18 Sauna

收藏  |  訂閱
14  6.1k

18 Sauna

以下呢個報告, 小弟幾個月前 post 過係另一個 forum... 見家下呢邊有 141macau, post 返過黎呢邊俾咁多位師兄睇下罷... 謝謝...

---

第二次幫襯 18 Sauna, 成功套票$15xx, 夜船 00:30, 02:00 到場. 沖乾淨大堂完全冇位. 同個 friend 唯有行行企企等睇 show.
第一轉 02:45 show, 超過 50 條女, d model 質素認真唔錯, 耐何呢期都係覺得矮細少少果 d 做運動時較易控制, 所以決定唔揀 model. 其中一個 mm 樣靚身型 slim 一見鍾情, 但係始終第一轉睇, 想睇定 d. 唔揀, 貶下眼就跟左人走, 算!! 早幾個月第一次黎, 震撼, 當時覺得原來睇其他兄弟 d 報告真係唔夠親歷其景利害. 真係有靚女的!! 今次再來感覺更深, 可以淡淡定揀耐 d, 唔會誤中副車... (註: 上一次冇經驗, 花多眼亂, 其實係叫錯 number, 但係見 mm 都唔差就照去, 耐何心裡有條刺...)
第一轉揀唔到, 唯有同個 friend 一齊搵個位坐飲下凍飲做個師父功... (原來 Macau Sauna 冇酒類飲品提供, 冇癮)... 按腳好似冇按過咁, d 師父功果然夠師父級數, 唔洗點出力, 好在我都冇要求嗜...
03:15 又開 show, 樓上跳脫衣舞果幾位超唔掂... 佢跳我就即刻衝去廁所算... 幾分鐘後成排女走出黎... 心諗不妙, 剛才果轉靚果批唔見哂, 呢轉真係好難揀... 見到其中兩個 mm 同自已幾代前飛我果個女友好似樣, 個 friend 叫我將 d 積怨發洩係呢兩位身上, 我死都唔濟, 廢事衝破唔到心理障礙搞到身理有問題... 今轉係揀唔到... 同個 friend 決定睇下轉, 有機會見返上一轉 d 女... 又返入去坐過...
03:45 第三轉 show, 果然, d 好朋友返哂黎, 只係唔見左第一轉一見鍾情果位, 可能佢比人加鐘... 唔理咁多喇... 可能我地第三轉揀, 有 d mm認得我地, 有部份 mm 見到我地兩個主動地笑, 包括果兩個疑似舊女友... (註: 我係肯定唔會揀你兩位的, sorry) 今次又係好多揀得落手, 有個 mm 胸超大, 有少少趣, 問 marker 堅波定流, 佢答流. 又算. 再揀... 同個 friend 決定今轉一定要揀, 所以就好 aggressive 走來走去睇... final candidates 有幾個... 決定唔要可愛, 唔要瘦, 唔要高... 有幾個大波樣標誌皮膚滑都可以揀... 突然變左唔識揀... 同個 friend 相議佢都 short list 左 3 個... aiya, 原來佢 short list 既其中一個都超唔錯... 當佢決定揀 A 唔揀 B, 我就即時要 B 喇... 呵呵... 好笑...
入房, 等左幾分鐘... mm 入來, 完全唔識講廣東話, 我 d 普通話又... 唉... 好在佢超主動... 幫我除衫, 上浴床, 開水... AIYA!! 佢頭幾分鐘既 service, 點解同第一次黎果陣條女唔同既... 諗返起, 上次果個廣西 mm, 識廣東話, 聲稱做左幾個月, 回想起佢比較少積極既功夫, 原來小弟當時傻仔遇老雀... 以後我就醒水喇...
今次呢個 mm, 東北人, 20歲, 皮膚好滑, 約 5 尺 1-2 吋到, 波波原來係假既, 好挺好挺, 但係手感又超級好喎, 改觀...
ok. 講下 d 好野先, 我原本有 plan 做兩轉, 即係一轉套票加一轉補錢揀多次女. 見呢個 mm 真唔錯, 就嘗試用我既有限度普通話同佢講, 話如果我即時決定加多個鐘, 佢可唔可以即時幫我吹爆再加砌兩劑... 佢就諗左諗, 話如果加鐘就可以. 我就講話好. 咁佢就幫我吹爆喇 (不過唔係口爆). 感覺真係好正的... 吹爆後佢幫我洗身, 佢突然間講, 話其實睇我情況啦, 如果第二轉細佬唔醒, 加都冇用啦, 佢竟然話我其實唔加都得喎... 我心諗, 點解咁順攤既?! 話說第一次黎果個廣西 mm, 我有同樣要求, 佢當時話, 第二 Q 要我自已搞起細佬, 佢唔會幫手的, 佢話公司唔俾咁做喎. 當時我信, 所以我唔要吹爆, 倒頭來都係砌得一劑... 今次呢個東北 mm, 我諗, 緊係吹爆之後想唔理我喇... 心想不妙... 耐何已經口爆ed... 冇得揀...
洗完身, 訓落出面張 bed, 合埋眼, 已經對 mm 冇 expectation, feel 到佢開始用 tissue 不停抹我細佬, 心諗你做乜呢?! 不消幾秒佢又用力再吹. 嘩, unexpected!! 剛出才兩分鐘, 以為佢唔想再落力, 點知真係估唔到, 又吹. 細佬狀態完全唔配合, mm 竟然更加落力... 好感動好感動!! 呢個 mm 真係敬業樂業的... 佢喪吹左兩三分鐘, 細佬開始有反應. 我即諗, 我咁大個仔第一次遇到一個 mm, 竟然咁用心係咁短時間幫我吹返醒細佬. 真係未試過, 只有睇 AV 見過架咋!! 好開心... 硬左, 帶袋, 望鐘, 仲有 15 分鐘. 衝衝衝!! 換左幾個姿勢, 係咁衝... 但係, 細佬俾左一個信息我, 射唔到!! 插到腰都有 d 痛, 同阿妹表示, 不如算罷啦!! 棄權!! 軟攤係到, mm 仲幫我除套, 抹下佢. 好可愛的一個笑容!! 突然感覺到, mm 原來為我好, 叫我唔好洗無謂錢加鐘. 原來咁短時間比佢吹醒係會射唔到的!!! 攬實佢, 雞同鴨講. 竟然都俾我問到, 佢原來黎左澳門剛一個月, 仲要 stay 多 11 個月到就會走, 我問佢, 乜你唔會轉下場咩, 佢話應該唔會. 寫底埋佢個名, 號碼, 澳門手提. 決定下次冇好野就返 mark 佢. 呵呵!!!!!
返到大堂, 同個 friend 食野, 竟然一齊話, 今次 "超滿足!!" mm 75 分, 服務 100分!! 食埋個麵, 05:45閃, 去到碼頭 06:01, 頂, 走左06:00班船. 傻等到06:30. 全段完!!

經驗分享:
- 第一次咁夜鼠過澳門, 順德成功買套票, 01:30 收鋪. 即係最遲坐 01:30 夜船. (註: 成功竟然有個妙齡女幫手賣飛, 你怕醜就麻 Q 煩, 真奇怪)
- 大堂休息區好多人真係會 over night 訓覺. 冇份坐就等做 show 後早 d 衝返入去, 執 d 入左房果 d 友坐完既位
- 我計過, 其實最遲坐 01:00 船過去都可以揀 3 轉 mm. 例如, 01:00 -> 02:10 macau -> 02:20 18 -> 02:45 1st show -(師傅鐘)> 03:15 2nd show -> 03:45 3rd show -> 04:00 入房 -> 05:00 出房 -> 05:30 食完野即走 -> 06:00 坐船 -> 07:00 到香港. 原來只要齊齊整整就可以好 smooth 好開心咁過 6 小時... 記住唔好食野果陣做太長既賽後檢討, 唔係就趕唔到 06:00 班船.
- 05:30 kitchen 收爐, 想食熱野唔好遲過 05:30
- 06:30 班船, 原來呢班船由香港過黎果陣會順便運即日香港報紙, 落貨搞左好耐, 到頭來搞到 06:45 先開船. 好多人鼓噪. 有人話 07:00 d 船仲平 d 添(套票冇 impact).
- 的士回程去澳門碼頭記住同司機講去地下果層, 要去地面換船票換領卷. (之前有師兄講過)
- 第一次去果陣貪過癮師父功揀大脾根, 其實真係冇乜好玩. 如果真係要大脾根, 可以要求入房仔做, 唔洗俾人眼望望.

總結:
今次個經驗好好, mm 既質素大場始終有保證. 好多時成功會 sell 你去其他細場, 話多花款, 但係到頭來 d mm 唔得, 有花款都冇心機啦.
我自已利用今次既 experience, 就得出左一個好好既 schedule, 6 小時, 有限錢, 無限回味.
小弟真係第一次寫報告, 之前周圍玩都冇心機寫, 本身比較鍾意落 club 飲到嘔再砌 overnight. 今次 sauna 有驚喜, 真係想分享俾大家知. 多謝.

1st-----------

可惜而家馬交太多假波,如果5系就100分:smile_39:

good report :smile_38: :smile_38:

very good report arrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :smile_38:

Good personal report tks

thank you for the detail report, I want to try macau next week

thanks for sharing

good report, if post with photo were perfect

搵女打令1,利奧or英皇好過...最多女係18.but服務等等唔知點講收費又同利奧差唔多...18羸多女其他輸晒比所有澳門場寧去同一老闆帝豪都唔鐘意18 18,d大陸人唔沖涼浸水池正呀

前往最後回覆