<分享> 胸部慢慢大的經過

收藏  |  訂閱
15  3.6k

<分享> 胸部慢慢大的經過

先講講我而家年紀先....我依家21歲..
細個讀書o既時候..已經好早戴bra bra 架la~~
可能早熟o既關係啦..我12,13歲就開始戴bra bra..都係媽咪帶我去買

到左16歲中四o既時候..已經C cup la~~而且自己又特別矮..
係班裡面都成日成為話題..太觸目。
因為自己怕羞啦..而且人大左..自己就去買bra bra, 唔洗同媽咪一齊去買
仲特登去買細一個Cup..唔想佢大得咁快

點知…攪出左d 瘀事..有一次仲斷左bra 帶..
好在..無同學發覺…自己去左家政室..連番佢…:smile_13:

中五o既時候...結果反而仲大左...
我以為可以紮得住佢...點知仲大左..:smile_39:  個一刻都唔知點好
因為好多時都係著住校服去買bra bra ,un un...俾d sale 望住都好尷尬咁。

呢幾年黎..慢慢咁大...
我覺得反而紮住佢...唔知係咪咁樣反而令佢大左呢...

大家可以當參考一下。

你應該開心....

引用:
原帖由 andylam981 於 2008-9-12 17:18 發表 查看引用來源
你應該開心....
細個o既時候..唔識諗...以為咁大唔好~~仲不停咁紮住佢..
依家諗番都覺得自己好白痴。

點知仲愈來愈大.....
而家開心係因為著衫會有線條美囉....不過可惜我矮呢~~

個人肥左個胸迷大左 lor... 沈殿霞個胸夠大啦, 成二百幾磅既女人唔通用 B cup 咩

你愈扎緊         反而得反效果             介唔介意talking  你幾高呀?:smile_41:

引用:
原帖由 DDBoBo 於 2008-9-12 05:25 PM 發表 查看引用來源

細個o既時候..唔識諗...以為咁大唔好~~仲不停咁紮住佢..
依家諗番都覺得自己好白痴。

點知仲愈來愈大.....
而家開心係因為著衫會有線條美囉....不過可惜我矮呢~~
都唔太緊要既女仔既高度...高可以索...矮都可以索...

引用:
原帖由 Gunshing 於 2008-9-12 19:29 發表 查看引用來源
你愈扎緊         反而得反效果             介唔介意talking  你幾高呀?:smile_41:
係呀~~~真係咁呀~~我都唔明點解囉就係

我159cm 高

引用:
原帖由 DDBoBo 於 2008-9-12 05:06 PM 發表 查看引用來源
先講講我而家年紀先....我依家21歲..
細個讀書o既時候..已經好早戴bra bra 架la~~
可能早熟o既關係啦..我12,13歲就開始戴bra bra..都係媽咪帶我去買

到左16歲中四o既時候..已經C cup la~~而且自己 ...
唔關事...

你扎住佢 , 輕則呼吸困難 , 重則可以引致胃酸倒流 , 長期可引致食道癌

唔係嚇你...
仲有影響其他

好多平胸女都想大d
偏偏係正常發育 / 發育較好o既女仔就永遠唔想有身材 [發姣果d另計]
係唔會有人接受自己身材o既 =.=

係女人,  有返d女人應有o既曲線唔好咩?
好多人恨都恨唔到wo
隆胸 , 豐胸 , 都係因為女人想要返應有o既
點解你有而糟塌?

怕人望 ?
恕我直d講句
你唔正望你把鬼咩
唔好sai我時間 [←大部份男人o既諗法]

唔鹹濕o既男人就唔係男人 , 最多係有心無力 , 諗都唔想再諗o既果d o者...

而且...B-C cup 係正常... 未算好大...

引用:
原帖由 JFS.R 於 2008-9-14 02:34 發表 查看引用來源

唔關事...

你扎住佢 , 輕則呼吸困難 , 重則可以引致胃酸倒流 , 長期可引致食道癌

唔係嚇你...
仲有影響其他

好多平胸女都想大d
偏偏 ...
咁又係~~~你又講得好o岩~~

不過C cup 已經係我16歲o既事了~~依家已經唔係la~~~

引用:
原帖由 DDBoBo 於 2008-9-14 02:26 AM 發表 查看引用來源

係呀~~~真係咁呀~~我都唔明點解囉就係

我159cm 高
我比你仲矮...但我唔算早熟,胸部比同年大真係好煩...
記得以前以為着細d碼望落去會好d,點知仲難睇
夏季d校服又薄,成個夏天都要着住背心先放心出街...:smile_27:

前往最後回覆