你既第一次.....

收藏  |  訂閱
8  4.8k

我比咗第一次我ex, 而我bf第一次都唔係我, 不過我地都好恩愛。

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:00 PM 發表 查看引用來源

第一次係唔係俾對方都唔係太過重要
最重要係真心愛對方..
冇錯, 我地出年3月結婚了。

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:12 PM 發表 查看引用來源

弓喜哂....:smile_40:
我都係3月結婚..不過係07年既事:smile_30:
剩返半年多d..準備成點?
其實都準備好晒架啦, 下星期會去揀婚沙。:smile_40: :smile_40: 依家新屋裝修緊, 10月就可以入伙了, 好緊張呀!!

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:21 PM 發表 查看引用來源

買樓買邊度?:smile_40:
宜家買樓都ok啦..樓價唔算太高..
兩公婆最開心最幸福係可以共建愛巢
我諗你老公一定好想睇到你著婚紗:smile_40:
買咗將軍澳呀, 果度好多新樓, 價錢又唔算太貴, 買咗6百幾呎, 兩房
咁你買咗邊度呀?
你老婆結婚果晚有冇感動到流淚呀?:smile_40:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:28 PM 發表 查看引用來源

我地係天水圍..
同你相反
我住係香港最西北,你就住係香港最東南...:smile_30:
有呀...我讀完誓詞,佢都眼濕濕
我同佢求婚佢都係感動到喊出黎
我有見你去車板度玩,,,你都有養車?
可唔可以講下你點樣求婚呀?:smile_40:

係呀, 我有養車呀, 你都有?

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:38 PM 發表 查看引用來源

簡單直接..:smile_22:
就咁攞住花and介指..去佢office度..
就係office咁多人見證下同佢求婚:smile_40:
之後佢就喊住咁點頭..:smile_40:
我有呀...bmw320i..:smile_34:
你呢?
哇, 係office求婚呀?:smile_40: 真係好sweet, 不過佢係咁多人面前都唔可以say no:smile_30: :smile_30:

之前揸mini, 不過最近換咗車, 揸新accord:smile_35:

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:43 PM 發表 查看引用來源

新accord...好大架喎..泊位你掂唔掂架:smile_30:
揸出黎好大方得體呀, 斯斯文文咁 你地d男人唔好睇少我地d女人呀

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 04:48 PM 發表 查看引用來源

新accord都唔錯既...
唔好話我歧視你地女人...有d女人揸車真係...........:smile_39:
小路出大路,睇都唔睇就咁衝出黎都有,油門當brake都有
我可唔可以pm你,我有d野想問下你:smile_13:
不過我唔係你所講既女人:smile_35:

pm我啦

引用:
原帖由 yeung100 於 2008-9-10 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁就ok啦.......
架accord你老公有冇揸?
有, 就係mini太細先換accord:smile_30:

前往最後回覆