好驚~

收藏  |  訂閱
9  1.4k

好驚~

我係男仔, 我冇做過
但係琴日發現條野到生左d粒粒,都幾多..但睇落去唔明顯,摸落去有d凹凹凸凸feel..
會唔會係性病黎架..

哦 你死啦 係咪係個龜頭到嫁 如果係既就呢 你就

係個頭既底囉...但係我咩都冇做過喎...點解會有架..><

引用:
原帖由 engchi 於 2008-9-16 08:18 PM 發表 查看引用來源
係個頭既底囉...但係我咩都冇做過喎...點解會有架..>
你有冇包皮架
有包皮就應該係包皮垢
maintain一下你個柒頭ge清潔啦

引用:
原帖由 engchi 於 2008-9-16 07:56 PM 發表 查看引用來源
我係男仔, 我冇做過
但係琴日發現條野到生左d粒粒,都幾多..但睇落去唔明顯,摸落去有d凹凹凸凸feel..
會唔會係性病黎架..
拿拿淋去睇醫生la..

引用:
原帖由 engchi 於 2008-9-16 07:56 PM 發表 查看引用來源
我係男仔, 我冇做過
會唔會係性病黎架..
驚就睇醫生啦!
      仲咁得閒上網問人
:smile_45: 我話你冇事你信唔信?

回覆 1# 的帖子

:smile_27: 驚就睇醫生啦!

最好搵醫生檢查身體!

go to see doctor la ~~"

引用:
我係男仔, 我冇做過
會唔會係性病黎架..
hi :smile_40:
你冇同人發生性行為...所以唔洗驚係性病..
根據你比提供資料較可能是陰莖珍珠疹:見於男性龜頭邊緣,為同膚色的,均勻一致的排列整齊的小米粒大小的丘疹,無炎症反應,無任何自覺不適感,疹子可以很長時間沒有變化,也沒有任何不適,此為珍珠疹,這種情況見於青春發育後的男性一種青春期現象,...不用醫治 , 唔洗擔心。
如不放心可以找你父母帶你去看醫生幫你診治。

前往最後回覆