上一頁下一頁
發新話題

你既第一次.....

收藏  |  訂閱
49  4.8k

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:48 PM 發表 查看引用來源

新accord都唔錯既...
唔好話我歧視你地女人...有d女人揸車真係...........:smile_39:
小路出大路,睇都唔睇就咁衝出黎都有,油門當brake都有
我可唔可以pm你,我有d野想問下你:smile_13:
不過我唔係你所講既女人:smile_35:

pm我啦

引用:
原帖由 雪亮 於 2008-9-10 04:38 PM 發表 查看引用來源

我係諗我想尊重婚姻, 亦都尊重我老公, 而且我自己諗如果對方ng 係第一次我又有咩感覺呢.......己所不欲勿施於人, 同埋你要求人地點對你你就要先點對人, 我經常都係咁諗的, 所以自己ng 鐘意既嘢, 自己首先ng  ...
我同意你geh觀點,我都係咁諗嘅   ……另外,我亞媽話,男人可以分爲兩類,一類係好色,另一類係非常好色。所以搵男人最緊要搵個負責任同自律geh,我覺得真係好有道理,以前細個仲會反駁亞媽,大咗先覺亞媽講嘢真係要聼

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 04:59 PM 發表 查看引用來源

不過我唔係你所講既女人:smile_35:

pm我啦
咁就ok啦.......
架accord你老公有冇揸?

引用:
原帖由 lovelyrabbit 於 2008-9-10 04:59 PM 發表 查看引用來源

我同意你geh觀點,我都係咁諗嘅   ……另外,我亞媽話,男人可以分爲兩類,一類係好色,另一類係非常好色。所以搵男人最緊要搵個負責任同自律geh,我覺得真係好有道理,以前細個仲會反駁亞 ...
十分認同
我自問自己做到呢點:smile_34:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁就ok啦.......
架accord你老公有冇揸?
有, 就係mini太細先換accord:smile_30:

引用:
原帖由 lovelyrabbit 於 2008-9-10 04:59 PM 發表 查看引用來源

我同意你geh觀點,我都係咁諗嘅   ……另外,我亞媽話,男人可以分爲兩類,一類係好色,另一類係非常好色。所以搵男人最緊要搵個負責任同自律geh,我覺得真係好有道理,以前細個仲會反駁亞 ...
有時ng 係你諗係咁樣事實都會同你所諗既一樣.......有時都會事與願違......的確係有一段比較心情矛盾的時候.......但當諗到佢而家同以前已經ng 同, 我就諗係人都會有過去, 只要佢ng 會再好似以前咁, 就得了, 佢都有講過, 係男人都鹹濕, 就算幾老實既男仔都會有需要, 10 個男仔10 個都會有婚前性行為, 但ng 代表係花心.....曾經都有失望同ng 開心, 但可能真係ng 明男人係咪真係n土可以精神控制慾望....後來佢可能都意識到我有d 介意, 佢就同我講, 人生時間ng 係好長, ng 好太計較......佢都講得啱, ng g 佢既過去, 我真係好鐘意佢, 如果我繼續介意佢既過去, 只會破壞關係同ng 開心, 所以我後來諗只要將來佢對我好, 佢以前既嘢我就ng 去諗佢禁多了

引用:
原帖由 雪亮 於 2008-9-10 05:16 PM 發表 查看引用來源

有時ng 係你諗係咁樣事實都會同你所諗既一樣.......有時都會事與願違......的確係有一段比較心情矛盾的時候.......但當諗到佢而家同以前已經ng 同, 我就諗係人都會有過去, 只要佢ng 會再好似以前咁, 就得了, 佢都有 ...
我唔會計較男友係咪第一次,祗要喺我地段關係期間專一就得。但係如果佢以前嫖過妓,我會非常介意,因爲會覺得非常污糟,同埋我會覺得佢唔識自愛同自律

引用:
原帖由 。SKFJ。 於 2008-9-10 05:13 PM 發表 查看引用來源

有, 就係mini太細先換accord:smile_30:
架mini賣幾錢??
自動波車舒服好多...

引用:
原帖由 lovelyrabbit 於 2008-9-10 05:24 PM 發表 查看引用來源

我唔會計較男友係咪第一次,祗要喺我地段關係期間專一就得。但係如果佢以前嫖過妓,我會非常介意,因爲會覺得非常污糟,同埋我會覺得佢唔識自愛同自律
我知佢同過2 個女仔....而嫖妓我就ng 敢問了, 我驚自己如果接受ng 到就會完全破壞我對佢既感覺, 所以我選擇ng 問....

引用:
原帖由 雪亮 於 2008-9-10 05:33 PM 發表 查看引用來源

我知佢同過2 個女仔....而嫖妓我就ng 敢問了, 我驚自己如果接受ng 到就會完全破壞我對佢既感覺, 所以我選擇ng 問....
都啱嘅,問咗佢都可以呃你,用心睇一個人先最重要。所以我都選擇唔問,因爲我知問咗都唔會有結果,不過我覺得佢唔係嗰d人。
而且,兩個人相處需要互相信任,我話咗佢知我底綫就相信佢,畀好大自由度佢,因爲我相信除非佢好enjoy你咁緊佢,否則睇得越緊祗會將佢推得越遠,而且睇得佢一時睇唔得一世,所以選擇放鬆d。總之如果佢有對我唔住,我性格一定會走。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆