上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

回覆 120# 的帖子

支持師兄......

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-26 10:36 AM 發表

好多BRO尋日打俾我都問我食左幾多, 我5年食左100個-150個, 因為真係無數過.....其中20個依家仲可以"覆灼", 有好多無左CONTACT, 因為好多成日唔見電話:smile_30:, 所以搵唔番了, 不過我覺得如果撞番, 再打番場波應該 ...
哇,師兄平均一個月吃2-3個喎
佩服呀。^^

但首要條件是..師兄經常在內地做生意。方便吃女呢。哈

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-26 11:12 AM 發表

哇,師兄平均一個月吃2-3個喎
佩服呀。^^

但首要條件是..師兄經常在內地做生意。方便吃女呢。哈
我做生意都唔係主要原因, 學ox9兄講, d女蠢.....:smile_13:

:smile_47: :smile_47: 好正wow :smile_47:  :smile_46: 謝謝分享:smile_46:

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 10:56 PM 發表

我出呢個post都主要係集中係心理, 孫子兵法有云, 不戰而屈人之兵, 攻心為上, BRO的第二點太廣泛, 未必一般BRO可以理解到, 同埋係人都知浪漫,細心,口甜舌滑, 真係做到既有幾多, 好多人做到, 但係過左龍,令到條女反感 ...
捕捉女架心埋. 我仲係初哥.. ~ :smile_30:

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 08:49 AM 發表
甩身篇

好多上內地玩的BRO, 係一些甩身問題, 都採取比較消極的態度, 以為一走了之, 即係問題解決左, 其實問題仲係度, 睇你自己面唔面對....其實甩身并唔難, 點解有BRO食完QQ之後, 得閒可以再覆灼, 有人就只可以吃 ...
你嘅手法同小弟都有啲相似,大家有機會真係可以互相學習學習......

支持下先:smile_34:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-8-26 05:43 PM 發表

捕捉女架心埋. 我仲係初哥.. ~ :smile_30:
唔會掛, 師兄, 你係個討論區咁耐....:smile_13:我呢D就係初哥

引用:
原帖由 iiiikkkk 於 2008-8-26 06:12 PM 發表

你嘅手法同小弟都有啲相似,大家有機會真係可以互相學習學習......
師兄, 有無QQ, PM一齊傾下呀!?

謝謝教學~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆