上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

收藏  |  訂閱
269  170.8k

像樓上所說,好文要推,加圖片更加要推.推推推推推推推推推

幾條女做,都咪話吾正👍👍😄😄

😀😀支持師兄😁😁

引用:
原帖由 不基的賤嘴 於 2019-12-27 19:30 發表 查看引用來源
😀😀支持師兄😁😁
多謝支持。
引用:
原帖由 veryok 於 2019-12-25 02:03 發表 查看引用來源
像樓上所說,好文要推,加圖片更加要推.推推推推推推推推推
多謝留言及支持。

第十二集嚟喇,又係字數所限,要斬件上。

* * *

十二(上)

小予呢次喺香港,係我同佢最溫馨嘅日子。

佢住喺Michelle借出嚟個單位,我幫佢喺朋友公司搵到份工做。

除咗陪老婆嘅日子,我盡量每星期抽三晚陪小予。

通常佢喺屋企煮飯俾我食,食完我哋就屌。

我對佢半點厭倦都冇,仲越來越鍾意佢。一同佢共處一室,攬吓佢,就想揸佢軟熟而有彈性嘅奶奶、彈佢性感嘅lin lin、插佢醉人嘅肉窿,細佬會硬到我同佢一齊初期咁樣。

有時候屌完唞陣我又想要。我知道佢有啲頂唔順,唔忍心整痛佢,屌完一次,就算幾想再屌多次,我都盡量死忍。

老公,我想俾你喺我身體裏面再滿足呀,再插啦。

小予,妳俾我喺妳裏面發洩咗一次,我心滿意足㗎喇。我知道妳痛痛,唔捨得再整痛妳喇。

唔怕,老公,我哋生一個仔啦好嘛?

我同小予一路冇戴套做嘅,而每次安全期嘅時候都喺裏面射嘅。

佢繼續話,我下星期應該喺排卵期,到時你唔好用套啦,好嘛。

妳而家養婷婷仲唔夠辛苦,仲養多個?

想幫你生一個,想你做我真真正正嘅老公,我唔怕辛苦。

我51歲喇,而家至嚟養大一個仔咩?

我養。

…我有啲驚,因為,我實在唔想攪大佢,會好大鑊。

我每星期見阿群一次,另外每個月有兩、三日同阿Pat、Michelle,有時候同佢哋單對單、有時候會同阿群3p或者幾個人4p。

同佢哋做都好嘅,咁樣我對小予冇咁大需索,每次只需同佢做一次,屌到佢飽,我就收皮,唔射都可以。

點解最近你都冇喺我裏面射?

我怕整痛妳,妳滿足我就滿足。

但係我想妳喺我裏面射…你係咪怕攪大咗我我會要你負責,所以你而家唔射入去?

唔係,我驚我做太耐整痛妳之嘛,妳嗰次話我一次屌兩鑊整到妳個妹痛成日。

都唔係痛得好緊要啫,我想俾妳整痛。

傻妹,我知道妳愛我。

唔淨止係愛你,亦都鍾意同你做。

咁我哋有做到、妳滿足就得啦。

你係咪有第啲女人同你做?講?

邊有?

有的話唔怕話我知,我知道我冇喺香港嗰段時間,你同第二啲女人做過愛。你咁大需求,我知道我唔喺你身邊,滿足唔到你,你一定會搵女仔屌。

傻妹,點會?我愛妳㗎嘛。

假如真係有,你講我知的話,我唔會嬲你…

掉番轉,係咪,妳同人哋做咗,所以咁想我同第二個做?係咪阿保?

我發誓,真係冇。假如我同人做過,我一定會對你坦白。之前嗰次我返去做嘢俾啲客蹂躪,我都講你聽,我對你係絕不隱瞞㗎。我對上呢次返去,阿保係有搵過我,話介紹工作比我,約我去食飯、飲嘢,我有見過佢,佢好規矩,冇對我做過乜嘢。佢係有日日發訊息同我傾偈,但我同佢乜嘢都冇。我之前個男朋友,做過軍人嗰個,佢嘅朋友,阿峰都有不停煩我,話要娶我,想我同佢生仔,我周時鬧佢。

小予俾佢同呢啲人嘅訊息我睇,佢任得我掃佢手機,證明佢真係冇嘢。

我掃幾掃,見到阿保對佢示愛,話好想同佢一齊呢啲說話。小予勸佢,唔可以㗎,我愛我男朋友,唔會對其他男人動情。佢又屌鳩阿峰,但係阿峰面皮好厚,屌極都仲要搵小予。

呢段時間,我陪小予申請到外國簽證同永久居民身份證。我哋出出入入,同老婆老公一樣。

同小予識嘅時候,大概係農曆年前後。識咗佢之後嘅第一個農曆年,佢要同婷婷返大陸辦婚事。小予想我以婷婷家長身份陪佢返去,我實在搵唔到借口,冇辦法陪佢去。於是小予唯有又再自己返去。

佢呢次返去之後,就會陪婷婷去外國,照顧佢同女婿起居一個月,試吓呢個方式work唔work,如果work,男家就有可能用幫補小予生活嘅方式,要佢喺嗰邊照顧兩口子。

因為有可能長期見唔到,分開前,我哋都好唔捨得,瘋狂做愛。

我喺小予個美屄裏面一路抽插,大家塊面、個身都㷫,佢抱實我勁咀、吸啜我條脷。

然後,佢忽然爆喊。

吖…

做咩呀?

佢打我,衰人。

做咩呀?

做咩唔可以娶我?你知唔知道,我有男朋友,等於冇男朋友…成日要一個人面對咁多嘢…

妳有咩我能夠幫妳都盡量幫妳㗎啦,住嘅地方、工作、永久居民身份、護照…

我唔要盡量,我要全部…我只有你,但你除咗我,仲有老婆…有時候我星期六、日一個人,想搵你,諗起你要陪你老婆…吖……

妳好耐冇再同我講呢啲嘢㗎?做乜乜無端端又囉嚟講呢?

假如你真係我老公,就可以同我一齊返大陸,做婷婷證婚人、我哋可以生一個細路…

唔好咁啦…

我唔好意思繼續屌,就出返嚟。

做乜停呀?邊個叫你停?繼續…

好…

於是我繼續。

我要你呢次射精入嚟…

好…

農曆年前嘅一個星期,我盡量搵借口陪小予,阿群、Pat、Michelle嗰邊,我講咗話暫時唔可以應約。

年初四,Michelle突然發訊息嚟。

(未完,待續)

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-12-24 16:55 發表 查看引用來源
長篇小說,正
多謝留言。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-25 10:12 發表 查看引用來源
幾條女做,都咪話吾正👍👍😄😄
係好爽㗎,尤其係有feel嘅女仔的話。

十二(中)

年初四,Michelle突然發訊息嚟。

恭喜發財,點呀?開工第一日。

今日好得閒。

晏晝可唔可以攞時間出嚟陪我?

咁有雅興?

新年前到而家好多日冇喇。

冇同老公咩?

同佢做唔夠滿足。

好,今日又去阿群度?

我要同你單獨。

Michelle有好多單位,求其是旦搵間暫時未租出去嘅,一入門口,佢已經急不及待,攬實我勁咀。

我將佢推埋去落地大玻璃窗面前就除佢啲衫。

然後將佢反轉,趴喺窗前,就喺後面錫佢頸、揸佢波。

你要我俾街上面啲人見到?

咁樣唔係好刺激咩?

一陣我俾狗仔隊影到點算。

有辦法。

我攞佢條頸巾出嚟幪住佢對眼,將佢壓喺窗邊,就跪低,喺佢後面舔佢個B。

嗰種冇洗過嘅尿味、加埋啲西水,好醒神。

我一路食佢個西,佢一路呻吟,然後話,你知嘛,我同過咁多過,你最有feel。

多謝…

用口撻著哂佢,我就攞細佬出嚟,然後話,我去攞套。

唔使。

我諤然。

妳唔驚咩?

想試一吓…唔怕,我做咗bodycheck。

咁…

唔想咩?

想呀…

第一次唔戴套插入Michelle個西,同佢有最親密嘅接觸,好興奮。

細路硬得好緊要,喺窗前面,企喺Michelle後面抽插佢。

插插吓,佢忽然問,想私有化你,得嘛?

我有屋企。

唔計你屋企,我唔準你媾第啲女…

為乜啫…我一邊屌一邊問。

冇得解…

我將佢反轉,喺正面插入,兜住佢pad pad然後抱起佢埋床。

一掉落床,就猛烈抽插。

由於俾有錢佬用各種玩具玩得多,玩到Michelle個屄麻木。佢需要好大刺激量至會high,溫柔嗰種玩法冇感覺要大大力、急速而大幅度猛攻。

亦因為咁,尺碼正常啲、時間正常啲,都滿足唔到佢。

Michelle肉緊咁抱實我,鋤到佢暈陀陀之際,佢忽然講,鍾意咗你,得唔得?

得…但係…我有第條女…

唔係阿Pat吖嘛?係咪阿群?我可以同佢兩個講,話你係我條仔,唔可以再同佢哋玩。

唔係…不過,做乜一定要咁我哋幾個一齊玩,咪仲開心

我要獨食你…一係…除非…

乜嘢?

你俾我識你條女…我哋一齊玩…一係…

點樣?

我收返你個單位…

咁…

我停低。

做乜要咁?

妒忌。

Michelle定咗眼講出呢兩個字。

其實,我見過你條女,佢住喺我個單位,我喺電梯同佢打過照呼…佢好靚女…

女人真恐怖。

妳自己都有老公,都係有頭有面嘅人…

但係我唔抵得你條女…

唔好咁啦…

你唔鍾意我咩?

點會呢?妳好索呀…

Fuck我…佢再攬我埋去…射我,我要你啲嘢…

(未完待續)

多女都煩😄😄😄,真前面有幾多個lin,吾知揸边一個先😄😄😄😄😄

勁like Michelle

前傳離婚,現在又話有老婆,有家庭

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-1-1 14:06 發表 查看引用來源
前傳離婚,現在又話有老婆,有家庭
其實唔係exactly同一個故仔/角式,只係有overlap之處,就係小予呢個角式。

或者可以當前傳冇離到婚或之後再婚。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆