上一頁下一頁
發新話題

QQ攻略(預戰篇, 實戰篇, 理論篇, 甩身篇)

收藏  |  訂閱
84  23.6k

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-26 11:12 AM 發表

哇,師兄平均一個月吃2-3個喎
佩服呀。^^

但首要條件是..師兄經常在內地做生意。方便吃女呢。哈
我做生意都唔係主要原因, 學ox9兄講, d女蠢.....:smile_13:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2008-8-26 05:43 PM 發表

捕捉女架心埋. 我仲係初哥.. ~ :smile_30:
唔會掛, 師兄, 你係個討論區咁耐....:smile_13:我呢D就係初哥

引用:
原帖由 iiiikkkk 於 2008-8-26 06:12 PM 發表

你嘅手法同小弟都有啲相似,大家有機會真係可以互相學習學習......
師兄, 有無QQ, PM一齊傾下呀!?

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2008-8-26 08:54 PM 發表

C兄實際上我用手法同你都有啲相似

錢既野, 你拎出黎, 多多都可以使得哂

扮有錢已為可以食到QQ女係最 on 9

如果你想食到QQ女, 就要多用腦
如果唔用腦, 就可以有女食, 條女一係就姣到出汁, 人盡可夫, 真係唔知有無病, 依家溝女唔係為左上床, 而係為左enjoy溝女的過程, 好似鬥智鬥力.....

突然間覺得好多bro同我都一樣.....但依家成個討論區都覺得我係一個賤人....:smile_13:

引用:
原帖由 wingmanli1 於 2008-8-26 10:30 PM 發表

鬥智鬥力

好似if you can, catch me

如果你能,吃我囉。哈

過程是不錯的。︿︿

邊過話你賤呀,咁可惡。
只是生活方式不同,有幾賤?
有些女出來,就有那樣的打算。
你只是順著她們所 ...
好多bro都pm話我賤呀....:')

引用:
原帖由 cat081 於 2008-8-27 01:04 AM 發表
多謝C hing精闢獨到既報告, 小弟真係有所很益, 由其係係甩身篇到真係好受用!!
希望BRO們可以真正的用得著

引用:
原帖由 bwhwong 於 2008-8-27 02:12 AM 發表

而家又係咩野????
我好尊重呀, 不過OX9兄講, 我20元都可以呃到條女, 條女係死蠢, 我講佢蠢, 都好尊重啦, 如果我話D女好叻架, 即係串OX9兄, 咁有D唔妥喎....如果兩邊是但揀一邊, 我會揀各位BRO, BRO如手足, Q女如衣服....

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-8-27 02:19 AM 發表
唔好一開始就想扑人地, 如果你想速食, 有兩條路, 一係你靚仔, 一係你有錢使唔哂~不過自問兩樣都無既, 就要慢慢黎,我知有好多BRO無時間.......

唔止得兩條路的,還有的,試試好認真咁學下按摩,不過你千萬唔 ...
講真, 呢條路有幾多個BRO會去做呀, 我都有想過想呢D冷門野, 不過我怕篇幅過長, 同埋難聽點講, 精蟲上腦, 邊理得咁多....:smile_30:

引用:
原帖由 TINGGNIT 於 2008-8-27 02:21 AM 發表
取電話號碼 :

直接地問
好像 : (把手機拿出來)如果要跟你連絡,有甚麼方法呢?(唔好嫌老土,得就可以了)
係QQ拎唔到電話出黎......只可以直接問佢拎電話....橋唔怕舊, 最緊要受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆