上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

師兄,強呀。
但小弟做不出來。
唉.......過唔倒良心那關口呢。哈

所以個個qq女都變朋友仔。

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-25 12:51 PM 發表
但小弟做不出來。
唉.......過唔倒良心那關口呢。哈

所以個個qq女都變朋友仔。
如果你咁做你留翻係屋企做電車男好過啦。做朋友???你咁既做法即係“窿就比其他師兄插、到qq妹需要錢時周轉時就會諗到穩“朋友”幫手!

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 08:27 AM 發表
呢條女係東門賣衫的, 係X業百貨, 東門都有兩間, 邊間就唔講啦, 尊重呀
首先多謝你咁有心機慢慢寫出黎比d 初哥睇。但小弟覺得既然你話得“尊重人”咁你就唔好貼埋人地張相出黎啦。自已心知米得囉。

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 12:56 PM 發表

如果你咁做你留翻係屋企做電車男好過啦。做朋友???你咁既做法即係“窿就比其他師兄插、到qq妹需要錢時周轉時就會諗到穩“朋友”幫手!
冷靜, 大家的需要唔同, 我就要條女上床, 你就同女做朋友....各取所需, 唔同嗜好者.....

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 12:59 PM 發表

首先多謝你咁有心機慢慢寫出黎比d 初哥睇。但小弟覺得既然你話得“尊重人”咁你就唔好貼埋人地張相出黎啦。自已心知米得囉。
呢張係QQ相, 都唔係床照, 我好有品的, 不過俾左SIMPLE上黎, 大家參考下者....

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 12:59 PM 發表

我尊重佢, 不過我都尊重各位BRO, 無相睇好多人都會覺得我吹水, 我咁做都係想大家釋疑, ENJOY FUN.....:smile_13:

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:02 PM 發表

呢張係QQ相, 都唔係床照, 我好有品的, 不過俾左SIMPLE上黎, 大家參考下者....
你貼得人地張相出黎就知你乜野心態!你鐘意啦。話時話你係唔係想講“sample”?

引用:

我只不過係講我同佢上左床, 即係BRO係條街見到一男一女錫錫, 其實唔難想像到下文咁....不過呢D係意會, 我就言傳者, 或者呢位小姐唔只我一個, 成村男朋友啦, 同埋有佢的QQ既人都唔只我一個掛....我唔覺得我點唔尊重佢?

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:07 PM 發表

你貼得人地張相出黎就知你乜野心態!你鐘意啦。話時話你係唔係想講“sample”?
我既心態就係SHARE心態, BRO覺得我係咩心態, 演野定係發佈狂, 定係唱佢呢? 如果無人出有相的POST...好多野都係得意會, 而唔係神往, 係唔係?

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:03 PM 發表

我尊重佢, 不過我都尊重各位BRO, 無相睇好多人都會覺得我吹水, 我咁做都係想大家釋疑, ENJOY FUN.....:smile_13:
呢度d 所謂師兄,好多連大陸都未上過,有部份仲讀緊書,又或者得廿靚歲,佢地係唔係都叫人貼相,咁貼完又點?唔通貼左相就等如堅報告?老實講,好多post有經驗既師兄,一睇就知道有無作野。貼唔貼相都無所謂,上得黎呢度只係為左分享心德,唔係哂命,我食左呢個、果個.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆