上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.7k

唔好一開始就想扑人地, 如果你想速食, 有兩條路, 一係你靚仔, 一係你有錢使唔哂~不過自問兩樣都無既, 就要慢慢黎,我知有好多BRO無時間.......

唔止得兩條路的還有的,試試好認真咁學下按摩,不過你千萬唔好跟深圳的按摩小姐學,手法唔得,至於所謂中醫,更是無謂,唔掛個名係中醫還好,掛左... 一點中醫的水平都無,更失望

正正經經咁跟真正的中醫學,好快的,普普通通的學二個月已有點成績了,當然,非常好,那就要時間啦

懂得按摩也是食女的方法
引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 08:27 發表
[url=http://freefilehosting.net/show/3lhi9http://freefilehosting.net/files/3lhi9]http://freefilehosting.net/show/3lhi9http://freefilehosting.net/files/3lhi9[/url]

係主版見有BRO約QQ, 點知約左兩次都吃唔到, 睇完之後, 我絕對無嘲笑BRO的意思, 不過因為本人有點經驗, 一般消費在RMB 500-1K左右就 ...

取電話號碼 :

直接地問
好像 : (把手機拿出來)如果要跟你連絡,有甚麼方法呢?(唔好嫌老土,得就可以了)

引用:
原帖由 cat081 於 2008-8-27 01:04 AM 發表
多謝C hing精闢獨到既報告, 小弟真係有所很益, 由其係係甩身篇到真係好受用!!
希望BRO們可以真正的用得著

引用:
原帖由 bwhwong 於 2008-8-27 02:12 AM 發表

而家又係咩野????
我好尊重呀, 不過OX9兄講, 我20元都可以呃到條女, 條女係死蠢, 我講佢蠢, 都好尊重啦, 如果我話D女好叻架, 即係串OX9兄, 咁有D唔妥喎....如果兩邊是但揀一邊, 我會揀各位BRO, BRO如手足, Q女如衣服....

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-8-27 02:19 AM 發表
唔好一開始就想扑人地, 如果你想速食, 有兩條路, 一係你靚仔, 一係你有錢使唔哂~不過自問兩樣都無既, 就要慢慢黎,我知有好多BRO無時間.......

唔止得兩條路的,還有的,試試好認真咁學下按摩,不過你千萬唔 ...
講真, 呢條路有幾多個BRO會去做呀, 我都有想過想呢D冷門野, 不過我怕篇幅過長, 同埋難聽點講, 精蟲上腦, 邊理得咁多....:smile_30:

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-8-27 02:21 AM 發表
取電話號碼 :

直接地問
好像 : (把手機拿出來)如果要跟你連絡,有甚麼方法呢?(唔好嫌老土,得就可以了)
係QQ拎唔到電話出黎......只可以直接問佢拎電話....橋唔怕舊, 最緊要受

非常精彩,但係想問下,就算食完甩到身,之後你QQ一online,始終都會見到佢,佢一定咬住你唔放,咁應該點先可以甩身?唔通食一個換一個Q號嗎?仲有感情陪養期間,一定有問佢拎下相,你又比下想佢咁,or 自已空間又放了相,又 or 玩視頻時比佢影左相,咁佢見被你食完之後就無下文,發起脾四上來,拎你的相出來玩咪大檸樂?應該要點樣做呢? 仲有個問題相問下,就算食左A女同B女,咁如果A女同B女都唔多唔小在你的空間留下言咁,如果D留言有D曖昧,咁A女同B女都可能會問你,你同佢咩關系,又 or A女自已走去逗B女(加佢or留言等), or B女自已走去逗A女,一定會開戰,咁應該點處理好?

引用:
原帖由 wing415 於 2008-8-27 03:30 AM 發表
非常精彩,但係想問下,就算食完甩到身,之後你QQ一online,始終都會見到佢,佢一定咬住你唔放,咁應該點先可以甩身?唔通食一個換一個Q號嗎?仲有感情陪養期間,一定有問佢拎下相,你又比下想佢咁,or 自已空間又放 ...
你將佢拉入黑名單, 佢又睇唔到你online, 佢講既野你又聽唔到, 吹你唔漲架....仲有, 相的問題, 無人叫你同佢影合影俾佢keep, 你自己keep又係另一回事, 佢就算有你張相, so what? 我有林志拎張相呀!?我話我尋晚食左佢, 講者, 搵鬼信呀!?

漏左答你最後一個問題, 係空間留言俾你, 你話空間既野, 有兩個方法, 一係你自己見到, 你del左佢, 一係你自己解釋law, e.g我係好多女仔個空間留言我好回味尋晚同你做既野, 咁個女仔同我三九唔識七, 唔通又要同人解釋咩....?解釋都好有好多方法, 睇你自己點講.....

多謝師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆