老公吾得?

收藏  |  訂閱
34  5.0k

男人見到靚女,幾時都得啦:smile_38:

引用:
原帖由 cartier1314 於 2008-9-9 03:14 AM 發表 查看引用來源
29咋~~~~~~~~~~~~~~
29歲,就算滾完返到屋企都得啦,佢可能唔想同妳做:smile_39:

引用:
原帖由 苛媽 於 2008-9-9 02:48 AM 發表 查看引用來源
今日同個C6做愛的時候,做到一半,突然勃吾起,我懷疑他今日偷食,因為佢以前都試過出去嫖妓,我問點解,個C6話佢自己好疲倦,想問問各位男士?

1 如果係出面滾完,返到屋企交功課的時候,會吾會有呢個情況出現 ...
我諗.........你係咪應該檢討下, 諗多D花臣野黎撩佢呢........:smile_13:

引用:
原帖由 苛媽 於 2008-9-9 02:48 AM 發表 查看引用來源 今日同個C6做愛的時候,做到一半,突然勃吾起,我懷疑他今日偷食,因為佢以前都試過出去嫖妓,我問點解,個C6話佢自己好疲倦,想問問各位男士?1 如果係出面滾完,返到屋企交功課的時候,會吾會有呢個情況出現 ...
1 如果係出面滾完,返到屋企交功課的時候,會吾會有呢個情況出現?

冇滾過, 不過就試過自己masturbation之後老婆話做, 都唔會交唔到功課喎.. 
(最緊要睇下老婆有冇做一個吹奏既前奏啦, 如果有既, 就一定會表現好好既) 

2 你地有無試過有呢過問題,如果有,係乜原因,eg(吾想做,吾舒服,等等)

食左傷風藥就會好難起頭, 可能因為d藥, 又可能因為根本病病地.. 

引用:
原帖由 大口青 於 2008-9-9 10:35 AM 發表 查看引用來源

食左傷風藥就會好難起頭, 可能因為d藥, 又可能因為根本病病地..
這是真的, 小弟都試過食感冒藥都會有影響.  :smile_39:
另外, 飲好多酒都會.

引用:
原帖由 anvx 於 2008-9-9 10:47 AM 發表 查看引用來源

這是真的, 小弟都試過食感冒藥都會有影響.  :smile_39:
另外, 飲好多酒都會.
頂.........傷風感冒就攪小日啦.....傳播病菌咩......:smile_39:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-9 11:03 AM 發表 查看引用來源
 頂.........傷風感冒就攪小日啦.....傳播病菌咩......:smile_39:
唔係嫁, 傷風有傷風攪既過癮嫁 :smile_47:

出番身汗就快d好嘛 

直接問完個老公,但又不相信佢嘅說話,
咁我地呢d外人好難同佢解畫喎...:smile_41:

引用:
原帖由 大口青 於 2008-9-9 11:15 AM 發表 查看引用來源

唔係嫁, 傷風有傷風攪既過癮嫁 :smile_47:

出番身汗就快d好嘛
成身攰賴賴, 仲邊有力郁呀.....唔郁, 點出汗呢又:smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-9 11:30 AM 發表 查看引用來源 成身攰賴賴, 仲邊有力郁呀.....唔郁, 點出汗呢又:smile_41:
叫我去返工就緊係冇力啦, 做愛就有嫁啦 :smile_47:

前往最後回覆