上一頁下一頁
發新話題

你既第一次.....

收藏  |  訂閱
49  4.8k

點解成日問呢個問題������???
我唔介意老公是否����人都有過去�.
老公無問過我������應該因為唔想知道真相�

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:28 PM 發表 查看引用來源

我地係天水圍..
同你相反
我住係香港最西北,你就住係香港最東南...:smile_30:
有呀...我讀完誓詞,佢都眼濕濕
我同佢求婚佢都係感動到喊出黎
我有見你去車板度玩,,,你都有養車?
可唔可以講下你點樣求婚呀?:smile_40:

係呀, 我有養車呀, 你都有?

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-9-10 04:25 PM 發表 查看引用來源

會架.....所以唔好結婚啦........:smile_30:
如果發現出軌geh,當然唔會結婚啦,就算結咗,我諗我90%離婚,剩下10%搵其他男人,大家各有各玩。

引用:
原帖由 lovelyrabbit 於 2008-9-10 04:12 PM 發表 查看引用來源

我都係因爲想將第一次畀老公,同埋亞媽自細教落男人容易得到geh唔會珍惜,所以我好在意呢樣嘢,反正女人又冇乜欲望,而且個男人如果忍唔到嘅,我會有懷疑,佢將來會唔會為咗一時欲望出軌? ...
我係諗我想尊重婚姻, 亦都尊重我老公, 而且我自己諗如果對方ng 係第一次我又有咩感覺呢.......己所不欲勿施於人, 同埋你要求人地點對你你就要先點對人, 我經常都係咁諗的, 所以自己ng 鐘意既嘢, 自己首先ng 好做lee 樣嘢. 雖然現實中對方lee 樣嘢同我想法不一致, 但後來我想通了人無完美的, 除咗lee 樣有少少可惜之外, 其餘既我都好欣賞佢的, 佢既為人   不過我同你一樣, 曾經有咁樣諗過, 對佢無信心, 就係會ng 會佢一旦有一天厭倦咗就會出軌, lee 個唯有用時間去證明一個人, 現在佢好肯定同我講ng 會, 我都會信佢的, 但我會用時間慢慢觀察係咪真係咁

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:34 PM 發表 查看引用來源

可唔可以講下你點樣求婚呀?:smile_40:

係呀, 我有養車呀, 你都有?
簡單直接..:smile_22:
就咁攞住花and介指..去佢office度..
就係office咁多人見證下同佢求婚:smile_40:
之後佢就喊住咁點頭..:smile_40:
我有呀...bmw320i..:smile_34:
你呢?

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-9 05:32 PM 發表 查看引用來源
各位,你既第一次係咪俾左宜家既老公or老婆?
我既第一次,係俾我老婆..我老婆既第一次都係俾左我..不過係結婚前...
你地真係好難得呀 祝你婚後生活愉快!

我既第一次就係俾咗我老公,而我老公既第一次就俾咗個妓女 :smile_45:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:38 PM 發表 查看引用來源

簡單直接..:smile_22:
就咁攞住花and介指..去佢office度..
就係office咁多人見證下同佢求婚:smile_40:
之後佢就喊住咁點頭..:smile_40:
我有呀...bmw320i..:smile_34:
你呢?
哇, 係office求婚呀?:smile_40: 真係好sweet, 不過佢係咁多人面前都唔可以say no:smile_30: :smile_30:

之前揸mini, 不過最近換咗車, 揸新accord:smile_35:

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:42 PM 發表 查看引用來源

哇, 係office求婚呀?:smile_40: 真係好sweet, 不過佢係咁多人面前都唔可以say no:smile_30: :smile_30:

之前揸mini, 不過最近換咗車, 揸新accord:smile_35:
新accord...好大架喎..泊位你掂唔掂架:smile_30:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

新accord...好大架喎..泊位你掂唔掂架:smile_30:
揸出黎好大方得體呀, 斯斯文文咁 你地d男人唔好睇少我地d女人呀

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:46 PM 發表 查看引用來源

揸出黎好大方得體呀, 斯斯文文咁 你地d男人唔好睇少我地d女人呀
新accord都唔錯既...
唔好話我歧視你地女人...有d女人揸車真係...........:smile_39:
小路出大路,睇都唔睇就咁衝出黎都有,油門當brake都有
我可唔可以pm你,我有d野想問下你:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆