隔離屋個鬼妹好開放

收藏  |  訂閱
5  13.1k

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 05:39 PM 發表 查看引用來源

偷影咁缺德 :smile_19:
去NY做乜呀.......:smile_40:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 05:45 PM 發表 查看引用來源

屋企係呢邊有間屋有鋪頭~要搞番D轉名手續 :smile_35:

順手講埋~~D鬼妹真係差唔多個個都大波~~好恐怖
妳就好呀一飛飛咁遠.....:smile_35::smile_35:

順手講埋 hk都搵到D鬼妹都大波好恐怖呀........:smile_47::smile_47:

usa見到有咩唔出奇呀.......

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 05:54 PM 發表 查看引用來源

一D都唔好~~D時差好惡頂~~
D鬼妹波就真係好大啦....不過好多雀斑呢  
咁妳隔幾耐去一次呀......

D鬼妹好多雀斑係好普通事wor......hk都會見到呀......

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:01 PM 發表 查看引用來源

我搞完手續~順手周圍玩下就走架啦~應該都唔會再黎~~

D物業諗住放哂套現做cash算啦 呢排美國瀉得咁勁  :smile_19:

鬼妹正.....鬼仔更加正!都見到唔少極品  :smile_47::smile_47:
咁有無同鬼妹鬼仔一齊happy la.......:smile_47::smile_47:

咁幾時返嚟呀.......:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:25 PM 發表 查看引用來源

D鬼妹唔知係咪全部都係真材實料呢 ~ 真係好勁:smile_19:
可能得身材其他唔知呀......D鬼妹身材好係事實...但東方人一樣咁勁呀.......:smile_30::smile_30::smile_14:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-9-17 06:24 PM 發表 查看引用來源

無呀~我都想~不過都係唔夠膽~始終呢度自己又唔熟~唔敢同陌生人玩  

應該月尾返黎啦  
d 鬼仔溶咗妳都唔知呀....怕怕呀......:smile_42::smile_42::smile_14:

咁返黎有乜嘢做呀......:smile_14:

前往最後回覆