QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
10  23.7k

師兄,強呀。
但小弟做不出來。
唉.......過唔倒良心那關口呢。哈

所以個個qq女都變朋友仔。

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:37 PM 發表

唔出都出左羅, 我收番, 對後面的BRO唔公平, 不過我會記住BRO講的野, 係我以後的POST, 唔會出相
吊,

bro你唔好理個死人電車男啦。
自己無料到,又溝唔倒女,又樣衰。
咪係到找交嘈囉,你的心路我很欣賞喎。
條友都傻傻地的。

貼相都係大家開心一下啫。
有證明先得架。
如果你食的是豬扒,
唔通我又用你的方法啦喎?

應該是中。5分啦。^^
不錯的了。:smile_40:

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 04:50 PM 發表
:') 得5分咋.....咁幾多滿分呀?
10分滿分囉。^^

以前的女友太靚,無計
胃口大了,唉,所以現在凡品食之無味

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 05:08 PM 發表

對不起了,那不太尊重我以前的女友大大。
雖然巳經唔係。:smile_13:但也要得到她同意呢。
她不是qq囡囡耶。

唉,現在自己又無料。找不到咁靚 的女lu。
搞到要在家打飛機,出去...那些女女又看不上。
免得 食壞我小弟。 所以一開始 找女友千萬不要太美

我的意見和心得。首先我無foc她們。
所以說不上foc心得呢,是識女心得

第一就如靖風師兄講,聊天時多關心。
當然你也要裝扮好自己個樣。囡都看樣子的。要整潔。
同埋個人唔好唔七啦。以為咩都無就可以foc人。
自己都要裝備下自己,自己有料到有自信。
女就會被人吸引,你說去探她們,她們不知多開心。

我跟她們都係出去吃吃喝喝,
我請你,你請我咁,像拍拖咁。
我請看電影,她請吃自助餐。
仲貴我好多耶,吃得多有品味。
內地好多女生好有錢和米的。
唉,我地港男可以收皮。
交下心而巳。

當然你想上床,就跟靖風師兄的計吧。
很合理呢。師兄你係得ga!^^

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 09:09 PM 發表

BRO都係明理之人喎, QQ女都係人, 唔好當佢地係神, 係人就會有心理關口, 睇你自己搵唔搵到....
條條女都係一樣。

但要看你狠不狠心,夠不夠狼呢。
唉,我就一世無運行呢。
下面控制不到我大腦。頂。

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2008-8-26 03:08 AM 發表
師兄果然係一等賤男~

不過... 唔賤格又點食囡囡!?

大方向係點樣食佢~ 做下老千又如何~

要做正人君子就唔好學人玩QQ

師兄既心得好勵害~ 果然係食Q高手~
所以我萬分欣賞師兄。
有機會我試下吧。哈~~
:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-8-26 02:36 AM 發表
師兄點醒好多人....

好多以為開左QQ number 啲女就排住隊來嘅人....

不過...D台太多25入來了....
qq識女同現實係一樣。
太多電車男....真係以為女會飛過來。
唔看樣子唔看錢唔看你的技巧。哈
................

努力啦~:smile_38:

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-26 10:36 AM 發表

好多BRO尋日打俾我都問我食左幾多, 我5年食左100個-150個, 因為真係無數過.....其中20個依家仲可以"覆灼", 有好多無左CONTACT, 因為好多成日唔見電話:smile_30:, 所以搵唔番了, 不過我覺得如果撞番, 再打番場波應該 ...
哇,師兄平均一個月吃2-3個喎
佩服呀。^^

但首要條件是..師兄經常在內地做生意。方便吃女呢。哈

前往最後回覆