上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-26 00:22 發表

"橋唔怕舊, 最緊要受" 唔好話人蠢....俾番d口德.....:smile_30:
我都未加個死字係之前~~:smile_30: :smile_30:

小弟只可說一句,ch,你太強了!

引用:
原帖由 ox9 於 2008-8-26 12:18 AM 發表

example 你所謂的"買東西,用20皮買個合"...:smile_27:
20皮買個合可以覆灼一次, 有咩問題? 呢d野都係做俾人睇, 次次計都唔同, 一本天書唔可以睇到老, 都要變下既.....

引用:
原帖由 ox9 於 2008-8-26 12:26 AM 發表

我都未加個死字係之前~~:smile_30: :smile_30:
好多係死蠢, 不過有好多bro都食唔到, 無計啦, 一豬還有一豬兜:smile_30::smile_30:

有道理啊

great experience
but i think a small gift under <$ 100 dou acceptable

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-26 00:29 發表

20皮買個合可以覆灼一次, 有咩問題? 呢d野都係做俾人睇, 次次計都唔同, 一本天書唔可以睇到老, 都要變下既.....
20皮買個合,依個係你一方情願的想法而已...

btw我不是針對你20皮買個合的做法,祗是覺得幾好笑~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-8-26 12:36 AM 發表

btw我不是針對你20皮買個合的做法,祗是覺得幾好笑~~:smile_30: :smile_30:
我都覺得呢招好絕

師兄,你好勁啊,無得頂啊

引用:
原帖由 ox9 於 2008-8-26 12:36 AM 發表

你可以覺得我係作野, 好笑咪笑多幾聲, 一方情願的想法都係你一方情願者....呢d野信唔信, 做唔做,都係bro的事....你咁講對我好唔公平者....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆