上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

引用:
原帖由 水天一色 於 2008-8-25 05:34 PM 發表
師兄交流下~~ 食Q 心得好喎
食Q, 其實都係個半個鐘, 做既野都係重覆再重覆, 不過心理呢一關, 各位真係要努力一下

c hing 強呀:smile_13:

多謝師兄教路

支持靖風兄的有相文章。

貼相 = 無品?

只是一張普通相片,又唔係裸照,小弟唔覺有乜問題囉。

要有品,請留在屋企對住個芒打飛機,千祈唔好同QQ玩ONS
,除非你一早講好係ONS,仲要講明係咪FOC。

最後想問下靖風兄,可以把你這文章轉貼去其他討論區嗎(又或
者你自已過去貼)?謝謝!

引用:
原帖由 筆突 於 2008-8-25 06:05 PM 發表
支持靖風兄的有相文章。

貼相 = 無品?

只是一張普通相片,又唔係裸照,小弟唔覺有乜問題囉。

要有品,請留在屋企對住個芒打飛機,千祈唔好同QQ玩ONS
,除非你一早講好係ONS,仲要講明係咪FOC。 ...
都無問題, 不過copy左可唔可以俾條link我, 因為我想睇下其他人有咩意見?:smile_13:

我的意見和心得。首先我無foc她們。
所以說不上foc心得呢,是識女心得

第一就如靖風師兄講,聊天時多關心。
當然你也要裝扮好自己個樣。囡都看樣子的。要整潔。
同埋個人唔好唔七啦。以為咩都無就可以foc人。
自己都要裝備下自己,自己有料到有自信。
女就會被人吸引,你說去探她們,她們不知多開心。

我跟她們都係出去吃吃喝喝,
我請你,你請我咁,像拍拖咁。
我請看電影,她請吃自助餐。
仲貴我好多耶,吃得多有品味。
內地好多女生好有錢和米的。
唉,我地港男可以收皮。
交下心而巳。

當然你想上床,就跟靖風師兄的計吧。
很合理呢。師兄你係得ga!^^

多謝ching的用心教導 他日若有所成全靠ching的指點
致以萬二分的感謝:smile_38:

c兄..好詳細........

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-25 07:06 PM 發表
我的意見和心得。首先我無foc她們。
所以說不上foc心得呢,是識女心得

第一就如靖風師兄講,聊天時多關心。
當然你也要裝扮好自己個樣。囡都看樣子的。要整潔。
同埋個人唔好唔七啦。以為咩都無就可以foc人。
...
BRO都係明理之人喎, QQ女都係人, 唔好當佢地係神, 係人就會有心理關口, 睇你自己搵唔搵到....

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 04:37 PM 發表

我不喜歡豬扒同恐龍, 哈哈:smile_13:, 唔知各位對我的女女有什麼評價呢?
同時wingmanli1 的論點,
QQ女看樣子不錯了,70分,不知身材如何?貼相衹要不是床照/裸照可以接受,即時Q女親密男友看到此Post,Q女也可推説拆解.不致傷害到人家.
多谢師兄的分享!
不贊成將此Post代貼其他網,太多人知就不靈了,異見者將此廣傳提醒QQ女就麻烦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆