上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
84  23.7k

引用:
原帖由 wing415 於 2008-8-27 03:30 AM 發表
非常精彩,但係想問下,就算食完甩到身,之後你QQ一online,始終都會見到佢,佢一定咬住你唔放,咁應該點先可以甩身?唔通食一個換一個Q號嗎?仲有感情陪養期間,一定有問佢拎下相,你又比下想佢咁,or 自已空間又放 ...
你將佢拉入黑名單, 佢又睇唔到你online, 佢講既野你又聽唔到, 吹你唔漲架....仲有, 相的問題, 無人叫你同佢影合影俾佢keep, 你自己keep又係另一回事, 佢就算有你張相, so what? 我有林志拎張相呀!?我話我尋晚食左佢, 講者, 搵鬼信呀!?

漏左答你最後一個問題, 係空間留言俾你, 你話空間既野, 有兩個方法, 一係你自己見到, 你del左佢, 一係你自己解釋law, e.g我係好多女仔個空間留言我好回味尋晚同你做既野, 咁個女仔同我三九唔識七, 唔通又要同人解釋咩....?解釋都好有好多方法, 睇你自己點講.....

引用:
原帖由 qq92209521 於 2008-8-28 02:12 PM 發表
但對住D正經...QQ玩完就有些心酸,但又唔係真係鍾意佢:smile_35:
留精不留情呀, bro, 如果你玩認真的, 最後受傷個個都可能係自己....

引用:
原帖由 St.豬豬 於 2008-8-28 05:32 PM 發表
吾該c 兄!!
做咩好似唔開心咁?!

引用:
原帖由 silverfox2639 於 2008-8-29 07:32 PM 發表
好多謝師兄既用心分享!!

事實上,人與人之間的確係互相捉心理,同埋好多野只要諗深一層,用番人地既心態出發諗下,好多事就自然一理通,百理明!
嗯, 所以我寫呢篇野的時候, 係想大家唔好咩都靠錢, 用下心, 用下腦, 好多野都唔需要用錢攪店....用一句話好過你俾幾張老毛出黎, 俾左都有可能人地唔開心....所以先寫呢篇野

抱歉, 因為俾人禁言, 所以....睇吾到, 依家得番了....

引用:
原帖由 aruru 於 2008-9-4 03:20 PM 發表 查看引用來源
恭喜靖風師兄的分享成為精華 :smile_04:
我想出其他關於qq女的post, 不過唔知點打好.....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-4 03:21 PM 發表 查看引用來源

因乜事攪到咁大鑊呀師兄
話我惡意灌水, 我之前都係咁....入到去個post到, 留個言就走.....咁又吾得...唉.....

引用:
原帖由 wai2518 於 2008-9-4 04:28 PM 發表 查看引用來源
真的非常精彩
thanks多謝支持

引用:
原帖由 死人三號 於 2008-9-5 08:11 PM 發表 查看引用來源
一個字 ...................勁
有幾勁呀??:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆