上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2008-8-26 03:08 AM 發表
師兄果然係一等賤男~

不過... 唔賤格又點食囡囡!?

大方向係點樣食佢~ 做下老千又如何~

要做正人君子就唔好學人玩QQ

師兄既心得好勵害~ 果然係食Q高手~
所以我萬分欣賞師兄。
有機會我試下吧。哈~~
:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-8-26 02:36 AM 發表
師兄點醒好多人....

好多以為開左QQ number 啲女就排住隊來嘅人....

不過...D台太多25入來了....
qq識女同現實係一樣。
太多電車男....真係以為女會飛過來。
唔看樣子唔看錢唔看你的技巧。哈
................

努力啦~:smile_38:

太精彩了!

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 06:23 PM 發表

都無問題, 不過copy左可唔可以俾條link我, 因為我想睇下其他人有咩意見?:smile_13:
謝,請收PM。

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-8-26 02:36 AM 發表
師兄點醒好多人....

好多以為開左QQ number 啲女就排住隊來嘅人....

不過...D台太多25入來了....
咁又真係好多BRO話開左個NUMBER, 就以為有女加自己, 等於會俾自己上, 講得簡單點, 幾時有見過女人話自己想俾人插呀, 如果真係有, CALL我去見識下呀.....

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2008-8-26 03:08 AM 發表
師兄果然係一等賤男~

不過... 唔賤格又點食囡囡!?

大方向係點樣食佢~ 做下老千又如何~

要做正人君子就唔好學人玩QQ

師兄既心得好勵害~ 果然係食Q高手~
係女人心目中我係賤, 不過你唔呃佢, 你可能俾佢呃, 寧我負天下人, 無天下人負我(曹操的金句), 睇你要好賤咁食女, 定係好正氣咁俾女呃, 自己衡量....:smile_30:

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-26 07:31 AM 發表

所以我萬分欣賞師兄。
有機會我試下吧。哈~~
:smile_30:
試完出個包膠, 等我睇下仲有無改進的地方...依家仲想緊.....睇下有無咩漏左無寫....

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-26 07:32 AM 發表

qq識女同現實係一樣。
太多電車男....真係以為女會飛過來。
唔看樣子唔看錢唔看你的技巧。哈
................

努力啦~:smile_38:
真係以為人地係雞咩? 如果佢一見面同你講, "我地開房啦, 我好想俾你插呀" 我估你仲驚過佢, 不過好多師兄又唔想用腦, 又想條女開埋房俾佢上, 呢個世界邊有電影橋段架.....

引用:
原帖由 筆突 於 2008-8-26 10:06 AM 發表

謝,請收PM。
多謝師兄睇我起我, 寫得出黎就預左人睇, 不過希望BRO可以尊重下我, 可以俾番轉貼的LINK我,

引用:
原帖由 vladimir 於 2008-8-26 01:28 AM 發表
勁啊師兄!食了幾多
好多BRO尋日打俾我都問我食左幾多, 我5年食左100個-150個, 因為真係無數過.....其中20個依家仲可以"覆灼", 有好多無左CONTACT, 因為好多成日唔見電話:smile_30:, 所以搵唔番了, 不過我覺得如果撞番, 再打番場波應該唔難....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆