上一頁下一頁
發新話題

隔離屋個鬼妹好開放

收藏  |  訂閱
87  13.1k

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-9-17 06:25 PM 發表 查看引用來源

下次可能會出事:smile_47:
唔怕~~我表哥同我一齊住  

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:25 PM 發表 查看引用來源

D鬼妹唔知係咪全部都係真材實料呢 ~ 真係好勁:smile_19:
可能得身材其他唔知呀......D鬼妹身材好係事實...但東方人一樣咁勁呀.......:smile_30::smile_30::smile_14:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:25 PM 發表 查看引用來源

D鬼妹唔知係咪全部都係真材實料呢 ~ 真係好勁:smile_19:
我諗好多都係天生架, 有冇相相

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:24 PM 發表 查看引用來源

無呀~我都想~不過都係唔夠膽~始終呢度自己又唔熟~唔敢同陌生人玩  

應該月尾返黎啦  
d 鬼仔溶咗妳都唔知呀....怕怕呀......:smile_42::smile_42::smile_14:

咁返黎有乜嘢做呀......:smile_14:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:26 PM 發表 查看引用來源

唔怕~~我表哥同我一齊住  
原來出事的是你表哥

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-9-17 06:30 PM 發表 查看引用來源

d 鬼仔溶咗妳都唔知呀....怕怕呀......:smile_42::smile_42::smile_14:

咁返黎有乜嘢做呀......:smile_14:
係咯~係外國都係唔敢亂咁出去玩~夜晚出街都驚俾人一槍射瓜  :smile_19:

返黎咪返工~唔洗做呀

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-9-17 06:30 PM 發表 查看引用來源

原來出事的是你表哥
哈哈~唔會既~佢唔鐘意我呢D細路女  

但妳留意D鬼妹好多冇腰 !大脾又粗!鬼妺好放!摸佢個胸當玩!有次佢拎我隻手摸佢個胸問大唔大!

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:34 PM 發表 查看引用來源

哈哈~唔會既~佢唔鐘意我呢D細路女  
就係你哩d 先正:smile_47:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 05:29 PM 發表 查看引用來源
依家小妹身在紐約~過左黎幾日啦~D時差都仲係搞到我訓得唔好  :smile_19:
呢個時候見仲未訓得到....上黎打下野同大家share下

我係呢度唔係住酒店~係住親戚間屋既~所以更加多接觸到外國人
好似隔離屋個鬼妹.....身 ...
d橙汁會不會有佢d精...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆