下cho ...
希望有機會, 我下星期到曼谷辦事, 回來再講

引用:
原帖由 alhuang69 於 2008-8-23 09:33 AM 發表

啊, 失覺哂 !!!
請問閣下是 William 定係 Andy ??? 大哥未能和兩位師兄見面相信亦係大哥的遺憾

我不知道你講邊個日籍女仕? 佢有好多個..... 但凡高高瘦瘦嘅男人係日本好易溝到㗎妹
一直在醫院守 ...
.....I am William......

chochet 兄一路好走, RIP

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆