點樣睇

收藏  |  訂閱
24  1.7k

引用:
原帖由 Bear2006 於 2008-9-19 05:47 PM 發表 查看引用來源

唔係咩古代人定封建家庭長大
而家係問您地點樣睇...! 呢一環係好重要.如果您陪侶唔係處
唔知佢之前搞 D 咩.四圍開支散葉.會影響我的下一代.
如果火星可以住人我第一個去呀..最小比地球光淨..
唔係處女就係四圍開枝散葉???咁我想問下你如果你女朋友唔係處女但未生個,你要唔要先??細路!!!!

引用:
原帖由 Bear2006 於 2008-9-19 05:47 PM 發表 查看引用來源

唔係咩古代人定封建家庭長大
而家係問您地點樣睇...! 呢一環係好重要.如果您陪侶唔係處
唔知佢之前搞 D 咩.四圍開支散葉.會影響我的下一代.
如果火星可以住人我第一個去呀..最小比地球光淨..
:smile_30: 你睇得大多"家好月圓"呢D劇喇!
:smile_38: 都係嗰句細路:大D你就明白
                                大D你先再講啦!

好老實如果陪侶說以不是處男 OR 處女
即時 SAY NO .分手 OK ~我分人好直接. 幾好都好 , 因為我自己都是處我好介意 !
我預左您之後會講 D 咩架啦..我以經準備好.我一提到呢個話題實有這個問題存在

引用:
原帖由 Bear2006 於 2008-9-19 06:05 PM 發表 查看引用來源
即時 SAY NO .分手 OK ~我分人好直接. 幾好都好 , 因為我自己都是處我好介意 !
我預左您之後會講 D 咩架啦..我以經準備好.我一提到呢個話題實有這個問題存在
唉~~:smile_39: 細路仔,大個D你就明架啦~~~
不過你講D野好好笑:smile_30: :smile_30:

笑啊..我冇話唔比您笑
您睇下你自己先啦.唔好好正視一個問題.
一直係道插人.人生攻擊
睇您回人地的 POST 就知邊個係細路啦..
您又幾明白啊.妳連我開的問題一個 POINT 都冇呀.唔洗怕羞喎.
而家都係一齊分享下討論下姐..咁怕羞做咩姐.又唔係同您見面.

引用:
原帖由 Bear2006 於 2008-9-19 06:05 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: 好!我同你正經討論 你講到咁偏激"非處死"
      以下情況你點睇!
1.你女朋友好乖樣樣都好 不過已經唔係處
   因為踏單車冇咗      分手?
   細個比人強姦冇咗   分手?
2.樓主你早年喪偶 你已經唔係處男 你以後唔結婚?
3.女人早年喪夫 再嫁又係淫婦?
4.你女朋友爛泡爛玩什至做雞 但係改過自新 你一定唔接受啦!
   咁即係唔比機會人地改過 政府都叫過人比機會坐監人仕改過
   你做錯事老師、屋企人都原諒你比機會你改過
   誰能無錯 你完全唔比機會人從良?

問題 1 :
1.你女朋友好乖樣樣都好 不過已經唔係處
   因為踏單車冇咗      分手?
   細個比人強姦冇咗   分手?
答 : Sorry 拍拖前會問呢個問題.我會好直接咁問 ! 沒有 ok 失身 Sorry
2.樓主你早年喪偶 你已經唔係處男 你以後唔結婚?
答 : 一定唔會再婚 , 到時以有兒有女 .
3.女人早年喪夫 再嫁又係淫婦?
答 : 我沒有說什麼淫婦 , 問題只是接受不到 . 由似至終沒有說好與否
4.你女朋友爛泡爛玩什至做雞 但係改過自新 你一定唔接受啦!
   咁即係唔比機會人地改過 政府都叫過人比機會坐監人仕改過
   你做錯事老師、屋企人都原諒你比機會你改過
   誰能無錯 你完全唔比機會人從良?
答 : 所以未要帶眼識人嚕 . 拍拖前不模清別人底世 . 才知道值不值投資落這段戀情.
      唔係唔比機會佢改過 , 係早知今日何必當初 . 女的男的潔身自愛自自然人見人愛.
      政府都叫過人比機會坐監人仕改過 :
答 : 現實點好不好 . 香港社會真係好現實 , 坐個監的人十居其九都是做些底下層的職業 . 誰有大公司肯請 .
      如果真係咁多人請 . 政府就唔洗做這些動作啦 !
      你做錯事老師、屋企人都原諒你比機會你改過 :
答 : 老師會第一時間罰學生.同坐個監有咩分別
      屋企人都原諒你 :
答 : 屋企人點同.有血緣關係. 而家係找終身陪侶的問題 , 當然要好好選擇 , 錯了一步抱憾終生 !
      您唔會選配偶都求求其其呀 !

拿我就舉個最近的例子比您聽 :
藝員阿嬌佢做錯事.咁第一時間香港的男生係討論區有咩反應..我唔信你當時沒回
十個有十個都沒有原願她直到現在也是..連做女人的都無法忍受
原原全全沒比阿嬌有改過的機會
陳冠希單野又做錯事..咁你作為男人你又原願他的所作所為嗎 ?

引用:
原帖由 Bear2006 於 2008-9-19 06:17 PM 發表 查看引用來源
笑啊..我冇話唔比您笑
您睇下你自己先啦.唔好好正視一個問題.
一直係道插人.人生攻擊
睇您回人地的 POST 就知邊個係細路啦..
您又幾明白啊.妳連我開的問題一個 POINT 都冇呀.唔洗怕羞喎.
而家都係一齊分享下討論 ...
咩呀???咩怕羞呀,我都唔知你講咩春野,九唔搭八~~~~~

引用:
原帖由 Bear2006 於 2008-9-19 03:56 PM 發表 查看引用來源
佢係處男 ?
佢係處女 ?

如果處男搵到個唔係處女.

處女搵到個唔係處男.

會唔會結婚 ?
其實我真係好想問你,你既"處女"定義係咩野呢??係咪未俾人小過個西就叫處女????口交呀,肛交呀又算唔算呢,口交,肛交唔會生BB,唔會影響你"優良"既下一代既~~~

引用:
原帖由 apple321o 於 2008-9-20 11:48 AM 發表 查看引用來源

其實我真係好想問你,你既"處女"定義係咩野呢??係咪未俾人小過個西就叫處女????口交呀,肛交呀又算唔算呢,口交,肛交唔會生BB,唔會影響你"優良"既下一代既~~~
:smile_35: 算啦!同佢講都多餘
      我地都唔好再同佢d"小朋友"一般諗法
樓主!贈你一句"世事無絕對"
                你今日講到咁實
                你大過後思想改變
                如何面對今日所講嘅嘢!

前往最後回覆