上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
227  23.6k

引用:
原帖由 靖風 於 2008-8-25 09:09 PM 發表

BRO都係明理之人喎, QQ女都係人, 唔好當佢地係神, 係人就會有心理關口, 睇你自己搵唔搵到....
條條女都係一樣。

但要看你狠不狠心,夠不夠狼呢。
唉,我就一世無運行呢。
下面控制不到我大腦。頂。

very good, thanks for sharing, keep it on

太感動啦........ching 的無私分享.......你簡直你神.......qq神

引用:
原帖由 sanuaman 於 2008-8-25 09:42 PM 發表

同時wingmanli1 的論點,
QQ女看樣子不錯了,70分,不知身材如何?貼相衹要不是床照/裸照可以接受,即時Q女親密男友看到此Post,Q女也可推説拆解.不致傷害到人家.
多谢師兄的分享!
不贊成將此Post代貼其他 ...
唔貼下身啦, 唔係俾人插死......:smile_13:我都無想過傷害人, 如果唔係我貼床照啦....

引用:
原帖由 salem10 於 2008-8-25 10:25 PM 發表
太感動啦........ching 的無私分享.......你簡直你神.......qq神
唔敢當, 大家分享下.....

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-25 10:09 PM 發表

條條女都係一樣。

但要看你狠不狠心,夠不夠狼呢。
唉,我就一世無運行呢。
下面控制不到我大腦。頂。
未必係狼, 或者狠, 甩身都可以好紳士, 飛人都唔使講野既~~係唔係d女令你下面控制唔到你大腦...唔夠索, 哈哈, 索女一定控制到....

查實溝女呢家野. 各取所需.

女仔架心埋無非係:
1)搵仔係有錢,
2)搵仔係浪漫,細心,口甜舌滑
3)搵靚仔
4)just 玩下玩下. one night 型. qq上我覺得少, d or 吧會有. 但睇做化.. 運數.

查實我覺得2)係最重要, 技巧, 細心點樣 捕捉 or 迎合女仔架心埋.  付出架心機重多過俾錢行街睇戲食飯.. 點樣令女仔覺得自己係唯一架一個.. 至滿足.. 呢d 技巧不作詳述.. (樓主架帖亦有講)...

講錢, 大把人有錢, 講靚仔, 大把人靚仔, .. 最重要係... 有個機會俾你遇到外. 2)咪發揮囉. 技巧最重要..

:smile_34:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-8-25 10:37 PM 發表
查實溝女呢家野. 各取所需.

女仔架心埋無非係:
1)搵仔係有錢,
2)搵仔係浪漫,細心,口甜舌滑
3)搵靚仔
4)just 玩下玩下. one night 型. qq上我覺得少, d or 吧會有. 但睇做化.. 運數.

查實我覺得2)係最重 ...
我出呢個post都主要係集中係心理, 孫子兵法有云, 不戰而屈人之兵, 攻心為上, BRO的第二點太廣泛, 未必一般BRO可以理解到, 同埋係人都知浪漫,細心,口甜舌滑, 真係做到既有幾多, 好多人做到, 但係過左龍,令到條女反感, 要恰到好處, 係有一定技巧....

回覆 4# 的帖子

very GOOD 呀 師兄 支持~~~~~~
:smile_34: :smile_34:

又學到o野;謝謝師兄無私分享!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆