點解有人咁低能????

收藏  |  訂閱
16  2.2k

點解有人咁低能????

點解呢度d人咁低能,一d性知識都無,成日都有人post話唔用套做完好驚有bb(又要驚又要做),一係就話無扑過野唔知有無性病,再唔係就話唔知點樣掂到d精但又係驚有bb~~唉點解依家d人性教育會差成咁???真係........:smile_39: :smile_39:

有咩問題.呢d野一定識既咩:smile_42:

引用:
原帖由 恐懼鬥SUCK 於 2008-9-18 03:32 PM 發表 查看引用來源
有咩問題.呢d野一定識既咩:smile_42:
唔識還唔識呀,但都唔好問埋d咁白痴既問題~~~
有時睇返d post,有好多人真係連基本常識都無呀,咁你話悲唔悲哀~~~~

引用:
原帖由 apple321o 於 2008-9-18 01:28 PM 發表 查看引用來源
點解呢度d人咁低能,一d性知識都無,成日都有人post話唔用套做完好驚有bb(又要驚又要做),一係就話無扑過野唔知有無性病,再唔係就話唔知點樣掂到d精但又係驚有bb~~唉點解依家d人性教育會差成咁???真係........:smile_39 ...
係就係低能d  不過冇問題吖!
      唔係又點會好似你咁
又比機會我攞 1 分

不如樓主開返場性教育講座迷唔駛再有人咁低能上黎問問題 lor

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2008-9-18 03:46 PM 發表 查看引用來源

係就係低能d  不過冇問題吖!
      唔係又點會好似你咁
又比機會我攞 1 分
d分有錢分架:smile_30:

引用:
原帖由 未各鮑疲 於 2008-9-18 05:31 PM 發表 查看引用來源
不如樓主開返場性教育講座迷唔駛再有人咁低能上黎問問題 lor
有見地,其實我一直到有此想法!

引用:
原帖由 Lily-princess 於 2008-9-18 05:53 PM 發表 查看引用來源

d分有錢分架:smile_30:
無錢分:smile_35:
比左個機會我加分tim :smile_47:

引用:
原帖由 鬥劍士 於 2008-9-18 09:23 PM 發表 查看引用來源

有見地,其實我一直到有此想法!
英雄所見略同~~
唔怪之得依家特別多d未成年既死仔死女,搞大左o係屋企生左個BB出黎就掉左落街啦~~~
仲有我最奇怪就係個d所謂父母,個女大左肚,成十個月都唔知,到o係屋企個toilet生左出黎先知.真係離哂大譜.......:smile_39:

你估個媽媽真系唔知個女大肚咩! 聽電台節目講大部分媽媽都知個女大肚架, 只不過系媽媽接受唔到個女比人攪大肚既事實, 希望個女唔系大肚, 到左真系系屋企生 bb 先至不知所措, 不過呢 d 家庭多數都系單親或者家庭有問題, 父母本身都有問題點識同仔女解決佢地既問題喎

前往最後回覆