澳門而家既NC同SN仍然唔算好貴,唔會就甘GAMEOVER

收藏  |  訂閱
22  2.2k

澳門而家既NC同SN仍然唔算好貴,唔會就甘GAMEOVER

1998年前馬交係冇PACKAGE.
聽D前輩師兄講,NC同SN既洗費貴過而家.

1998年先開始有PACKAGE.
大約係今年加左價既PRICE.
我都係98年先學人去馬交HAPPY.:smile_35:

99年我去蘊莎SN,個蜜月PACKAGE(零晨2點開始)都要差唔多$2,600(只係5 HOURS).
俾CARD收手續費.
重要Fri,Sat收多3-500房錢.
第二日起身最遲1點走,無早午餐食.

2003年SARS到2004年全澳門都好平.
SN間間D玩女PACKAGE都送上海式45分鐘.
所以我喱兩年玩得最多.

而家蘊莎SN個Package改左叫日夜皆宜(重有成6 HOURS)都係$2,500,比SARS時貴番D.
個埸搬左,就比以前差左D.
俾CARD唔駛SERVICE CHARGE.
而且Fri,Sat價錢一樣.

所以我仍然覺得澳門有得做.
而且馬交唔打風,安全.
囡囡D狼狗係大陸,好難玩大鑊野.

我唯一唔LIKE就係2004年前,D祖國囡囡無MUD假波.
而家多到不得了.
好唔LIKE.

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-10-26 04:10 AM 發表

99年我去蘊莎SN,個蜜月PACKAGE(零晨2點開始 ...
98年d大學生一畢業就買樓,依家點呀?
話哂合法,做就一定有得做,但做得幾大先得架:smile_39:

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-10-26 04:10 AM 發表

99年我去蘊莎SN,個蜜月PACKAGE(零晨2點開始 ...
你講1998年既S.N.N.C.價錢比依家貴些小,但無講有幾多間夜場係呢十年內做吾住摺埋囉。我上個禮過大海一出碼頭就比幾十人圍住派街招問我要吾要女,同香港開新樓盤比Agent圍一樣 ,我睇有吾小大場女女轉做自雇人士吾洗證件。

引用:
原帖由 threemeninaboat 於 2008-10-26 07:31 PM 發表 查看引用來源

98年d大學生一畢業就買樓,依家點呀?
話哂合法,做就一定有得做,但做得幾大先得架:smile_39:
98年有PACKAGE係因為亞洲金融危機.
香港好多人失業,連大學生好多都無野DO,邊有錢買樓,師兄真係講笑.:smile_41:
而且當時駒哥玩到澳門好恐怖,好多港男有錢都唔去馬交.:smile_42:
個時馬交NC同SN既PACKAGE好多就係好似而家甘貴.:smile_27:

囡囡無MUD假波,而家真系多左好多

引用:
原帖由 georgelee 於 2008-10-26 09:18 PM 發表 查看引用來源

你講1998年既S.N.同N.C.價錢比依家貴些小,但無講有幾多間夜場係呢十年內做吾住摺埋囉。我上個禮過大海一出碼頭就比幾十人圍住派街招問我要吾要女,同香港開新樓盤比Agent圍一樣 ,我睇有吾小大場女女轉做自 ...
大部份NC係2003年左右SARS時先香左.
主要都係個時開始SN先開始有睡眠區.
NC既OVERNIGHT PACKAGE好多只係$1,000左右.
SN既PACKAGE就減價同送上海式45分鐘.
當時中X城平日同囡囡係回力過夜,可以唔駛$3,000,真HAPPY.

2006年開始馬交就開始慢慢加番價.:smile_45:

NC肉金就真係97年後今年先再加價.:smile_40:
不過PACKAGE就都平均同98-2000年差唔多.

但係以前上NC,D人俾TIPS過夜最少都3,5百.

但係而家SN既價錢同SERVICE都重係抵過1998-2000年.:smile_40:

所以我以前到而家主力都係SN.:smile_13:

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-10-27 01:40 AM 發表

大部份NC係2003年左右SARS時先香左.
主要都係個時開始SN先開始有睡眠區.
NC既OVERNIGHT PACKAGE好多只係$1,000左右.
SN既PACKAGE就減價同送上海式45分鐘.
當時中X城平日同囡囡係回力過夜,可以唔駛$3,000,真H ...
C Hing真攪笑用1997-98年價格比較,我嗰層樓依家都仲未去番1997-98年價,我係1997年做merchandiser無乜quali都揾四皮野一個月,但依家讀左個degree都係攞15,000個月,不過就里無得撈啦,我做緊嗰间廠就摺,聽講珠三角有一萬间廠排緊隊攪破產。

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-10-27 01:17 AM 發表

98年有PACKAGE係因為亞洲金融危機.
香港好多人失業,連大學生好多都無野DO,邊有錢買樓,師兄真係講笑.:smile_41:
而且當時駒哥玩到澳門好恐怖,好多港男有錢都唔去馬交.:smile_42:
個時馬交NC同SN既PACKAGE好多 ...
2003年買樓邊洗比錢嫁,嗰陣時買樓有兩年免供免息兼有20皮现金回贈加送電器傢私可即放租,不過最攪笑係我話無錢交管理和雜费埚,地產sales竟然幫我出張SHK聯營信用卡。

引用:
原帖由 georgelee 於 2008-10-27 04:19 AM 發表 查看引用來源

C Hing真攪笑用1997-98年價格比較,我嗰層樓依家都仲未去番1997-98年價,我係1997年做merchandiser無乜quali都揾四皮野一個月,但依家讀左個degree都係攞15,000個月,不過就里無得撈啦,我做緊 ...
我主要只係比較98年開始,唔係97年,因為我係98年先去馬交.
97年同以前既料都係聽D前輩師兄講.

我重記得第一次去係98年10月.
係中國城搵左個韓妹OVERNIGHT,用左HK$3,400.:smile_40:

我98年只係揾$1萬多D.
而家就反而多1倍.:smile_34:

我係2000-2003年做過手袋MERCHANDISER.
知道喱行好快會OUT,就快快係2003年轉行,當年我都3張有多.
做人要有長遠眼光,只睇目前係冇用.:smile_45:

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-10-27 05:47 AM 發表

我主要只係比較98年開始,唔係97年,因為我係98年先去馬交.
97年同以前既料都係聽D前輩師兄講.

我重記得第一次去係98年10月.
係中國城搵左個韓妹OVERNIGHT,用左HK$3,400.:smile_40:

我98年只係৿ ...
C Hing點解你嗰啲Post全部都係同至尊桑拿或天河夜總會有關,吾通係業內人士?

前往最後回覆