lin頭的題問????????????

收藏  |  訂閱
10  3.8k

lin頭的題問????????????

我想問你地的lin頭平時係軟or硬, 凹 or 凸 架?  :smile_41:

移左去邊呀????????????

問男定女呀:smile_41:

女呀........ 因我有疑問, 我見有d女仔平時唔帶bra出街, 都飛釘既? 所以我想問乳頭唔係受刺激先會變硬既咩?
引用:
原帖由 未各鮑疲 於 2008-9-24 03:51 PM 發表 查看引用來源
問男定女呀:smile_41:

飛釘因為個lin頭本身未受刺激都有少許硬度
好似男仔一樣~唔硬都唔會成舊泥膠咁一摘就扁~唔通你話d男仔有個型就一定扯起, 事實上唔係囉

引用:
原帖由 凍檸茶 於 2008-9-25 09:38 AM 發表 查看引用來源
女呀........ 因我有疑問, 我見有d女仔平時唔帶bra出街, 都飛釘既? 所以我想問乳頭唔係受刺激先會變硬既咩?
唔帶 bra 實會飛釘啦! 唔關硬唔硬既事
但乳頭硬就多數系受刺激先硬, 你多 d 揸波迷知囉:smile_47:

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-9-25 09:56 AM 發表 查看引用來源
飛釘因為個lin頭本身未受刺激都有少許硬度
好似男仔一樣~唔硬都唔會成舊泥膠咁一摘就扁~唔通你話d男仔有個型就一定扯起, 事實上唔係囉
我就係唔明, 我的lin頭冇受刺激係軟架.. 冇硬度, 冇個頭突出黎.... 你明唔明?

引用:
原帖由 未各鮑疲 於 2008-9-25 10:55 AM 發表 查看引用來源

唔帶 bra 實會飛釘啦! 唔關硬唔硬既事
但乳頭硬就多數系受刺激先硬, 你多 d 揸波迷知囉:smile_47:
我就係冇帶bra冇飛釘喎, 又唔會硬的.... :smile_44:
咁受刺激梗係會變硬啦... 就算唔渣, 天氣凍都會變硬... 呢點我知

引用:
原帖由 凍檸茶 於 2008-9-25 11:08 AM 發表 查看引用來源

我就係冇帶bra冇飛釘喎, 又唔會硬的.... :smile_44:
咁受刺激梗係會變硬啦... 就算唔渣, 天氣凍都會變硬... 呢點我知
你件衫深色還是你 lin 頭細呀? 屋企 d 女人唔帶 bra 只著 t-shirt 都飛釘啦, 特別系亞媽, 可能佢生過幾件波濤洶湧啦 , 少女就唔系太覺, 但著淺色衫都睇到架:smile_47:

引用:
原帖由 凍檸茶 於 2008-9-25 11:06 AM 發表

我就係唔明, 我的lin頭冇受刺激係軟架.. 冇硬度, 冇個頭突出黎.... 你明唔明?
呢個係妳自己本身比較軟囉
體質問題姐

前往最後回覆