bt 好多個file都down到99.8%停左

收藏  |  訂閱
19  2.5k

引用:
原帖由 hoyin620 於 2008-10-3 00:52 發表 查看引用來源
我個d個果位全部都係0...姐係無種??咁可以點算??
無種........等人補種或別找一個種子下吧
引用:
原帖由 hoyin620 於 2008-10-3 01:06 發表 查看引用來源
順便問下我點樣可以好似你咁放大張圖既一部分再插上來e到??
用Clip2Net

我咪姐係要全部再dl過?咁用foxy好過-.-
Clip2Net
係咩來嫁?

引用:
原帖由 hoyin620 於 2008-10-3 03:01 發表 查看引用來源
我咪姐係要全部再dl過?咁用foxy好過-.-
Clip2Net
係咩來嫁?
你提供個種子來看一下,我侽你測試

我俾個網你呀~我唔知點整個種上來

請將個網的連結刪除,那是其他論壇的連結

==================

2007-03-01的種子............

打開長效種子功能可能可以下完.....

咩叫長效種子??點樣可以打開嫁?

回覆 16# 的帖子

請將#14樓個網的連結刪除,那是其他論壇的連結

我以為你幫我整走左tim
咁姐係點開長效種子

引用:
原帖由 hoyin620 於 2008-10-4 20:13 發表 查看引用來源
我以為你幫我整走左tim
咁姐係點開長效種子
我不是本區的版主............

========================

己經測試過用長效種子只可下載到99.9%............種子太舊了

不過己經可以正常播放(只要刪除副檔名.bc)

開長效種子見 圖-1

更改副檔名方法

1.開任何一個資料來按工具→資料夾選項→檢視

改成圖中一樣 圖-2

然後將
[ZMPIG][BLEACH][117][Jp_Cn][Xvid_BF].rmvb.bc!

改成
[ZMPIG][BLEACH][117][Jp_Cn][Xvid_BF].rmvb

即可

注意:
改完後記得將設定改回原來的設定,切記! 切記!

o.......thx我識嫁啦
原來我已經開左,不過下面set速度係咪唔使理

前往最後回覆