有咩方法可以令jj變長@@?

收藏  |  訂閱
14  2.5k

有咩方法可以令jj變長@@?

我得13cm,我女友又好大食
點先可以滿足到佢?

引用:
原帖由 198452637 於 2008-9-16 11:04 PM 發表 查看引用來源
點先可以滿足到佢?
:smile_19: :smile_19: 長沒skill 都沒咩用la..

引用:
原帖由 198452637 於 2008-9-16 11:04 PM 發表 查看引用來源
點先可以滿足到佢?
13cm 已經 o.k啦!
      仲想要幾長?30cm?
:smile_47: 女友大食米送支電動狼牙棒佢自己玩囉!

做手術,剪斷J根放鬆J,咪會長!係真架

亞洲男士平均正常係17 - 18 cm..

引用:
原帖由 stgssstgss 於 2008-9-17 07:25 PM 發表 查看引用來源
黑鬼平均都未必有咁長
何況亞洲男士:smile_45:

1. 你的遺傳基因已定了陽具的長度 :smile_38:
2. 任何生物陽具也敵不過一 look 葛 ....
3. 未聽過有手術可加長陽具 (金瓶梅是吹水的 ... )

引用:
原帖由 toylet 於 2008-9-17 08:40 PM 發表 查看引用來源
1. 你的遺傳基因已定了陽具的長度 :smile_38:
2. 任何生物陽具也敵不過一 look 葛 ....
3. 未聽過有手術可加長陽具 (金瓶梅是吹水的 ... )
錯啦,我唔係起金瓶梅睇番黎!係泰國都有得做外科手術,令小弟弟變長,唔過想做手術就要找醫生,而醫生是無牌做... 萬一手術不成功就.... 所以我唔支持去做手術

引用:
原帖由 鬥劍士 於 2008-9-17 09:02 PM 發表 查看引用來源

錯啦,我唔係起金瓶梅睇番黎!係泰國都有得做外科手術,令小弟弟變長,唔過想做手術就要找醫生,而醫生是無牌做... 萬一手術不成功就.... 所以我唔支持去做手術
那麼,做了後,怎樣收藏在褲內?

引用:
原帖由 stgssstgss 於 2008-9-17 07:25 PM 發表 查看引用來源
唔係嘛!唔好吹喎!
     鬼佬平均都冇咁長喇!

前往最後回覆