上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

睇完覺得都係流程心得
唔明點解有人要辣火頭

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:28 PM 發表
喂喂喂,我絕對唔係嘈交呢。只不過講出我想講既野遮。
我咪講左, 討論區講明討論, 就預左有正反兩面, 我無話你搵交嘈, 不過你話你想講, 我有我想講, 對嗎?

引用:
原帖由 alex2515 於 2008-8-25 01:29 PM 發表
睇完覺得都係流程心得
唔明點解有人要辣火頭
無人辣火頭, BRO有BRO的睇法, 言論自由, 講野一定要俾人講, 唔可以剩係得好個面, 負面都有聽既....BRO都係善意既

多謝師兄...無私奉獻

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:29 PM 發表

我剛才收到一個BRO的PM, 話我打左成萬字, 我如果哂命, 打成萬字去哂命....咁又找多幾個呢D哂命之人啦.....我唔介意睇下人地打哂萬字去哂呀....
我覺得出攻略米出攻略囉,唔需要出埋人地張相。咁樣好似無乜品!

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 01:35 PM 發表

我覺得出攻略米出攻略囉,唔需要出埋人地張相。咁樣好似無乜品!
唔出都出左羅, 我收番, 對後面的BRO唔公平, 不過我會記住BRO講的野, 係我以後的POST, 唔會出相

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:37 PM 發表

唔出都出左羅, 我收番, 對後面的BRO唔公平, 不過我會記住BRO講的野, 係我以後的POST, 唔會出相
師兄,有機會交流下。收pm。

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 01:37 PM 發表

吊,

bro你唔好理個死人電車男啦。
自己無料到,又溝唔倒女,又樣衰。
咪係到找交嘈囉,你的心路我很欣賞喎。
條友都傻傻地的。

貼相都係大家開心一下啫。
有證明先得架。
如果你食的是豬扒,
唔通我又用你的方法啦喎?

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-25 01:57 PM 發表

吊,

bro你唔好理個死人電車男啦。
自己無料到,又溝唔倒女,又樣衰。
咪係到找交嘈囉,你的心路我很欣賞喎。
條友都傻傻地的。

貼相都係大家開心一下啫。
有證明先得架。
如果你食的是豬扒, ...
你鐘意話乜就乜啦,我好隨和既。

引用:
原帖由 wasino3318 於 2008-8-25 02:03 PM 發表

你鐘意話乜就乜啦,我好隨和既。
暫時睇唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆