上一頁下一頁
發新話題

給跟國內女子拍拖的一段回憶及經歷一全文篇(更新了 #66,#79)

收藏  |  訂閱
141  17.8k

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 03:28 PM 發表

只可以說句, 點解偏偏係我. 咁唔好彩的.
其實我覺得呢D亦並唔算唔好彩, 我只會當為一個深刻既經歷, 只要當時果一刻無做D後悔既事咪得咯, 可能人年紀大o左之後諗返起都會匯心微笑!

Thanks for sharing your story with us!!
Touching!! That's life after all!!

Just be truth & faithful to your wife now!!
Take care & good luck!!

又係一段可歌可泣既感人經歷!!:')

曾經愛過已足夠,有邊個可以保証
如果當初你同佢真係結婚,個結局係會美好呢!我都好同情個女仔,
佢比你更慘,搵到你哩個真愛都唔可以一齊,
仲要獨力照顧女兒同相親,慘!!

"至少我得到這份美好的回憶"

真的是一份美好的回憶 !
師兄 為什麼當時沒有去老家找她呢?

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-6 03:33 PM 發表

其實我覺得呢D亦並唔算唔好彩, 我只會當為一個深刻既經歷, 只要當時果一刻無做D後悔既事咪得咯, 可能人年紀大o左之後諗返起都會匯心微笑!
大個左會識諗d呀@@

引用:
原帖由 newnew 於 2005-12-6 03:41 PM 發表
"至少我得到這份美好的回憶"

真的是一份美好的回憶 !
師兄 為什麼當時沒有去老家找她呢?
了了兄, 既然個女仔都決定得咁清楚, 咁又何必唔尊重下個女仔既想法呢!  我相個女仔係下o左好大決心先寫果封信比樓主, 再見她可能會令她再一次傷心, 請明白樓主既苦心!

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 03:41 PM 發表

大個左會識諗d呀@@
咁呢樣野我相信我呢D新手有排識咯....

引用:
原帖由 二郎 於 2005-12-6 04:04 PM 發表

咁呢樣野我相信我呢D新手有排識咯....
新手都係.. 唔識的, 唯有多d救國累積經驗值. :smile_03:

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-12-6 04:25 PM 發表

新手都係.. 唔識的, 唯有多d救國累積經驗值. :smile_03:
但我呢D係體力良好....不過心力不繼呢....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆