老公吾得?

收藏  |  訂閱
34  5.0k

引用:
原帖由 大口青 於 2008-9-9 11:37 AM 發表 查看引用來源

叫我去返工就緊係冇力啦, 做愛就有嫁啦 :smile_47:
你女人會唔會上呢個POST睇架.....:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-9 11:55 AM 發表 查看引用來源 你女人會唔會上呢個POST睇架.....:smile_27: :smile_30:
怕咩丫 :smile_46:

夫妻感情呢樣野係要苦心經營ga""""""要時刻keep住新鮮同神秘感""""""":smile_30:

男人工作壓力大,有時會有心無力:smile_29: ,樓主不要多疑。

引用:
原帖由 大口青 於 2008-9-9 12:10 PM 發表 查看引用來源

怕咩丫 :smile_46:
超.......家下大支野啦下話......:smile_45: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-9 03:51 PM 發表 查看引用來源
 超.......家下大支野啦下話......:smile_45: :smile_30: :smile_30:
其實傷風都仲可以做, 咳就真係唔得喇

d咳水會攪到硬唔到.. 

同埋不斷重覆一個動作, 好眼訓

1) 絕對會!! 尤其是年紀大o左之後

2) 睏得濟都真係會唔得架, 你自己試下啦. 我諗你會一腳伸開佢添, 佢仲肯嘗試交功課都已經待你不薄

回覆 1# 的帖子

1) 心理障礙,愈想交功課,愈交唔出:smile_42:

2) 酒後:smile_30:

3) 對她的身體已失去興趣 (old / fat /urgly):smile_27:而未能即時產生幻想對象。

What a poor home bird?

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

一晚半晚的話其實唔代表什麼嘅! 如果持續都係咁就要小心啦

前往最後回覆