澳門夜店

收藏  |  訂閱
7  4.7k

澳門夜店

大家好:smile_35:  我哥哥仔因為近排成日到澳門工作 , 有時放工後都要去下玩 ,
除左Sauna 同 夜總會外 , 我都鍾意去下disco 同酒吧 溝下女 , 有時睇下都
冇問題  去disco 通常都落d1 or d2 因為好多泰妹同越南妹 , 佢地玩得好
鬼放ga , 又著得性感wor   , 唔講唔知呀聽d 泰妹講如果有d 仔同佢地飲
得high high 地 , 好有機會有下文  tim 呀:smile_47:  , 如果唔鍾意去d1 , d2 , 可以
去漁人碼頭gea d3 , 好多北妹去個道跳舞 , 要識下北妹話都冇禁易啦:smile_46:

大家都可以試試去MGM附近gea 澳門蘭貴芳酒吧街飲下酒, 睇下靚女,
有時隔離台可能坐左成台女, 又可以一齊玩同做個朋友 tim

喱D一早就知.
N年前泰妹韓妹時代已經係甘.:smile_45:

有冇師兄重記得.38DISCO時代?:smile_44:

where is D1 and D2?
:smile_41:

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-12-1 05:11 PM 發表 查看引用來源
喱D一早就知.
N年前泰妹韓妹時代已經係甘.:smile_45:

有冇師兄重記得.38DISCO時代?:smile_44:
記得,佢個喇叭好大聲,個心都跳埋出黎,
當時全澳好似只得一間,DD都未有。

引用:
原帖由 k100k100 於 2008-12-1 08:39 PM 發表 查看引用來源

記得,佢個喇叭好大聲,個心都跳埋出黎,
當時全澳好似只得一間,DD都未有。
冇錯,只有喱間.
師兄,當時有冇係.38DISCO識到D北姑朋友?
我最記得個DISCO重放埋D大陸歌.
好似中國動力首 "EVERYDAY" HIT到爆!:smile_38:

我覺得DD3好細間............:smile_45:

引用:
原帖由 Hangul 於 2008-12-2 12:07 AM 發表 查看引用來源

冇錯,只有喱間.
師兄,當時有冇係.38DISCO識到D北姑朋友?
我最記得個DISCO重放埋D大陸歌.
好似中國動力首 "EVERYDAY" HIT到爆!:smile_38:  
我就無識過,我去幾次都係自已帶女,
我朋友就試過溝北妹,玩左成晚都無運行。

thanks you report:smile_44: :smile_44: :smile_44:

前往最後回覆