上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
109  170.9k

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-18 11:16 發表 查看引用來源
我幫手!我要Michelle
你可以代入個角色嘅。

第十一集(中)嚟喇,攪吓支節先。

主角同小予之間仲會經歷一啲嘢,先至會去到戲肉。

而家,主角同小予識咗一年左右,戲肉係喺佢哋識咗三年嘅時候至發生,當然,中間有好多嘢將會省略。

* * *

十一(中)

阿群約我同阿Pat喺紅磡間海逸食飯,等我哋識咗先。

阿Pat幾cool,感覺佢好似唔多like我。

佢唔like就罷,大不了我幫小予交租,我未使靠服侍女人搵錢啩?

我去toilet,小便嘅時候攞細佬出嚟嗰吓,忽然諗起小予叫我媾阿群,佢話我屌得阿群開心嘅話,阿群會俾好多錢我,估唔到而家算係發生緊。

返埋位嘅時候,喺佢哋後面聽到阿Pat問阿群,我可以同佢單獨一齊嘛?

介紹得俾你哋識,當然可以啦,不過,我哋唔係講好幾個一齊嘅咩?

嗯,我想試吓先,得嘛。

咁好啦。

我故意等佢哋傾掂數先埋去。

然後阿群就話,我走先喇,呢餐阿Pat埋咗單喇。

咁點係呀?

阿群話,你陪阿Pat啦。

Pat cool cool咁問,賞面嘛?

樂意之至。

原來佢早已經喺上面安排咗房,佢俾一張key card我,話佢先上去,叫我10分鐘後至上去。

我見佢講嘢幾cool咁,估佢應該幾難討好。

上到去,我用key card開門。

見到佢著住see through睡衣,裏面咩都冇著,企喺落地大玻璃窗面前,背住我。

背光之下,佢個B喺兩邊pad pad底下㘉出嚟,個形圓圓咁,好誘惑。

我企喺後面欣賞呢個部位,細佬有反應。趁呢個時候我攞漁夫之寶出嚟啪一粒。

Pat擰轉身,好挑釁咁望住我。

阿群話你好犀利,我要嘅唔淨係犀利,我要識調請。

我唔叻㗎,我只會對我喜歡嘅女人動情。只要能夠令我動情,其它嘢就會好自然。

咁你覺得我能夠令你動情嘛?

我望吓佢件透視睡衣裏面,佢對密桃胸,唔算大對,但幾靚嘅。三角地帶亦都企理、整齊。

妳好elegant,身型都好靚。如果稍為放低些少矜持,我諗會好誘人。

我唔識喎,多數都係男方帶動。

我都唔叻㗎,我好粗魯。

阿群話你係專業人士,我睇你都好斯文,點粗魯法?

我係地盤佬(其實我係工程顧問),我扮斯文。

於是我埋去摸吓佢手臂,然後慢慢移動上去膊頭,按摩吓。

舒服,佢話,佢對手不其然亦都放喺我肩膊上。

我就哄埋去錫佢條頸、耳仔。

佢發出輕微嘅喘氣聲…

我即管試吓冒犯吓呢個咁高檔嘅八婆,一嘢咀埋去,仲伸脷入去。

諗唔到佢好好反應,即刻抱實我個頭,用條脷回應。

咁高竇吖嗱八婆,我一路啜佢條脷,一手隔住佢件透視嘢揸佢嘅密桃胸、用手指搓佢的的。佢癲咗咁搏命抓我膊頭、扯我啲頭髮。

我隻手索性移動落下面,打開佢件睡袍,就兜落佢個妹度捽佢。

佢細細力推開我,一路氣喘一路望實我,話你好喉擒喎。

細佬喺條褲裏面ku到好緊。

我唔理喇,佢唔鍾意就罷。我除褲,細路已經亢奮。

Pat一見到我細佬,露出一副驚訝嘅笑容。

睇嚟佢幾高興,我就走埋佢捉實佢,抱起,然後放上床。

撳住佢咀佢,咀吓落啲就索佢隔勒底。

Pat起勢笑,好痕…

我繼續錫佢隔勒底。

佢一味笑,趁有一吓空檔,就話乜你咁樣調情嘅咩?

我都唔係調情。

咁係咩?

係俾妳啲費洛蒙激發咗我獸性。

佢笑住搭住我膊頭然後攬我入懷。

互相用口挑𢭃、服侍對方身體一輪,佢神情恍惚咁起身攞手袋。

佢自備咗套,係超薄。

我插入阿Pat個西嘅時候佢好痛楚咁大嗌,我唔理佢,就開始操作。

做咗一場好美妙嘅性愛,佢好似好耐冇做過咁樣,盡情擘大下面任我舞。我將佢搬來搬去、反來反去,喺床邊、趴喺窗邊,我坐喺枱佢面向我坐上嚟。

一路做愛一路接吻,我用唔同角度、幅度同速度抽插佢。

佢氣喘住話真係好犀利…俾你屌死…

我話,我都話我唔叻調情,淨係識得插。

我好鍾意…

我屌咗佢好耐,從佢啲反應之中,我諗佢應該夠哂皮。

事後,瞓喺床度喘氣。

假如我要搵你,可以直接搵你嘛?定還是我要經阿群?

我即刻諗起如果同佢私下來往,一旦佢周時搵我,小予嚟到嘅時候會好麻煩。

於是我話,我好想同妳做朋友,但係我諗我哋大家都有自己嘢,我怕唔可以見好密。

佢有少少不滿咁講,我都好忙嘅,我諗,一個月搵你開心一、兩次唔算好密啫?

好呀,我都喜歡。

你應該喺報紙雜誌見過我,知道我係乜嘢人啦?

知道呀,放心啦,我哋大家都係有屋企嘅人。

你有好多女?

唔係呀…

阿群係你女朋友?

我都唔知,妳見過有人會叫自己個男朋友同第二個女人做愛未?

我同佢好好交情嘅,有試過同佢攪。

女女?

係,不過我未試過同佢嘅男人做。

妳有喺外面玩過?

少,兩個,都唔開心嘅。

可以講吓嘛?

一個明星仔,佢做愛好犀利、調情亦都叻,但原來只係為咗想我捧佢上位;另一個做生意嘅,佢調情都唔錯嘅,做愛有技巧,但係能力差少少,佢當我係佢條女咁,成日煩住我,過問我啲私事。

佢好鍾意妳喎。

係,但係唔可以咁㗎嘛,大家屋企都有頭有面…

嗯…

我同阿Pat交換咗聯絡,佢話盡量唔成日搵,但頭先好精彩,佢可能會啩住。

我話少啲至可以保持新鮮感。

之後我就幫阿群服侍Michelle。嗰日我哋食完tea就上Michelle一個單位,然後我哋三個人一齊沖涼。

我都係第一次3p,沖涼嘅時候,見到兩對波波、兩個妹喺身邊,細佬不其然亢奮。

(未完待續)

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-20 10:04 發表 查看引用來源
嘩,第一次見Michelle就3p,我驚我應付不來
係呀,Michelle個樣乖乖咁,其實不知幾鍾意玩,呢啲女唔容易頂㗎。

* * *

十一(下)

群同Michelle喺花灑底下互相揸波、錫咀,我喺佢哋下面用口服侍佢哋。

Michelle唔算超靚,係鄰居女孩進化到鄰居師奶嗰種,波亦唔係好大,但有種普通女仔嘅誘人。佢個樣乖之中姣,姣得嚟乖,令男人好想擒。

喺花灑底下啜佢哋嘅奶、舐佢哋嘅鮑,佢哋輪流錫我細佬。

Michelle見到我細佬嘅時候露出驚嘅笑容,佢捋幾捋,就啜細佬個頭。

佢嘅口技比阿群、小予都更勝一疇。

Michelle之前同一個富豪嘅細仔拍過兩年拖,後來俾記者影到佢同個老豆攪上,於是同有錢仔分手。冇幾耐又俾另一個富豪包,幾年間離離合合。中間又同唔同有錢人來往,最後同而家嘅老公一齊,都係做生意嘅,但比起之前啲男人唔算好有錢。

有錢人嘅圈子就係咁樣share女人。

可想而知佢嘅口技點樣練成。

Michelle有少少鍾意被虐,佢一路幫我suen熱狗,一路要阿群用手指玩佢。嗰陣我先至留意到阿群冇留指甲,女人大都鍾意留指甲嘅。

佢兩個似乎玩開嘅,阿群好熟悉點樣玩Michelle個西會令佢high。

感覺上,Michelle可能先前俾人玩得多,好激烈嘅都試過,唔係咁容易滿足,要好極端嘅刺激。

然後佢哋互磨,一邊磨一邊接吻同互揸。

我睇見佢哋玩得咁開心,就喺阿群後面篤入去。

Michelle問,咦,你哋平時冇戴套做?

群話冇㗎。

我喺阿群後面一路屌,一路錫Michelle。

我話,妳好索。

喺女朋友面前讚第個女仔,你作死。

我哋做愛都可以,唔怕。

群話,Michelle,不妳俾佢插吓,妳應該會覺得好舒服。

咁…返出去先啦…

我插住阿群抱佢出去,身都冇抹就同佢跌落床度。

我砌多佢幾吓,就喺佢身體裏面出返嚟。

阿群就讓位,Michelle已經攞咗套出嚟,幫我戴上。

我抱住Michelle條腰,正準俾篤入去,先留意到佢個係蝴蝶西,兩塊瓣仔微微向外反,好的式、好別緻。

我讚吓佢,好靚,就用手指玩吓佢兩塊瓣。

進入去嗰嘢,覺得佢俾一般女稍為鬆動少少,我估佢可能同啲有錢佬用玩具玩得多。

佢兩個交替同我做,我同阿群唔想用套嘅,但Michelle要用,於是我就戴住個套,輪流插佢哋個窿,將佢哋啲西水傳來傳去。

我之前冇估錯,Michelle先前俾人玩得多,好激烈嘅都試過,要好極端嘅刺激。但因為我算幾大,同埋夠耐,我可以插到佢夠。

阿群話,嗱,我都話㗎啦,你次次做半粒鐘以上,又大碌,真係冇乜女仔頂得你順㗎,最少要兩個女仔先得。

於是我就開始咗同佢哋幾個來往。

同阿Pat、阿群3P,同Michelle、阿群3P,又同佢哋幾個單獨,又試過4P…

Michelle好滿意我,於是佢俾嗰個單位我,叫我可以住到搵到地方搬。

住嘅地方解決咗,就叫小予嚟香港。

點知小予落到嚟之後話唔做嘢住,女婿嘅屋企人想佢哋個仔同婷婷新年正式結婚後,小予過去照顧佢哋兩個起居同督促佢哋讀書。

我話,咁我哋又要分開囉?

佢話,仲未傾掂數。我都要搵食,我過咗去,我同個女嘅生活費點算?我想男家資助。同埋,我話我每個月要返香港一次見你…感覺佢哋唔會應承…

佢哋屋企咁富貴…

你唔知道㗎喇,佢哋雖然有錢,但好小家㗎、又計算…

本來係好美好嘅,女婿屋企喺北京一間大品牌嘅老闆,婷婷畢業後會去佢哋屋企喺香港嘅業務做嘢,到時候婷婷、小予嘅生活就安寢無憂。小予唔係刻意去攀呢頭婚事嘅,少強,嗰個少爺仔,愛死婷婷,佢要婷婷跟佢一齊去外國讀大學。本來小予同婷婷啲姑姐都唔贊成嘅,一來間大學唔係普通大陸人讀得起嘅,二來小予唔鍾意少強,覺得佢無禮貌、冇用,只不過持住屋企有錢。佢甚至亦都唔鍾意少強嘅家人,佢哋不但勢利到不得了,亦非常專制、計算。

但係兩個細路愛到死,就只好成全。

小予一直唔知道佢兩嗰嘅生活係點嘅,直至我幫佢攪好哂永久居民身份、旅遊證件,終於可以去睇吓婷婷同女婿嘅生活,先至發現原來佢哋有好大問題。

(未完待續)

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-20 09:08 發表 查看引用來源
正,簡直男人夢想👍👍😄😄
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2019-12-20 23:06 發表 查看引用來源

劇情好好睇  直情男人夢想情節.
係幾好玩㗎

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-12-23 20:18 發表 查看引用來源
  MMF  仲要係大家都係 偷食
MFF,係㗎,大家都係偷食。
引用:
原帖由 agogock 於 2019-12-23 22:58 發表 查看引用來源
會唔會連小予個女 都調校好 收為自己馬房良駒
呢個故仔嘅題目其實已經暗示咗,不過會去到臨尾先。

引用:
原帖由 不基的賤嘴 於 2019-12-27 19:30 發表 查看引用來源
😀😀支持師兄😁😁
多謝支持。
引用:
原帖由 veryok 於 2019-12-25 02:03 發表 查看引用來源
像樓上所說,好文要推,加圖片更加要推.推推推推推推推推推
多謝留言及支持。

第十二集嚟喇,又係字數所限,要斬件上。

* * *

十二(上)

小予呢次喺香港,係我同佢最溫馨嘅日子。

佢住喺Michelle借出嚟個單位,我幫佢喺朋友公司搵到份工做。

除咗陪老婆嘅日子,我盡量每星期抽三晚陪小予。

通常佢喺屋企煮飯俾我食,食完我哋就屌。

我對佢半點厭倦都冇,仲越來越鍾意佢。一同佢共處一室,攬吓佢,就想揸佢軟熟而有彈性嘅奶奶、彈佢性感嘅lin lin、插佢醉人嘅肉窿,細佬會硬到我同佢一齊初期咁樣。

有時候屌完唞陣我又想要。我知道佢有啲頂唔順,唔忍心整痛佢,屌完一次,就算幾想再屌多次,我都盡量死忍。

老公,我想俾你喺我身體裏面再滿足呀,再插啦。

小予,妳俾我喺妳裏面發洩咗一次,我心滿意足㗎喇。我知道妳痛痛,唔捨得再整痛妳喇。

唔怕,老公,我哋生一個仔啦好嘛?

我同小予一路冇戴套做嘅,而每次安全期嘅時候都喺裏面射嘅。

佢繼續話,我下星期應該喺排卵期,到時你唔好用套啦,好嘛。

妳而家養婷婷仲唔夠辛苦,仲養多個?

想幫你生一個,想你做我真真正正嘅老公,我唔怕辛苦。

我51歲喇,而家至嚟養大一個仔咩?

我養。

…我有啲驚,因為,我實在唔想攪大佢,會好大鑊。

我每星期見阿群一次,另外每個月有兩、三日同阿Pat、Michelle,有時候同佢哋單對單、有時候會同阿群3p或者幾個人4p。

同佢哋做都好嘅,咁樣我對小予冇咁大需索,每次只需同佢做一次,屌到佢飽,我就收皮,唔射都可以。

點解最近你都冇喺我裏面射?

我怕整痛妳,妳滿足我就滿足。

但係我想妳喺我裏面射…你係咪怕攪大咗我我會要你負責,所以你而家唔射入去?

唔係,我驚我做太耐整痛妳之嘛,妳嗰次話我一次屌兩鑊整到妳個妹痛成日。

都唔係痛得好緊要啫,我想俾妳整痛。

傻妹,我知道妳愛我。

唔淨止係愛你,亦都鍾意同你做。

咁我哋有做到、妳滿足就得啦。

你係咪有第啲女人同你做?講?

邊有?

有的話唔怕話我知,我知道我冇喺香港嗰段時間,你同第二啲女人做過愛。你咁大需求,我知道我唔喺你身邊,滿足唔到你,你一定會搵女仔屌。

傻妹,點會?我愛妳㗎嘛。

假如真係有,你講我知的話,我唔會嬲你…

掉番轉,係咪,妳同人哋做咗,所以咁想我同第二個做?係咪阿保?

我發誓,真係冇。假如我同人做過,我一定會對你坦白。之前嗰次我返去做嘢俾啲客蹂躪,我都講你聽,我對你係絕不隱瞞㗎。我對上呢次返去,阿保係有搵過我,話介紹工作比我,約我去食飯、飲嘢,我有見過佢,佢好規矩,冇對我做過乜嘢。佢係有日日發訊息同我傾偈,但我同佢乜嘢都冇。我之前個男朋友,做過軍人嗰個,佢嘅朋友,阿峰都有不停煩我,話要娶我,想我同佢生仔,我周時鬧佢。

小予俾佢同呢啲人嘅訊息我睇,佢任得我掃佢手機,證明佢真係冇嘢。

我掃幾掃,見到阿保對佢示愛,話好想同佢一齊呢啲說話。小予勸佢,唔可以㗎,我愛我男朋友,唔會對其他男人動情。佢又屌鳩阿峰,但係阿峰面皮好厚,屌極都仲要搵小予。

呢段時間,我陪小予申請到外國簽證同永久居民身份證。我哋出出入入,同老婆老公一樣。

同小予識嘅時候,大概係農曆年前後。識咗佢之後嘅第一個農曆年,佢要同婷婷返大陸辦婚事。小予想我以婷婷家長身份陪佢返去,我實在搵唔到借口,冇辦法陪佢去。於是小予唯有又再自己返去。

佢呢次返去之後,就會陪婷婷去外國,照顧佢同女婿起居一個月,試吓呢個方式work唔work,如果work,男家就有可能用幫補小予生活嘅方式,要佢喺嗰邊照顧兩口子。

因為有可能長期見唔到,分開前,我哋都好唔捨得,瘋狂做愛。

我喺小予個美屄裏面一路抽插,大家塊面、個身都㷫,佢抱實我勁咀、吸啜我條脷。

然後,佢忽然爆喊。

吖…

做咩呀?

佢打我,衰人。

做咩呀?

做咩唔可以娶我?你知唔知道,我有男朋友,等於冇男朋友…成日要一個人面對咁多嘢…

妳有咩我能夠幫妳都盡量幫妳㗎啦,住嘅地方、工作、永久居民身份、護照…

我唔要盡量,我要全部…我只有你,但你除咗我,仲有老婆…有時候我星期六、日一個人,想搵你,諗起你要陪你老婆…吖……

妳好耐冇再同我講呢啲嘢㗎?做乜乜無端端又囉嚟講呢?

假如你真係我老公,就可以同我一齊返大陸,做婷婷證婚人、我哋可以生一個細路…

唔好咁啦…

我唔好意思繼續屌,就出返嚟。

做乜停呀?邊個叫你停?繼續…

好…

於是我繼續。

我要你呢次射精入嚟…

好…

農曆年前嘅一個星期,我盡量搵借口陪小予,阿群、Pat、Michelle嗰邊,我講咗話暫時唔可以應約。

年初四,Michelle突然發訊息嚟。

(未完,待續)

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-12-24 16:55 發表 查看引用來源
長篇小說,正
多謝留言。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-25 10:12 發表 查看引用來源
幾條女做,都咪話吾正👍👍😄😄
係好爽㗎,尤其係有feel嘅女仔的話。

十二(中)

年初四,Michelle突然發訊息嚟。

恭喜發財,點呀?開工第一日。

今日好得閒。

晏晝可唔可以攞時間出嚟陪我?

咁有雅興?

新年前到而家好多日冇喇。

冇同老公咩?

同佢做唔夠滿足。

好,今日又去阿群度?

我要同你單獨。

Michelle有好多單位,求其是旦搵間暫時未租出去嘅,一入門口,佢已經急不及待,攬實我勁咀。

我將佢推埋去落地大玻璃窗面前就除佢啲衫。

然後將佢反轉,趴喺窗前,就喺後面錫佢頸、揸佢波。

你要我俾街上面啲人見到?

咁樣唔係好刺激咩?

一陣我俾狗仔隊影到點算。

有辦法。

我攞佢條頸巾出嚟幪住佢對眼,將佢壓喺窗邊,就跪低,喺佢後面舔佢個B。

嗰種冇洗過嘅尿味、加埋啲西水,好醒神。

我一路食佢個西,佢一路呻吟,然後話,你知嘛,我同過咁多過,你最有feel。

多謝…

用口撻著哂佢,我就攞細佬出嚟,然後話,我去攞套。

唔使。

我諤然。

妳唔驚咩?

想試一吓…唔怕,我做咗bodycheck。

咁…

唔想咩?

想呀…

第一次唔戴套插入Michelle個西,同佢有最親密嘅接觸,好興奮。

細路硬得好緊要,喺窗前面,企喺Michelle後面抽插佢。

插插吓,佢忽然問,想私有化你,得嘛?

我有屋企。

唔計你屋企,我唔準你媾第啲女…

為乜啫…我一邊屌一邊問。

冇得解…

我將佢反轉,喺正面插入,兜住佢pad pad然後抱起佢埋床。

一掉落床,就猛烈抽插。

由於俾有錢佬用各種玩具玩得多,玩到Michelle個屄麻木。佢需要好大刺激量至會high,溫柔嗰種玩法冇感覺要大大力、急速而大幅度猛攻。

亦因為咁,尺碼正常啲、時間正常啲,都滿足唔到佢。

Michelle肉緊咁抱實我,鋤到佢暈陀陀之際,佢忽然講,鍾意咗你,得唔得?

得…但係…我有第條女…

唔係阿Pat吖嘛?係咪阿群?我可以同佢兩個講,話你係我條仔,唔可以再同佢哋玩。

唔係…不過,做乜一定要咁我哋幾個一齊玩,咪仲開心

我要獨食你…一係…除非…

乜嘢?

你俾我識你條女…我哋一齊玩…一係…

點樣?

我收返你個單位…

咁…

我停低。

做乜要咁?

妒忌。

Michelle定咗眼講出呢兩個字。

其實,我見過你條女,佢住喺我個單位,我喺電梯同佢打過照呼…佢好靚女…

女人真恐怖。

妳自己都有老公,都係有頭有面嘅人…

但係我唔抵得你條女…

唔好咁啦…

你唔鍾意我咩?

點會呢?妳好索呀…

Fuck我…佢再攬我埋去…射我,我要你啲嘢…

(未完待續)

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-1-1 14:06 發表 查看引用來源
前傳離婚,現在又話有老婆,有家庭
其實唔係exactly同一個故仔/角式,只係有overlap之處,就係小予呢個角式。

或者可以當前傳冇離到婚或之後再婚。

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-30 10:13 發表 查看引用來源
勁like Michelle
佢係幾正嘅。

新版字數限制好大,要將一篇斬開幾次登。

* * *

十二(下一)

Michelle屬於鄰居女仔或少婦類型,nice但唔係靚到令人驚艷嗰種。身材亦都一樣,好睇但唔係誇張。

平平凡凡咁,有種普通女仔嘅吸引力。

同佢做愛嘅時候,佢滿足、肉緊嘅反應帶俾男性莫大嘅安慰。

Michelle任由我從唔同角度,用唔同力度、速度、幅度進出佢嘅體內,佢肉緊咁捉實我背脊,皺住眉、合緊眼喘氣,全身不停抽搐、震抖。

能夠滿足佢嘅性需求係我莫大榮幸,喺佢溫暖、滑潺潺嘅陰道裏面儘情發洩,亦帶嚟好大滿足感。

不過Michelle嘅佔有欲令我驚,佢想同我好似拍拖咁,只服侍佢一個。

莫講阿群、Pat、佢,冇一個有咁嘅待遇,就算我咁愛小予,都唔係獨得我。

我怕小予返嚟嘅時候,Michelle會去搵佢,要設法幫小予搵另一個單位搬至得喇。

我問小予會唔會留喺嗰邊。

佢話唔過去都唔知道婷婷同少強生活咁大問題。

少強沉迷打機,唔單止唔返學,每年升唔到班就使錢攪掂,連屋企俾佢哋嘅生活費都攞去買打機用嘅武器。要靠小予同婷婷啲姑姐俾婷婷啲生活費食飯,另外婷婷要打工賺外快。

小予為咗呢件事話過少強多次。

我將婷婷嫁俾你,你作為男仔唔照顧婷婷不特止,仲反而要婷婷照顧番你。你爸花錢供你嚟讀書你唔好好讀,你咁樣將來點樣照顧婷婷?

少強話,我爸好多親戚朋友都送仔女去外國讀書,我爸只不過唔想落後先至送我嚟,我根本唔使讀,將來都會入我爸企業做嘢,到時婷婷入埋去,生活冇問題。

小予對女婿咁唔長進好勞氣。

佢話,我唔可以留喺嗰邊,留多日勞氣多日。

我幫妳搵到另一個地方住,妳一返嚟香港,我哋就即刻搬啦。

點解要搬呀?

呢度話哂係人哋借出嚟嘅,唔想欠人哋人情。

咁好啦,你去搵地方啦,我一返到嚟就搬啦。

我有兩個單位放租嘅,其中一個單位租客住完搬走咗暫時未租到出去,我攞呢個單位俾小予住住先,直到小予幫婷婷攞返當年佢爸爸個公屋單位。

時光一跳,係年幾兩年後,我同小予識咗3年。

我喺一個公屋單位裏面,坐喺梳化上等。

婷婷換好整齊套裝喺房裏面出嚟。

我朋友係科技公司老闆,佢要請人,我帶婷婷上去見工。

朋友對婷婷學歷幾impressed。

呢間係間名校,讀得嘅唔只成績要好,仲係有錢仔。

婷婷1st Hon畢業。

面試中,佢對答如流,朋友話俾個機會婷婷一試。

一個星期後上工。

我帶婷婷去食餐好嘅慶祝。

食完就送佢返去個單位。

一入屋,婷婷抱住我。

叔叔…

唔可以對唔住妳媽媽。

我代媽媽向你補償。

唔使補償。

我嘅任性對唔住媽媽,亦對你唔住。

婷婷主動錫我。

我俾佢輕輕錫咀唇一吓就細細力推開佢。

唔好做令妳後悔嘅事。

嗰晚我哋攬住一齊瞓,但冇性交。我好想好想,但唔可以對佢做呢啲嘢。

你唔想佔有我?婷婷問。

好想,不過唔可以,妳係小予個女,我當妳係我個女。

咁…

以後當我係妳爸爸。

唔得…你唔係我爸爸…你係媽媽嘅男朋友…

妳媽媽而家係人哋嘅女人…

佢個心仲愛你,係真嘅,只不過佢而家唔可以同你一齊,俾我代替佢吖。

我哋依然攬實,佢親我咀。細佬有反應,但我死忍,唔可以攪小予個女㗎。

佢話,不如我幫你手淫?

唔好啦。

我想睇吓令媽媽如癡如醉嘅雞巴係點樣嘅。

妳咁樣唔尊重妳媽媽。

佢會同意我咁樣做,呢樣係我兩母女唯一可以做向你補償。

我唔鍾意妳係為咗補償同任何男人做呢啲嘢。

我一路都想睇吓你…媽媽話佢好愛你,佢講過你令佢如癡如醉…

我冇出聲。

婷婷伸手入我褲裏面摸我…

(未完待續)

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2020-1-5 18:57 發表 查看引用來源
睇下而家更新好D😄😄
更新嚟喇。

新版字數限制好大,要將一篇斬開幾次登。

* * *

十二(下二)

婷婷見完工,就同佢去食餐好嘅慶祝,之後送佢返佢屋企。

一入屋,婷婷抱住我。

佢話佢嘅任性對唔住媽媽,亦對唔住我,要代媽媽向我補償。

嗰晚我哋攬住一齊瞓,但冇性交。我好想好想,細佬有反應。但我死忍,唔可以攪小予個女。

婷婷話幫我手淫。

我冇出聲,佢就伸手入我褲裏面摸我。

我俾佢摸一陣就叫佢唔好。

妳以後要當我係爸爸,唔好再同我咁樣。

摸吓都唔可以?

我冇答佢。

事情係咁嘅,時間又再倒退返去一年前,即係小予搬咗去我其中一個單位度住之後冇幾耐。

少強沉迷打機令婷婷同佢嘅關係越來越惡化。婷婷唔肯再同少強做愛。

婷婷跟小予返鄉下探嫲嫲、婆婆、姑姐同阿姨。探完親戚,婷婷返番外國嘅時候,喺佢哋住嘅地方發現床下底有個用過嘅套。婷婷審問之下知道少強趁婷婷唔喺度,叫過女仔返嚟玩。

婷婷知道咗之後好傷心。

佢要求離婚。

佢一提出,男方自然停止資助佢學費。

婷婷讀間大學好貴嘅,淨低嗰期學費都要二十萬。小予喺好普通嘅大陸人,佢同所有親戚夾埋都俾唔起咁多錢。

作為小予男朋友,我話幫佢。

咁啱嗰段時間我接二連三好多事,蝕咗好多錢。我同小予講,我幫咗呢次之後,如果再有其它事情,會有困難,未必可以幫到,希望妳諒解。

其實我唔係完全幫唔到嘅,我有物業、有積蓄,不過一旦要動用,就會俾我屋企人發現,所以我萬萬不能動用呢啲資產。

小予話,唔會再有咩啦,婷婷讀完大學,就可以搵工,到時佢就自立。

嗰次,婷婷返過嚟香港一次,申請囉番爸爸過身之前,佢兩父女住嘅公屋。

當時,小予仲住喺我借佢住嘅單位,婷婷返嚟,順理成章住喺度。

日頭,我同佢兩母女去房署,攞返婷婷間公屋。

嗰次婷婷返到嚟成個人落哂型,我同小予不停安慰佢,除咗去房署辦正經事,我帶佢哋去玩

夜晚,我同小予喺房裏面做愛。我哋儘量唔做咁大聲,但小不免會發出一啲聲。

第二晚,小予同我講,尋晚我哋做愛嗰陣,婷婷聽到,佢今早問我,我話從來冇試過有人令妳媽媽咁陶醉,叔叔好犀厲,呢個係媽媽咁深愛叔叔其中一個原因。

妳淨係為咗呢樣嘢先至同我一齊咋咩?

我講過,我係想結婚、想有個家,我唔想做小三、同人分享男人嘅,呢啲你統統都俾我到我,我又從來冇要你經濟上幫我,除咗你俾呢間屋我住、同埋呢次你幫婷婷學費之外。同你一齊,無非因為愛你,唔捨得你,仲有就係同你做愛超滿足…

妳試得男人少啫,或者,可能只係好普通…

你係咪想我試吓第二個吖?

妳係咪想去搵阿保、阿峰佢哋試吓?

最近呢半年,係有個人追我追得好緊要。

又話有咩一定會同我講,追咗半年先至話我聽。

我根本唔鍾意佢。佢係大陸嘅有錢人,網上都有佢啲資料嘅,佢有五億生意,香港、泰國、菲律賓、澳洲都有公司。每次佢嚟香港,要見啲咩政要、集團主席,就會叫我著整齊啲去陪佢見人。最初我以為佢無非想叫我幫佢做事,但佢周時有事冇事都搵我出去,又冇薪水俾,我慢慢知道佢對我有啲嘢。佢喺大陸有包女明星玩嘅,大陸啲網都有講。上次佢嚟嘅時候叫我返深圳,唔好喺香港,佢話會養我,要我做佢女人。

妳同佢攪過未?

你當我咩?我講過假如我真係同人攪過一定會話你知,唔會瞞你。佢好矮㗎,又樣衰,我冇可能鍾意佢。其實,呢幾年,為咗你,我拒絕咗好多人。

冇聽妳提過。

佢哋根本冇機會埋到身,我一見佢哋有跡象想媾我,就俾佢哋知道我喺香港有男朋友。

小予,假如妳真係搵到一個人可以娶妳、俾到妳好生活,我會祝福妳…

你唔再愛我嗱?

愛,但係妳唔係一直想嫁嘅咩?

係就係,但係都要我啃得落至得㗎。

唔係差成咁吓話?

佢哋一係冇錢,有錢嘅就好樣衰。再唔係,我搵個80歲嘅阿伯,然後同你繼續偷情。

佢講俾我聽好幾個姊妹都係咁,搵啲一係老,一係醜,但係好有錢嘅男人。

我話,咁同賣淫冇分別。

咁,都要鍾意嘅。

又老又醜都鍾意?

嚡,佢哋啲嘢,要佢哋至知啦。

嗰次婷婷喺香港嘅期間,我每一晚都上去同佢兩母女食飯,跟住就大模斯樣同小予一齊沖涼,圍住條浴巾出嚟,然後入房就屌。

同佢一齊兩年,依然一見到佢身體就興奮,尤其係佢呢兩年小予肥咗,對波亦大咗

屌嘅時候我鍾意聞佢骼勒底。我叫佢唔好剃毛,我鍾意睇佢骼勒底希希嘅毛,一路屌、一路索佢啲費洛蒙。

反正婷婷知道我同小予之間有性關係,我哋做愛嗰陣冇再刻意細聲。

Ar…arr…arrr小予大叫。

(未完待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆