QQ號碼官方網站登記 (QQ 2005官方版已推出)

收藏  |  訂閱
32  25.7k

引用:
原帖由 戰神GT-R 於 2005-12-25 01:49 PM 發表

你個QQ號是什麼?可以的話請pm給我
戰神兄, 自從蓮記一別都好耐無見啦, 要我 QQ NO. 無問題, 收PM啦....

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-30 11:37 AM 發表

戰神兄, 自從蓮記一別都好耐無見啦, 要我 QQ NO. 無問題, 收PM啦....
二郎qq 有冇遇到d 好妹子啊..

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-30 11:42 AM 發表

二郎qq 有冇遇到d 好妹子啊..

你想我比D QQ妹NO你啊, 要就出聲PM你咯, 反正我E+用QQ都只係作吹水之用....:smile_04::smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-30 12:01 發表

你想我比D QQ妹NO你啊, 要就出聲PM你咯, 反正我E+用QQ都只係作吹水之用....:smile_04::smile_04::smile_04:
我都要你個QQ號 + QQ妹號

引用:
原帖由 hkzhou 於 2005-12-30 12:05 PM 發表

我都要你個QQ號 + QQ妹號
你地班友仔, 一個二個都只係吼住D QQ妹號, 都唔係真心要我個QQ號既, 收PM啦....

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-30 12:01 PM 發表

qq 妹.. 我記住.. 我裝左qq pm 你.. 啦..
-->l 我冇玩開qq 的.

I also download 05 full version, is better than beta one, thank you for ur fully report, 二郎 bro

引用:
原帖由 傻B99 於 2005-12-20 04:36 PM 發表
我剎唔到呀:'):'我就系打開朋友果個公仔就自動彈D程式比人~~你可唔可以幫下我呀:')不過我系電腦白痴:')
你咁系中左隐形木马。。好难杀架啦。一系你删左磁碟C。。一系直头妆过部电脑啦。。

以前。。比我就有用既。。依家冇时间上网。。冇玩QQ好耐啦。。

前往最後回覆