上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:07 PM 發表

你貼得人地張相出黎就知你乜野心態!你鐘意啦。話時話你係唔係想講“sample”?
BRO, 我都係想講SIMPLE, 呢張相好簡單者, 唔難理解, 我明BRO意思, 不過我都係想分享, 而唔係吵架, 或者示威, THANKS BRO指教
simple
簡單的,簡易的,簡明的

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:13 PM 發表

呢度d 所謂師兄,好多連大陸都未上過,有部份仲讀緊書,又或者得廿靚歲,佢地係唔係都叫人貼相,咁貼完又點?唔通貼左相就等如堅報告?老實講,好多post有經驗既師兄,一睇就知道有無作野。貼唔貼相都無所謂,上 ...
咁係度出POST, 就要照顧大部份人, 有人鐘意我呢個POST, 有人覺得我賤格, BY THE WAY, 做得到的有咩所謂呢? TAKE IT EASY, OK?

貼張相睇下有咩心態
搵交嘈

我都唔知BRO覺得我咩心態, 不過聲音肯定有兩面的, 我唔介意

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:10 PM 發表

我既心態就係SHARE心態, BRO覺得我係咩心態
出post教下非常好呀。但以我角度睇贴埋相出黎就等同"哂命"!其實就算你唔貼人地張相出黎都可以教到人,只不過你有“認叻”既心態遮。

我都唔知BRO覺得我咩心態, 不過聲音肯定有兩面的, 我唔介意

BRO, 我如果要認叻, 都唔會等到依家先認叻啦....
你睇下我個登記日期, 同埋你CHECK下我出的POST....拜託

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:21 PM 發表

出post教下非常好呀。但以我角度睇贴埋相出黎就等同"哂命"!其實就算你唔貼人地張相出黎都可以教到人,只不過你有“認叻”既心態遮。
如果BRO覺得我哂命, 就當我哂命好了, 個討論區叫得討論, 就預左有兩面聲音, 如果你堅持, 我都無說話好講, 各位BRO自裁啦....

喂喂喂,我絕對唔係嘈交呢。只不過講出我想講既野遮。

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:21 PM 發表

我剛才收到一個BRO的PM, 話我打左成萬字, 我如果哂命, 打成萬字去哂命....咁又找多幾個呢D哂命之人啦.....我唔介意睇下人地打哂萬字去哂呀....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆