上一頁下一頁
發新話題

你既第一次.....

收藏  |  訂閱
49  4.8k

我比咗第一次我ex, 而我bf第一次都唔係我, 不過我地都好恩愛。

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 03:57 PM 發表 查看引用來源
我比咗第一次我ex, 而我bf第一次都唔係我, 不過我地都好恩愛。
第一次係唔係俾對方都唔係太過重要
最重要係真心愛對方..

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:00 PM 發表 查看引用來源

第一次係唔係俾對方都唔係太過重要
最重要係真心愛對方..
冇錯, 我地出年3月結婚了。

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:09 PM 發表 查看引用來源

冇錯, 我地出年3月結婚了。
弓喜哂....:smile_40:
我都係3月結婚..不過係07年既事:smile_30:
剩返半年多d..準備成點?

引用:
原帖由 雪亮 於 2008-9-10 03:34 PM 發表 查看引用來源

ME 2....所以我都有D 羨慕人地雙方的第一次都係畀對方, 我自己就認為想將第一次留畀老公, 但男人並NG 會咁諗.....雖然現實並NG 符合我心目中的理想, 但我亦明白理想與現實通常都NG 一致, 而且我自己有我自己原則,  ...
我都係因爲想將第一次畀老公,同埋亞媽自細教落男人容易得到geh唔會珍惜,所以我好在意呢樣嘢,反正女人又冇乜欲望,而且個男人如果忍唔到嘅,我會有懷疑,佢將來會唔會為咗一時欲望出軌?

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:12 PM 發表 查看引用來源

弓喜哂....:smile_40:
我都係3月結婚..不過係07年既事:smile_30:
剩返半年多d..準備成點?
其實都準備好晒架啦, 下星期會去揀婚沙。:smile_40: :smile_40: 依家新屋裝修緊, 10月就可以入伙了, 好緊張呀!!

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:17 PM 發表 查看引用來源

其實都準備好晒架啦, 下星期會去揀婚沙。:smile_40: :smile_40: 依家新屋裝修緊, 10月就可以入伙了, 好緊張呀!!
買樓買邊度?:smile_40:
宜家買樓都ok啦..樓價唔算太高..
兩公婆最開心最幸福係可以共建愛巢
我諗你老公一定好想睇到你著婚紗:smile_40:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:21 PM 發表 查看引用來源

買樓買邊度?:smile_40:
宜家買樓都ok啦..樓價唔算太高..
兩公婆最開心最幸福係可以共建愛巢
我諗你老公一定好想睇到你著婚紗:smile_40:
買咗將軍澳呀, 果度好多新樓, 價錢又唔算太貴, 買咗6百幾呎, 兩房
咁你買咗邊度呀?
你老婆結婚果晚有冇感動到流淚呀?:smile_40:

引用:
原帖由 lovelyrabbit 於 2008-9-10 04:12 PM 發表 查看引用來源

我都係因爲想將第一次畀老公,同埋亞媽自細教落男人容易得到geh唔會珍惜,所以我好在意呢樣嘢,反正女人又冇乜欲望,而且個男人如果忍唔到嘅,我會有懷疑,佢將來會唔會為咗一時欲望出軌? ...
會架.....所以唔好結婚啦........:smile_30:

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:24 PM 發表 查看引用來源

買咗將軍澳呀, 果度好多新樓, 價錢又唔算太貴, 買咗6百幾呎, 兩房
咁你買咗邊度呀?
你老婆結婚果晚有冇感動到流淚呀?:smile_40:
我地係天水圍..
同你相反
我住係香港最西北,你就住係香港最東南...:smile_30:
有呀...我讀完誓詞,佢都眼濕濕
我同佢求婚佢都係感動到喊出黎
我有見你去車板度玩,,,你都有養車?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆