188Channel

標題: [原創作品] 老闆條女(結局在第7頁) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2022-9-5 19:43     標題: 老闆條女(結局在第7頁)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 咸濕褓姆賤嬰兒    時間: 2022-9-6 08:22

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-9-5 19:43 發表 查看引用來源

承接呢個故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70227009

喺盈盈屋企沖完涼,浴巾都冇圍,JJ fing行出廳。入到房,見到佢冇着衫喺床瞓着咗,被都冇衿。

佢好攰喇,我唔想摷醒佢,就瓹入佢被竇裏面,喺佢後面抱 ...
甘沙膽老板條女都郁
作者: jbdefender    時間: 2022-9-6 12:17

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-9-5 19:43 發表 查看引用來源

承接呢個故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70227009

喺盈盈屋企沖完涼,浴巾都冇圍,JJ fing行出廳。入到房,見到佢冇着衫喺床瞓着咗,被都冇衿。

佢好攰喇,我唔想摷醒佢,就瓹入佢被竇裏面,喺佢後面抱 ...
寫得唔錯!
作者: dcat20    時間: 2022-9-15 10:22

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-6 08:22 發表 查看引用來源

甘沙膽老板條女都郁
我哋認識在先。
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-9-6 12:17 發表 查看引用來源

寫得唔錯!
多謝欣賞。

Carol收到盈盈電話之後,同我講,阿盈掛住你喇。

我不置可否嘅表情,令Carol疑惑。

佢問我同盈盈嘅關係。

我話,妳應該估到。

你哋係情人?

我唔知道算唔算。

佢應該好鍾意你…

我知道…

莫非…你唔鍾意佢?

都喜歡嘅…

聽你語氣,你唔係咁愛佢?

唔可以講好愛。

係因為佢俾人包養?

都唔係因為咁樣。都鍾意佢嘅,不過兩個人一齊唔一定雙方都咁愛對方,好多時一方比另一方愛對方多啲。

咁又係…

妳會唔會覺得我同盈盈嘅關係好複雜?

係有啲複雜,但係感情冇啱與錯。佢鍾意你,你冇存心呃佢。佢接受人照顧無非因為生活,而你冇綁住佢,俾佢用自己嘅方式搵生活,大家各取需要就ok。

正當我想搵個機會向佢傾訴吓我同女朋友嘅事,佢話,返去啦。

飲埋杯咖啡,就出門。

去到盈盈住嘅街口,我提高警覺,慎防Angus匿係附近監視,每當見到架類似佢架車嘅物體就即刻緊張。

Carol笑住咁拖住我手,話,就算俾佢見到,我哋而家拍緊拖咁啱行過呢頭。

我提議唔好直接上樓,喺呢度左近兜吓先,確保Angus冇匿喺左近先至上去。

拖住手大模斯樣行入大廈,Carol仲專登同看更打招呼。

看更好多事,撩Carol傾偈。

妳朋友呀?

係男朋友。

哦,仲以為佢係妳對面屋嘅朋友添。

唔係呀,呀,第時佢嚟到你直接開門俾佢得喇。

哦、哦,好、好。

上到2樓,我同Carol講唔該,就過盈盈度。

盈盈開門,入屋前,我拎番轉頭見到Carol睇住我哋。

佢忽然話,呀,不如你對鞋放我呢邊,慎防黃生突然返嚟見到對男人鞋。

好細心,但係,如果佢真係突然返上嚟,我都走唔甩㗎啦。

盈盈加把口,係呀,佢唔俾我反鎖,佢要隨時上嚟都可以用鎖匙入到屋㗎。

有辦法,妳房出面有個露台仔,可以喺嗰度爬到過我呢邊㗎。

我記起盈盈床邊有道窄窄嘅門,外面有個露台仔。盈盈平時用窗簾布遮住道門,好少打開。

入咗盈盈屋企,我第一時間去嗰度睇吓。窗簾布遮住道門,只要伸手去窗簾布後面,就唔難搵到個手柄,向下拉,就開咗道門。我試吓擒出去,個所謂露台好窄,不過唔難爬出去。沿住窄窄嘅露台可以去到Carol屋企外面。兩個單位之間有窄窄嘅空間,好易爬過去。

盈盈睇住我試呢啲,話,驚成咁。

我話,以防萬一。

唔好攪喇,做愛啦,今晚可唔可以留喺度過夜?

唔好啦。

愛都唔想做?你係咪出面溝第條女做多咗唔想做喇?

邊有呀。

你女朋友呢?

分咗手啦。

唔信,佢實搵番你。

佢話要搵有錢人吖嘛。

佢搵到人錢人養佢就會搵番你㗎喇。

我有咩好呢?又冇錢。

你屌好犀利吖嘛。

妳估人人都咁咩?

我唔知,我只知道而家好想做。

正話同Angus做唔夠咩?

你當我咩?我係女仔嚟㗎,你係咪嫌棄我?

唔係…

佢上嚟唔係次次做㗎,有時淨係坐吓,休息吓。即使做,佢得嗰5分鐘,條嘢又細,樣又衰,實在冇胃口呀。我掛住你,想同你做都有錯咩?

冇…好多謝妳對我嘅錯愛。

我知道你唔係咁愛我,不過,你可唔可以應承我,以後無論咩情況,都唔好拋棄我、唔理我,好冇呀?

或者第日妳唔再愛我呢?

唔會㗎。

邊有人可以確定呢?我同女朋友以前夠話即使佢搵有錢人嫁都唔會同我分手,永遠要同我一齊,而家咪一樣分手。

你仲好愛佢?

好愛好愛,走唔到出嚟。

咁你而家當我係佢,好嗎?

我望住盈盈,佢個樣其實比女朋友稍靚,波形亦有啲似,不過,唔係呢個人就唔係,冇得勉強。

佢着住冇抽裙,裏面真空,正想除嘅時候,我叫佢唔使。

着住衫做咪仲刺激。

係喎。

盈盈伸手落我下面,喺褲頭攝隻手入去,揸幾吓細佬,發覺咁樣唔方便,就解我褲頭然後扯低條褲。

細佬未完全硬。

盈盈趴低吸啜。

佢一邊吞吐一邊吸啜去壓迫細佬嘅功夫比之前純熟。

細佬喺佢個咀裏面,感覺好似俾女人個屄緊緊包住咁爽,好快就亢旗。

舒唔舒服?

好好,妳周時咁樣服侍黃生?

佢就想,我唔鍾意佢,唔想含佢碌嘢。

咁點解妳越來越叻,邊度練番嚟?

咪同你練囉,仲要唔要?

想,妳好犀利。

鍾意同我做愛嘛?

仲使問?

我真係好鍾意你㗎,假如你唔夠錢用出聲吖,我可以幫補你食飯。

佢講完就繼續含。

喺佢個咀裏面,俾佢壓迫住吞吐,感覺好似進出緊女人條陰道,潤滑無比。

我有少少想射嘅感覺。

妳唔做人情婦嘥哂。

你估我好想做呢啲嘢搵食?邊個鍾意靠人、要仰人鼻息?

我望住盈盈個樣,一個優雅、嫵媚嘅成熟女人,佢着住薄薄嘅吊帶連身裙,裏面係真空嘅。我撲過去,將佢撳喺床上,抬高佢一邊手臂露出胳肋底,我就伏埋去錫、吸啜佢。

你做為情人係好好…點解,你唔可以係我男朋友?

我哋咁樣唔好咩?

想再好啲…只要你願意,我搵份洗碗、清潔,唔想俾第個男人包養。

妳咁優雅嘅女人去做嗰啲嘢…

我繼續啜佢胳肋底,手拉低佢其中一邊吊帶、扯低佢件衫一啲就揸佢一邊奶、玩佢的的。

Hm…hmm…

扯低埋佢另一邊吊帶,兩對奶展現眼前。

你係咪話我波波似你女朋友?

係,個形好似。

佢大定我大?

佢大少少。

你當我係佢吖。

好…

我於是一手揸佢一邊奶,另一邊舔、啜佢。

小予…唔好離開我…唔好分手…

唔會離開你,永遠愛你。

小予,嫁俾我…

我一直都想嫁你。

已經頂唔順,我嗱高佢裙底,露出佢個屄,將硬繃繃嘅肉棒貼住佢肉縫,hi幾嘢等大家啲分泌撈埋就一嘢屌入去。

入去嗰嘢感覺到細佬俾一陣㷫㷫嘅濕潤吞沒。

呀…

搏命喺佢肉縫之間抽插,感到佢裏面緊緊同埋㷫。

呀…呀…老公…

小予…

互相緊抱住對方埋頭苦幹嘅時候,突然周圍全黑。

停電。

唔好理,繼續…

於是我繼續屌。

呀…呀…你屌得我咁嗨,唔可以冇咗你…

妳唔會冇咗我…只要妳願意,即使妳俾第個包、嫁人,我都係妳㗎,我可以繼續滿足妳…你想唔想?

想…我要以後都俾你屌…

好…呀…呀…

忘我之際,突然聽到開門聲,我哋即刻意識到Angus上嚟!

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2022-9-18 04:25

五上

聽到開門聲,我即刻離開盈盈身體。

盈盈慌張咁話,我出去拖延佢,你儘快出露台,輕聲啲唔好發出聲音。

講完呢句說話佢就出廳。

幸好佢仲着住條連身裙,冇除到。

我褲都休唔切,就喺床邊度窄門出露台。

過程中,我聽到Angus問,做乜間屋黑麻麻嘅?

盈盈話,停電,你幫我睇吓係咪跳掣?

Fuse屎廂喺邊度?

近門口,我擔張櫈俾你…做乜返嚟嘅?

掛住妳,返嚟睇吓妳唔得咩?

得。

頭先冇做到,不如而家做個靚愛先?

整番好啲電先啦。

黑麻麻做愛咪仲浪漫?

我聽到呢度已經出咗露台,確定窗簾布遮番好度門就輕輕閂門。

賓周硬住喺外面,於是企喺露台休番好條褲。

就喺呢個時候,我聽到佢哋入房。

咁心急,身水身汗洗都唔洗就做。

做完至一齊沖涼啦。

聽到開衣櫃門聲嘅。盈盈問,做愛你就做愛,好哋哋開衣櫃搵乜嘢?

睇吓妳有冇收埋條仔喺入面。

黐線。

Angus未必為意房外面有個露台,但為免佢真係出嚟,我即刻爬過Carol嗰邊,然後踎低。

等咗兩分鐘度,見冇動靜,我估Angus冇為意呢度有個露台。好奇心驅使下,我就爬番過去。

喺門外聽吓裏面有乜動靜。

聽到盈盈講,涼都唔沖就話要屌,而家你又唔硬。

妳用手幫我。

過咗一陣,盈盈話,得咗喇,入嚟啦。

過咗一分鐘度,聽到Angus嘅喘氣聲,同埋張床郁嘅聲。

盈盈老婆…

盈盈冇出聲。

繼續聽到Angus喘氣,偶爾聽到盈盈叫兩、三聲。過咗一、兩分鐘,Angus叫盈盈反轉,之後就冇乜聲。我喺窗簾罅裝入裏面,從Angus身後見到佢跪喺床,喺盈盈後面屌緊盈盈。

Angus屌咗大概一分鐘,又叫盈盈反翻轉。跟住佢趴喺盈盈身上,攬實盈盈一路喘氣一路屌,激動起嚟就嗌老婆,盈盈冇應佢,佢就問,鍾唔鍾意呀?盈盈敷衍,話鍾意。妳愛我嘛?愛。講老公我愛你吖。老公,我愛你。

Angus呀一聲,就伏喺盈盈身上。

盈盈話,叫咗你危險期唔好射入去呀。

Angus冇理,繼續伏喺盈盈身上,隔咗半分鐘左右至離開盈盈身體,跟住就反轉身。

成個過程大概5、6分鐘左右。

為免佢見到窗外有異樣,我即刻離開,爬番過Carol嗰邊。

我想入去暫時避避,就試吓細細力敲佢門。

冇反應。

佢同盈盈一樣用布擋住度門,我就即管從中間嘅罅位裝入去睇吓咩情況。

Carol剛剛沖完涼冇着衫行入房。

為免佢尷尬,我唔想呢個時候叫佢,只好匿喺佢窗外。

但我再次忍唔住好奇,透過窗簾布罅隙裝入去,見到佢冇着衫,赤裸住身體吹頭。

我睇咗陣就踎喺露台,聽住佢風筒聲,諗住等佢着好衫就敲門。

風筒聲停咗,我等多一個字左右,等佢着好衫,就即管再裝吓佢。

估唔到,Carol冇着番衫之餘,反而喺床度自慰緊!

睇到咁震撼嘅畫面,我好興奮,心跳得好厲害。

於是就喺窗口裝佢。

Carol一副乾淨、乖女嘅樣子,清甜、可愛,好難令人聯想到性。但畢竟都係人,都有性慾。

佢冇開房燈,廳啲光照入房,我喺外面裝入去睇得清清楚楚。

佢身形屬於鄰家女孩,微胖中有腰,波唔算好大,個形圓圓、好soft。

佢冇塞手指入個窿裏面,只係按摩粒核。見到佢身體抽搐住喺床度喘氣、呻吟,頭兩邊搖。

我唔想偷睇佢嘅,但喺完全冇預料嘅情況下睇到咁嘅情景,忍唔住好想睇。

頭先屌到半路突然煞掣,本來已經㷫烚烚,再睇到啲咁嘢,就更加難頂。

細佬喺褲入面硬得好緊要。

總冇可能而家敲佢門啩?假如我咁做,佢實覺得我𥄫佢嘢,對我有好差嘅觀感。我冇諗住溝佢,都唔想無啦啦俾佢憎。

喺外面裝佢一路自慰到高潮就攤喺床上歇息,完全冇打算着番衫瞓覺咁樣。

Carol摸吓自己條裂縫,然後攞手指上嚟睇吓。

佢手指上面有光澤,似乎好多水,我估佢真係好想要。佢樣子幾好,清新、可人,以佢呢個年紀照計冇理由未拍過拖,唔明白佢點解淨係摸粒核唔塞入裏面。

我既唔可以敲門,又唔可以返過盈盈嗰邊,似乎我要踎喺Carol露台等Angus走咗盈盈叫番我過去。

於是我一路坐喺度發吽逗,突然露台光咗,佢開咗房燈,然後打開露台門。

Carol一出嚟見到我坐咗喺外面,我哋大家都嚇咗對方一跳。

佢已經笠番件鬆身T,我懷疑佢冇着底衫褲。

我連忙解釋,Angus突然返盈盈度,我過嚟呢邊避吓。

由於太突然佢呆咗半秒到一秒先至識得問,你喺出面坐咗幾耐?

我知佢想知道啲乜,就主動報案。

唔好意思,我本來想敲門叫妳俾我入去避吓。我想睇吓妳喺咪房,所以頭先喺窗簾布之間條罅望入去,點知見到…

咁…你見到我頭先…?

係…我發誓冇心裝妳㗎…我一見到就即刻踎低…諗住等Angus走咗就過返去…

Carol尷尬到極點,成個人freeze咗咁,過咗陣至識得反應。

不如…你入嚟啦…

好。

入到去,我出廳坐。

妳正話想出露台?

係,想話收番幾件衫入嚟。

我醒起佢掛咗幾件底喺外面。

哦。

你頭先喺盈盈嗰邊咩情況?

我skip咗同盈盈做愛嘅細節冇講,淨係話我同盈盈喺房突然冇電,過多陣Angus就上嚟,我就即刻爬過嚟。

哦…

頭先…真係唔好意思呀…

冇計啦,咁你睇到啲咩呀?

真係要我講?

講。

妳全身…睇到…妳摸自己…

妳睇咗幾耐?

一眼,之後就唔敢…

你真係冇企喺度偷睇?

唔敢冒犯妳呀…

我真失敗。

點解咁講?

你睇都唔想睇我,我咁冇吸引力…

唔係呀,妳好靚…只不過我唔好意思…

咁即刻其實你都想睇?

唔好要我講啦。

有幾閒啫?你見到我做嗰啲嘢都唔想睇?

唔係唔想,係唔敢…

哦…

佢略為遲疑一吓,問,會唔會覺得我做呢啲嘢好醜?

正常生理渴求,唔係乜嘢醜事。

哦…

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2022-9-18 23:54

五下

我問Carol有冇男朋友。

早排散咗。

哦?點解嘅?

佢嫌我唔肯做愛。

點解嘅?妳會自己嚟,即係妳都想要㗎?

冇錯,其實我好大癮,一路都好想試,不過我有陰影…

哦?

因為媽媽同家姐都俾男人呃貞操害到好慘。我好細個見到佢哋咁樣,就好怕遇上呃蝦條嘅賤男。之前拍過幾次拖,開始咗兩個月,有個唔夠一個月,就想要性。我話我都好想試吓嘅,但係我想真係好確定大家真心愛對方先,佢哋就發爛渣,我就唔敢再接受男仔追求。

咁最近分手嗰個呢?妳同佢拍咗幾耐?

3年。

都唔短日子噃,照計好確定嗰囉喎。妳咁想試,冇同佢試吓咩?

冇…因為佢一路好好耐性,對我好包容,冇push我。所以我就放心同佢一齊。我自己一路都想試吓嘅,但好驚一俾咗佢就對我唔好,內心一路糾纏,淨係用手同口滿足佢,佢就用口同埋按摩我陰核。

每次同佢用手、口攪,都攪到大家都好想要,但我可以去到嗰一步之前控制得住。偏偏我又大癮,幾乎見親面都想要,漸漸佢就提出不如做愛。我開始不安,覺得佢同之前啲男仔一樣,驚一俾咗佢佢就會對我唔好,就話你愛我嘅話唔好push我,我突破到心理關口就自然俾你。

漸漸佢開始唔耐煩,話同我一齊就快3年喇,都冇真正做過。我問佢同我拍拖就係為咗呢樣嘢?佢話雖然拍拖唔淨係為咗性,但都係必需。佢俾多我3個月時間,如果仲唔肯嘅話就分手。

我俾佢呢副模樣嚇親,亦都好唔開心。同佢一齊3年,佢一路好錫我。我好唔捨得佢,於是試吓俾佢貼住我出面磨。好幾次,磨到意亂情迷嘅時候,佢就想篤入嚟,我都想嘅,不過真係好驚,就閃避,佢就嬲。

每次佢發嬲就令我好驚俾咗佢之後佢會對我唔好,之後就後悔莫及,令我更唔放心俾佢。

次次都因為咁攪到好唔開心,佢漸漸唔訊息我,我訊息佢好耐至覆一、兩句。

我問親佢咩事佢就發嬲,漸漸我就唔敢搵佢。點知我唔搵佢,佢可以好多日都唔搵我。

我大概估到咩事,好唔開心。

有一日,我見到佢喺街拖住個好索嘅babe。我返到屋企諗吓諗吓,越諗越唔開心,就發訊息問佢。

呢次佢覆得好快,話3個月前已經同呢個女仔來往,當時佢俾3個月期限我,如果我唔肯同佢做愛,佢就溝呢個女仔。

我問,你同佢已經做咗?佢話,仲使問?我同佢床上好夾,每星期做三、四次,都唔知幾開心。

我聽咗,傷心到死。用咗大半年,仲未走出情傷。每日好似行屍走肉咁,乜都唔想做。之前我一路間中睇吓甜故,半年前開始追一個故仔,講主角嘅爸爸20幾年前同情人嘅愛情故事,裏面有好多性愛情節,睇到我好想要,有段時間仲日日攪自己幾次…好似吸毒咁…

咁厲害?我問。我冇講俾Carol嗰個故仔其實係我前年年尾開始寫嘅,主角嘅爸爸同小予之間嘅故事,包括好多性愛情節,係根據我同女朋友嘅真事稍作修飾寫出嚟嘅,所以好真實。

係…個故仔啲性愛描寫好真、好仔細,我覺得好似係真事…睇到我好想試…我冇真正嘅性經驗,唔知道個作者有冇跨大,但我覺得佢好似幾犀利咁。有諗過假如求其搵個冇愛嘅人幫我破處的話,我可能想搵佢。

聽Carol講到呢度,正想問落去嘅時候,盈盈打嚟。

去咗邊?佢走咗好一陣喇。

過咗Carol度。

喺佢度做乜?返過嚟。

條友會唔會失驚無神又出現㗎?

唔會,佢老婆call佢,佢滾水淥腳咁就走,鳩都冇洗。

我於是同Carol講返過去喇。

佢話好高興終於可以將收喺心底嘅事倒水咁倒出嚟,佢冇人可以講呢啲嘢㗎。

我話假如妳想仲搵人講的話,我樂意聽㗎。

好…但係…你會唔會對我有所圖謀㗎?.

假如我話冇就呃妳,不過我唔會夾硬嚟、亦唔會push妳。就算我溝妳,我同盈盈有親密關係,妳都唔會俾我溝啦,妳大可放心。

好吖,你WhatsApp幾號?我發訊息俾你。

好。

我打算從露台返過盈盈嗰邊。臨出露台,Carol話,其實你哋咁樣幽會好危險,你同阿盈講,假如佢唔介意,我唔介意借我地方俾你哋…

吓?點好意思?

你返過去先,我同佢講吓。

好,我過去喇。

好。

(未完待續)

作者: 1888cc    時間: 2022-9-19 01:40

過嚟呢邊Carol主場,樓主可以玩埋3P
作者: dcat20    時間: 2022-9-20 15:22

引用:
原帖由 1888cc 於 2022-9-19 01:40 發表 查看引用來源
過嚟呢邊Carol主場,樓主可以玩埋3P
咦?有得諗喎。唔知會唔會呢?

* * *

返番過盈盈度,啲燈仲未整返好,盈盈用電筒嚟照明。

我問佢點攪,佢話聽朝再睇睇fuse屎廂。

頭先做到一半煞停,然後又見到佢俾Angus屌,跟住又睇到Carol自摸嘅場面,令細佬極度亢奮。

我見到梳妝台上面有一疊錢,問係咪Angus俾嘅家用。

係,佢話呢大半年生意麻麻,同埋遲啲會買隻手鐲俾我,所以今個月俾少咗5千。

咁cheap?

係呀,呢頭俾佢屌完,屌嗰陣又要我叫佢老公、又要我講愛佢,嗰頭同我討價還價,好難受,憎死佢。

佢想人對佢有感情,最起碼都要俾足誠意吖。

我唔要咩誠意,我只要佢俾足錢。

錢咪就係誠意囉,佢唔諗吓自己係用錢去得到妳嘅。唔講錢,唔通真係同你講感情、愛你咩?

咪就係?都係你最好,我最愛你。你夠唔夠錢食飯?不如我俾幾千蚊?

我而家喺佢嗰度做嘢,錢好少,不過開飯都夠嘅。唔好唔記得,我本身有間舊屋收緊租,就算唔夠錢用,都唔爭你嗰幾千蚊啦。

咁你而家仲要唔要屌?

要,不過妳有冇洗過?

咩意思?

佢屌完妳,妳有冇洗過?

你嫌我污糟?

冇人會想屌上手留低啲精啩?

你果然真係嫌我。

唔好咁啦。

其實就算你唔問我,我都唔會想留低啲嘢喺裏面然後俾你插入嚟,你唔叫我都會洗乾淨先至俾你嘅。但係你咁樣講嘢,我覺得好傷。

對唔住,我唔啱。

你冇錯,正如你講,冇人會想屌上手留低啲精。

我唔識講嘢,冇照顧你感受,對唔住。

我又唔係你條女,你梗係唔會諗我感受㗎啦,算啦,我明白。不如以後我每次俾幾百蚊你屌我,當係嫖你,好唔好?

何必要講埋晒啲咁嘅嘢呢?我頭先唔識得講說話,唔好意思。我哋好歹都係朋友吖?

我對你咁好,間屋佢租俾我,講到明唔可以帶男人上嚟,我俾你嚟屌我不特止,危險期嘅時候俾佢啲套你用、買嘢請你食,介紹你入去佢公司做、叫佢買首飾等你賺啲錢,你如果真係唔夠錢用我可以俾啲你使…我知道你唔係咁愛我,但你咁對我,當我雞都不如…我覺得自己好賤…

盈…我唔識講嘢令妳有呢啲想法,好對唔住…我鍾意妳嘅,只不過唔可以講我愛妳呢啲說話,因為一咁樣講大家就會有期望…希望妳理解…

算啦,邊個叫我鍾意你,有乜計?點樣,仲想唔想屌我?

想。

咁仲等咩?仲唔嚟?

妳想唔想?

我唔想仲嘍你為乜?

我唔知。

你知唔知道佢幾快趣,碌嘢又細,攪到我唔湯唔水。最重要係我唔鍾意佢,點可能有feel?嚟啦。

盈正想除衫嘅時候,我叫佢唔使。

好似頭先咁樣做啦。

係喎。

盈盈伸手落我下面,喺褲頭攝隻手入去,揸幾吓細佬,就解我褲頭、扯低條褲,然後趴低一邊吸啜一邊吞吐。

細佬喺佢個咀裏面,俾佢壓迫住吞吐,好似進出緊女人條陰道,潤滑無比,好舒服。

我嘆夠,就將佢撳喺床上,抬高佢一邊手臂露出胳肋底,我錫、吸啜佢,拉低佢其中一邊吊帶、扯低佢件衫一啲就揸佢一邊奶、玩佢的的。

Hm…hmm…

扯低埋另一邊吊帶,兩對奶展現眼前。我一手揸佢一邊奶,另一邊舔、啜佢。

頂唔順喇,我嗱高佢裙底,露出佢個屄,將硬繃繃嘅肉棒貼住佢肉縫,hi幾嘢等大家啲分泌撈埋就一嘢屌入去。

入去嗰嘢感覺到細佬俾一陣㷫㷫嘅潤澤吞噬。

呀…

喺佢肉縫之間搏命搖,感到佢裏面潤滑同溫暖。

…老公…

盈盈老婆…

你喺邊度學到佢咁樣叫我?你頭先裝我哋做愛?

我冇答佢,繼續進出佢兩腿之間嘅裂縫,時而深深探入、悠悠退出,每吓都儘量接觸佢裏面每個角度、每個部位,等佢感受吓用肉棍嘅體積、溫度同埋上面啲筋之餘,我亦都好好感覺吓洞穴裏面嘅溫暖、濕潤同紋理;時而直達最深處然後頂實佢,上上下下磨擦、撬佢。

佢個窿已經泛濫成災,每吓鋤入去都會將一啲汁唧出個窿外面。漸漸,呢啲汁積聚、集合,然後一路漏落床單上面。

呀…呀…

盈盈紅住喘氣,佢腰肢不斷拉緊,用力抓我肩膊。

呀…呀…你屌得我好嗨…我要以後都俾你屌…

好…

呀…呀…我唔得喇…呀…………你射未?
仲未…

你射埋先啦…

唔使啦,就咁啦。

完事後,攤唞喺床上歇息,平靜中回味正話嘅激烈情況。

佢首先開口,問,頭先你有冇喺外面偷睇我同Angus ?

我話,重要咩?

唔重要,問吓啫。

有,見到佢屌你,聽到你哋講嗰啲說話。

你覺得點樣?

都心痛㗎。

點解?我又唔係你條女。

我有當你係㗎啦。

半個囉,最多,慢吓手半個都冇,可能得1/4。

都唔止嘅,都有3/4嘅。

盈盈好似幾開心咁問,有咁多咩?

有吖。

氹我開心。

我做乜事要氹妳呢?

因為我對你好囉。

咁咪係囉,起碼我唔係老奉嗰啲人,妳對我好我最少識得感恩。

我仲估你真係鍾意我,原來你只不過因為感恩所以氹我。

唔係氹你㗎,事實係有當妳3/4女朋友㗎啦。

咁你見到我比Angus屌,咪好心痛囉?

有吖。呀,有件事同妳商量。

乜嘢?

於是我就將頭先Carol嘅建議講俾盈盈聽。

盈盈話,咁樣有乜好呢?自己有地方,冇理由要喺人哋度做愛。

但妳呢度而家危險吖嘛。

好似頭先咁樣,佢嚟到你即刻爬出露台咪得囉。

妳試諗吓如果妳頭先唔係着住衫屌、如果唔係咁啱冇電妳有得拖延時間,佢一入屋就直接踩入房,我走都走唔切㗎。

佢唔會一入屋就直接入房㗎,多數喺廳坐陣,沖個涼,跟住先入房。

萬一佢會呢?頭先佢專登打開衣櫃,即係話佢依然仲懷疑妳收埋條仔,亦即係話有可能隨時再突擊,咁嘅話,就未必好似平時咁喺廳坐吓,而係直接入房。

Carol唔係已經同看更講咗你係嚟搵佢喇咩?點解Angus仲會懷疑㗎?

Angus呢條友雖然唔係做啲乜嘢大生意、上市企業,亦唔係讀過書嘅專業人士,但佢有本事攪到個運輸團隊出嚟,同埋嘍到投資者科水俾佢攪呢間物流中心,證明佢唔係豬揼兜,係有啲腦嘅。佢唔會咁易信看更講嘅嘢,想自己親自證實吓先嘅。

佢要證實到幾時先至放心呢?又要俾錢照顧我同我一齊、又要一路懷疑落去,咁落去冇意思啫。

我覺得佢再試多幾次就會放心㗎喇,有可能搵兩三次專登俾佢懷疑吓,然後等佢自己證實真係冇嘢,佢會就放心㗎啦。

點樣俾佢懷疑?

有可能頭先看更通知佢話上次個男仔又試上咗去,所以先至專登返嚟睇吓。咁即係話佢都好精明,知道有可能隔籬屋幫妳放煙幕。只不過佢忽略咗妳間房外面有個露台,但係我哋唔好再用露台走佬喇。我再同Carol喺外面返嚟俾看更見多幾次,如果每次我同Carol上咗佢屋企之後,Angus即刻嚟搵妳,咁就證明看更通風報信,同時亦證明Angus唔係完全相信。不過我估,只要佢上嚟幾次都見唔到妳收埋條仔,就唔會再懷疑,正常人唔會諗到有人會幫隔籬鄰舍收埋條仔喺自己屋企。如果咁都懷疑,咁佢做人都好攰,諗到傻都有之。

咁講都好似幾有道理,不過始終麻煩到Carol唔係幾好。

我每次先去Carol屋企等妳,妳等Angus上咗嚟先,然後佢走咗,妳至過去Carol度。我唔直接過嚟妳呢邊,以免Angus突然折返。

咁唔通要喺Carol屋企做愛咩?

如果唔係咁樣,咁我哋一係出外面開房。但係咁樣,Angus唔知道妳去咗邊度,會更加懷疑妳。至於做愛嘅問題,Carol既然提出咁嘅建議,我諗佢已經預咗我哋會做啲乜嘢,佢一定會有方法配合。

咁好啦,試吓咁樣啦。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2022-10-13 10:31

上午喺公司,Angus叫我食飯。

佢話,尋晚看更通知我,條仔上咗去,但佢話條仔同阿盈嘅鄰居一齊返嚟,然後一齊上去。佢問阿盈個男仔係咪佢朋友,佢話係男朋友。

哦,即係話佢之前報錯案,咁咪好囉。

但係我唔放心,點知佢會唔會同鄰居夾定放煙幕。

咁你點?

我一收到風即刻返轉頭,聲都唔聲殺上阿盈度,發覺真係冇第個。

假如佢喺屋入面照計冇定匿。

浴室、衣櫃我都睇過,確定冇人,不過…

乜嘢?

我特登要同阿盈扑嘢,發覺佢啲反應有啲怪。

有乜唔妥?

冇平時咁投入。

會唔會你縈住呢?

唔會,平時佢會嗌,嗰日佢冇乜發出聲…我懷疑我上去之前佢同人扑過嘢,我上到嚟條仔走咗。

假如條仔走,看更照計見到。

呢層我唔知,話唔埋看更行開行埋睇漏眼。

有冇諗過條友可能真係佢鄰居條仔呢?你咁樣懷疑都好攰。

希望真係我諗多咗,但嗰日阿盈啲反應真係同平時唔同,明顯靜咗,冇乜反應。

我諗番嗰日裝佢哋做愛,盈盈喺床上的確冇乜反應,Angus要求盈盈我講愛你、叫老公,佢求其敷衍。而家聽Angus咁講,可能盈盈平時反應比較多。

隔一日,臨放工收到盈盈訊息。

今晚會嚟我度嗎?

妳真係唔驚嗰喎。

成日喺間屋度,好悶,掛住你。

出去開房啦,何必冒險?

我想煮飯俾你食。

唔怕佢上嚟咩?

今晚跑馬,佢多數唔嚟。

咁好,我先聯絡Carol,佢得嘅話我一收工就過嚟。

好,你過嚟之前通知我,我煮定飯等你。

臨收工,老闆叫住我。

落樓下飲杯咖啡先。

好。

佢想我向女朋友打探吓盈盈有冇收埋條仔。

我心諗,我同Carol攪咁多嘢出嚟,正常人照計已經放心,佢咁都仲要懷疑,睇嚟好難令佢放心。

我假意應承佢。

我睇住佢去攞車,然後至搭shuttle bus再轉搭地鐵。

一路上同Carol、盈盈聯繫。

我同Carol講,阿盈叫我去佢屋企,妳會喺屋企嗎?

我開OT,要夜少少至返到。

我通知盈盈。

哎吔,驚乜嘢?照上嚟。佢今晚唔會嚟㗎。

萬一看更報串,佢真係過嚟呢?

你咪學上次咁即刻喺露台爬過Carol度囉…唔好講咁多,嚟。

我講俾盈盈知頭先Angus叫我做嘅嘢。

哎吔,使乜理佢,你話問過你條女,你條女話我冇第條仔咪得囉。

佢唔會咁易相信㗎,我諗住做多場大龍鳳。

又想點?

叫妳之前個閨密出嚟扮我條女,我哋幾個同Angus食餐飯,之後我就可以攞正牌同妳有接觸。

唔好攪咁多事,你再咁多事我一係同Angus分手。

咁又唔好,無謂斷妳米路。

你上嚟啦,唔怕。

我等Carol收工一齊上嚟啦,唔係一陣看更懷疑。

是旦你。

我去尖沙咀等Carol收工,然後就通知盈盈,我哋而家返嚟。

我同Carol專登拖住手入大廈俾看更見到。

入咗Carol屋企就訊息盈盈。

佢話,我過嚟。

妳唔等多陣睇吓佢會唔會突然上嚟?

哎吔,等到幾時?佢唔上嚟點算呢?飯餸煮好咗一陣喇,食飯先啦。

佢攞咗啲飯餸過嚟,三個人一齊食。

啲嘢原本預兩個人食,而家三個人分,有啲唔夠,Carol整多兩隻芝士焗大啡菇。

邊食邊焗。

所有嘢食都清哂,喺Carol呢邊洗埋碗碟再傾多陣偈,Angus都冇上嚟。

係咪囉,我都話佢唔會上嚟,以後次次都要咁樣等佢唔係辦法。

Carol話,但係,唔怕一萬,萬一Angus真係突然返嚟就大鑊。

咁唔通我哋喺妳呢度…

Carol知道盈盈嘅心思,就話,你哋可以喺我呢邊坐吓、傾吓偈,假如佢上嚟,妳就返過去,佢走咗你哋就可以喺嗰邊。

如果佢唔上嚟,我哋豈不是要喺呢邊唔知等到幾時?始終覺得呢個辦法行唔通。

咁,你哋就喺我呢邊啦…

吓…咁點好意思…?

我加把口,話,我哋好多時,計埋事前事後沖涼、事後休息傾吓偈,最少要兩個鐘…阻住妳休息唔係幾好。

我喺廳做嘢,唔怕。聽日我去鴨寮街買個CCTV安喺樓梯,就可以一邊做嘢一邊留意住Angus有冇上嚟。

咁樣…盈盈話。

都好,我話。

聽日放工,你陪我去鴨寮街,然後返嚟幫我安裝?

好,不過妳要喺樓下睇水,唔係Angus突然嚟到見到我。

好…咁你哋而家自便啦,唔好理我。

有啲尷尬添。

唔怕。

盈盈話,可以試吓…幾刺激。

佢返過去攞沖涼用品同浴巾,我同Carol妳眼望我眼,大家冇說話講,有啲唔好意思。

反而佢打破沉默。

我有個請求,唔知道你哋介唔介意…

講。

遲啲…我唔係話呢次…如果你同阿盈唔介意的話…我想喺旁邊睇吓…

我一聽到覺得好雀躍,但唔想表露出嚟,就話,妳問吓阿盈。

盈盈攞住啲沖涼用品過嚟,見我哋好似幾好傾咁,就問,傾咩咁投契呀?

我同Carol講,妳同阿盈講吓妳正話講啲嘢啦。

我遲啲同盈盈好好傾吓。你哋俾我攞部腦出廳先,你哋用房嗰陣我就喺廳做嘢、沖涼,你哋即管慢慢,唔急。

盈盈話,我哋借妳間沖涼房沖個涼先,妳入房攞電腦啦。

然後佢轉對我講…好刺激。

佢拖我入沖涼房,嗰度好窄。喺狹小嘅沖涼房除衫、沖身。

盈盈一路幫我沖身一路捋我碌嘢。

點呀?有冇覺得喺人哋屋企做呢啲嘢好刺激呢?

其實一入到嚟,未俾盈盈掂到支嘢之前,就已經亢旗。

細佬一直向佢起立致意。

嘩,你硬成咁,想唔想俾人哋睇吓?

咪亂講。

唔使扮嘢,我知道你想俾Carol睇吓。

我哋沖完身,圍住浴巾就出廳。

Carol已經喺梳化上面。

圍住浴巾喺佢面前行過,細佬仲硬住,將浴巾撑起,下底隆起。我同佢有一刻眼神交接,Carol尷尬咁笑。

入到房,有一種清新嘅女仔氣味。盈盈急不及待解拆我嘅浴巾,然後推我坐喺床邊,跟住就踎低舔、suen、吸啜我。

竟然喺一個同我冇深交嘅女仔張床上面同盈盈做呢啲嘢,我覺得好不可思議。

嘩,你硬成咁嘅?係咪諗起有第個女仔喺出面所以好興奮?

咪同平時一樣,邊度有唔同?

唔好扮嘢,頭先沖涼嗰陣,未掂到你已經硬,之後一路硬到出嚟。

我平時都係咁㗎啦。

平時我哋上咗床,摸摸吓你至硬。你一定係對Carol有嘢。

冇特別諗。

算啦,我明白,男人都係咁,假如有得你屌Carol,你實屌。

講呢啲嚟做乜呢?

講嚟自虐都得啩。

不如俾我好好哋屌一鑊好過啦。

我屌你,你瞓低。

盈盈將我推低喺床就坐上嚟,平時我錫吓、舐吓佢先至做嘅,睇嚟今次佢特別想要。

細佬俾佢暖笠笠嘅屄窿包住,佢就喺我身上前後、上下搖晃。

呀…呀…

做咩呀?唔high咩?

仲high平時,你一篤入嚟我已經麻痺到想賴尿。我越來越愛你喇,點樣?我哋結婚,好冇?

咁做乜嗌成咁?平時妳嗌得好放㗎。

我哋喺人哋屋企,你係咪想俾人哋聽到?

怕咩?

你梗係想Carol聽到等佢心思思啦。

咁唔係激啲咩?

吖………吖…吖……

盈盈肆無忌憚大叫。

諗到Carol喺外面聽到,我覺得非常興奮,細佬更硬,亢奮咁捅佢兩腿之間嘅裂口。

盈盈feel到,就問,突然咁粗魯嘅?你諗緊乜嘢?

諗緊妳俾Angus屌。

咦…諗呢啲嘢…你變態嘅咩?

妳平時同佢做,係咪都係咁放?

梗係唔會啦…呀…呀…我到喇……盈盈一路搏命搖一路答我。

咁快嘅?

今日寧舍high…呀…………

佢劇震中大嗌一聲,一臉恍惚,虛歇咁倒下,伏喺我身上喘息。

到你喇,你一路屌一路幻想我係Carol好嗎?

妳變態嗎?

你諗我俾Angus屌,我要諗番你屌Carol…我想自虐吓…

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2022-10-21 01:45

八上

盈盈叫我屌佢嗰陣幻想佢係Carol。

我又無拘呀。

我騎上盈盈上面,哄埋去佢個妹面前好好睇吓。

同佢有性關係差不多半年喇,都冇好好欣賞過佢個妹。

我哄埋欣賞吓佢精緻而企理嘅裂縫。佢剃咗毛,乾淨嘅色澤、簡潔嘅線條。

輕輕反開睇吓裏面粉紅色嘅嫩肉透住潤澤。

咦…你睇咩…好尷尬…

我哋係咩關係?仲尷尬?

係囉,我哋係咩?炮友…?

算係老婆老公啦。

鬼係你老婆,呃鬼食豆腐…點㗎,係咪屌㗎?

睇多陣吖。

盈盈個咀細,個西亦都比較細,似乎坊間知識唔係全部錯。雖然唔係傳聞中嘅一線鮑,但係佢條罅線條簡潔,冇多餘嘅摺。好少會用優美去形容女仔個西,佢嗰度稱得上優美。

出於欣賞,我輕輕錫吓條裂縫,冇舔、舐,只係咀唇輕吻一吓。

睇夠未?

未,不過可以下次再睇。

睇咁耐有乜好睇?

靚咪睇囉。

邊有人用靚去形容女仔個屄㗎?

咁妳個屄係靚吖嘛,同妳個咀一樣。

咁你使唔使將佢切落嚟拎去做標本慢慢欣賞?

妳諗嘢咁變態嘅?

你咁鍾意睇我嗰度,咪俾你慢慢睇囉。

我唔只鍾意睇,亦鍾意屌。妳攞咗佢落嚟,我邊有得屌?

你可以照屌。

我冇咁變態,我鍾意佢係妳嘅一部份,我鍾意屌佢嘅時候妳有反應。

你鍾意我啲反應?

鍾意呀。

咩反應?

好似畜生咁喘氣、抽搐、劇震…

好咪好醜樣?

係,不過我好鍾意。

咦…

我一臉嚴肅望實佢,佢有啲驚咁睇住我。

做乜忽然咁得人驚?

想強姦妳。

你可以屌我,唔使姦。

我將盈盈撳喺床,問都唔問就一嘢捅入去。

呀……乜今次咁…粗魯……

我要屌死妳…

吖……吖……

我一改風格,大大力鋤,嘢嘢撞擊佢pad pad,發出響亮嘅啪啪聲。

盈盈亦都忍唔住大聲嗌。

吖……老公…好犀利……

Angus有冇咁樣屌妳?

冇…佢咁快射…咁樣屌法…佢好快頂唔順……呀…………

Chok到盈盈啲水唧哂出外面,黐到我同佢下底一片濕𣲷𣲷,仲流落Carol張床上面。

老公…點解…我唔可以嫁俾妳……

我哋而家咪係夫婦囉…

我要做你老婆……日日俾你屌……呀……

我要出外面屌屄、我要屌第個…

好…你去…只要你做我老公…日日屌我……呀…唔得喇……呀…………

盈盈達到頂峰就死咗咁攤屍喺床,剩低我繼續喺度郁、出入佢個妹。

我想你射入去…

好…

佢抱住我,雙手放喺我肩膊上,信任咁望住我。

我喺盈盈精緻嘅裂縫裏面急激咁鋤,佢肉緊咁抱實我,身水身汗咁嗌。

呀…呀……

我最後喺佢裏面發洩咗。

唔想整污糟Carol張床,於是儘量插住盈盈唔出嚟。

但我責喺佢身上太耐大家都唔舒服,於是我唯有小心翼翼出番嚟,然後側身喺盈盈後面攬住佢,休息吓、傾陣偈。

點知傾傾吓眼瞓瞓着咗。

醒嚟知道喺Carol屋企,第一個感覺好怪,之後即刻想知道而家幾點、瞓咗幾耐。睇一睇枱面鐘見到已經點幾兩點,諗起要Carol喺廳冇得入嚟瞓,覺得好唔好意思。

靜靜起身,諗住着褲。

見到盈盈pad pad底下嘅床單有笪漬,即刻知道係我啲精喺盈盈度流番出嚟整落人哋張床上面。

我諗住搵啲清水抹一吓或者好啲,於是開些少門罅睇吓出面點情況。

見到Carol喺梳化瞓着咗,我見到佢着住底底,有除過落嚟嘅跡象,就估佢會唔會聽到我哋屌到咁大聲頂唔順,於是自摩,之後唔覺意瞓着咗。

我冇着褲,躡手躡腳行出去洗手間整濕條毛巾諗住攞入房抹番乾淨床單至着番衫然後叫Carol返入房瞓。

喺廁所一出嚟,見到Carol醒咗睇到我冇着衫褲行出嚟。

我同佢兩個人愕然,呆咗咁望住對方。

佢忍唔住睇住我碌嘢。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2022-10-21 07:23

好正,休息完回氣可以再屌carol,
作者: 耀武揚威    時間: 2022-11-1 03:41

好文,期待更新
作者: dcat20    時間: 2022-11-1 15:01

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-10-21 07:23 發表 查看引用來源好正,休息完回氣可以再屌carol,
好似突然咗啲啩
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-1 03:41 發表 查看引用來源
好文,期待更新
謝謝讚賞同期待。

八下

借Carol地方同盈盈大戰完唔覺意瞓着咗,醒嘅時候已經2點。見到床單上面有啲西水同精液漬,諗住抹番乾淨先至告辭。去沖涼房攞毛巾嘅時候見到Carol喺梳化上面瞓着咗,下底淨係着住底橫,睇嚟似乎自摩過。喺沖涼房用水整濕條毛巾出番嚟就見到佢醒咗。

嗰一刻大家都愕然。

佢見到我細佬,呆咗咁望住,睇到出神。

我有些少故意企喺佢面前任佢睇。

佢定一定神,忽然發覺自己嘅表現,即刻話,唔好意思。

我哋唔好意思就真,霸咗妳間房,要妳瞓梳化。

嗯,唔緊要,大戰完都好攰…

希望我哋啲聲冇嘈親妳…

的確有啲困擾…

唔好意思…

係我唔好意思…

哦?

整到我好好奇…好想睇吓,所以…

妳裝過我哋?

嗯…我打開門罅睇咗好一陣…跟住就…

忍唔住自己嚟?

Carol尷尬咁扤頭,面通紅。

妳周時攪自己?

係…尤其係…近期越來越想…

點解嘅?

不嬲都想嘅,於是搵啲甜故睇吓。兩年前開始睇甜故,呢大半年追一個叫做「我同珊姨」嘅長篇故仔,啲性愛場面描寫得好真,我越睇越想試吓,次次想親就攪自己…

我冇講俾Carol知「我同珊姨」係我寫嘅。我問,頂唔到癮嗎?

唔得…越攪越想…唔敢塞手指入去,驚整穿個膜…我想留番俾第一次嘅人,所以只係按摩豆豆,已經嗨到死…偏偏個故仔講好多種高潮,又c-type、又g-type、又a-type,有啲一定要喺裏面至得嘅,攪到我好想體驗吓,但又唔塞得入去…攪到我周時想,有時喺公司諗吓諗吓就濕到漏哂啲水落張櫈…

咁厲害…

係,我估我生理上其實係淫底,但係我一路抑壓…之前有男朋友,又驚俾人呃、怕受傷,唔敢試…好痛苦…

有冇試過戒咗佢?

試過…戒過一日…

一日?即係,妳平時日日嚟?

係…每日最少一次…,一日兩、三次好平常…

長此以往唔係辦法,一係…搵番個男朋友囉。

但係我好怕投入感情,驚被人呃、驚受傷害…搵個冇感情嘅人嚟做,又接受唔到…有個friend建議我試吓搵鹹濕按摩…

妳有冇試過?

有…

吓…估唔到…妳咁乖咁清純…

係女仔幫我摩㗎。

有嘅咩?

嗰度係幫男人打飛機嘅,偶然有女人同埋夫婦去幫襯,佢哋照樣服務。

解決到嗎?

仲衰…俾女仔摸,攪到我好想試吓男仔…我friend想說服我幫襯男仔…不過我接受唔到使錢幫襯嘅服務…

我望住Carol個樣,佢係好清新、好乖嗰類嗰鄰家女孩,唔係熱辣辣嗰類辣妹、玩女,好純、好靚,睇樣子點都諗唔到佢咁強慾望。

佢繼續講,曾經同一個網上識嘅男仔傾鹹濕電話,淨係傾我已經濕得好緊要。一路講一路摸,我好快高潮,試過講一次電話我可以嚟兩次…

佢俾一張相我睇,係佢手指,上面有啲液體,好似膠水咁杰同埋晶瑩。

好厲害…

就係咁喇,我同嗰個人講電話嘅時候影嘅。講吓鹹濕嘢已經濕到咁…

咁妳有冇同佢見過面?

冇,但係send過相俾佢睇…波波、妹,樣都有…

佢有冇嘍妳出去…

有…

咁妳點?

我話俾我考慮吓…

妳想唔想?

想俾男仔攬吓、錫吓,用手、口滿足吓,但唔做真。佢想真正做…我感覺佢只係想食我隻豬…

哦…

同Carol傾傾吓,細佬不其然硬起嚟,Carol忍唔住睇吓。

你好犀利…

唔算啦。

比我見過嘅大…

妳見得少啫。

但係我覺得好大…我可以掂吓嘛?

榮幸之至,妳自便吖。

佢猶豫一吓,就伸手出嚟掂吓,跟住輕輕揸吓、捋吓。

細佬俾佢有些少肉地而溫暖嘅手揸住,當堂興奮,於是硬上加硬。

好硬、好有份量…

妳鍾意點摸隨便摸。

如果我想搵你用手滿足我,你會唔會想同我做真?

如果我話唔想就呃妳,不過我唔會勉強。妳唔想做嘅話我可以唔做。

咁樣你會唔會好難頂㗎?

會㗎,不過我慣咗。

吓?你都要忍嘅咩?你想要嘅話盈盈應該會滿足你嗰喎。

係,不過,其實好多時候係我滿足佢,我自己唔需要都得。

唔會啩?你哋唔係真做咩?

係真做。

咁點解你唔滿足呢?

意思係好多時佢到咗幾轉高潮我自己都未到我都ok嘅。

可以嘅咩?

可以。佢想我滿足佢,我可以滿足佢,我自己唔一定要滿足都可以。同假如妳想我用手滿足妳,但唔想我插入去嘅話我都可以一樣。分別只係我真係插入盈盈裏面,對我嚟講,插入同唔插入分別唔係好大。

我第一次知道男仔可以咁樣…插入都唔嗨…

嗨,只不過唔一定要去到射嘢嗰個點。

咁…你俾啲時間我,唔好push我。我會想同你試吓…有可能,我試過俾你用手之後,會想同你做真嘅…

唔好勉強…最重要妳感覺舒服同肯定。

得㗎喇,你俾時間我…我認真諗吓…

咁,妳仲會唔會同嗰個人傾電話?

唔會喇,我唔係真係咁淫。我只想有個人滿足我,一個就夠。假如我同咗你,就唔想有第二個人,就算淨係傾鹹濕嘢都唔想。不過…你俾啲時間我諗吓,因為,假如同你做嗰啲嘢,我唔知道同你係咩關係,因為我會想呢啲嘢淨係同男朋友做。

唔緊要,咁妳慢慢諗,冇壓力。

好。不過…下次你同盈盈做,我想喺你哋旁邊睇…得嘛?

好,我問盈盈。

唔使,一陣佢誤會你想對我有嘢就唔好,等我自己同佢講啦。

咁好啦。我哋正話整污糟咗妳張床單,唔好意思,我入房抹番乾淨先。我哋走咗,妳返房瞓啦。

喺啲乜嘢嚟㗎?

我哋啲液體…

哦,唔緊要啦,由佢…

咁點得?話哂係啲咁私密嘅嘢…

你哋唔介意的話留番喺度,我有時好想要嗰陣可以聞住你哋啲戰漬嚟自己安慰。

Carol對性嘅着迷程度遠遠超出我嘅理解。

我臨返入房打算叫醒盈盈返番過佢嗰邊之前,Carol同我講,聽日放工,我哋去深水埗買CCTV你上嚟幫我安裝好唔好?咁樣可以幫你監視住黃生上嚟。

好。

咁聽日放工我訊息你。

好。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2022-11-3 07:35

分分鐘有處女食,正呀👍👍😄😄
作者: jbdefender    時間: 2022-11-3 15:13

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-1 15:01 發表 查看引用來源

好似突然咗啲啩
謝謝讚賞同期待。

八下

借Carol地方同盈盈大戰完唔覺意瞓着咗,醒嘅時候已經2點。見到床單上面有啲西水同精液漬,諗住抹番乾淨先至告辭。去沖涼房攞毛巾嘅時候見到Carol喺梳化上面瞓着咗,下底淨係 ...
睇到硬哂! 等師兄 keep 住出~
作者: dcat20    時間: 2022-11-4 10:45

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-11-3 07:35 發表 分分鐘有處女食,正呀👍👍😄😄
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-3 15:13 發表 查看引用來源
睇到硬哂! 等師兄 keep 住出~
多謝留言,多謝等待。

7下

同Carol約去深水埗嗰日全日期待放工,雖然一路冇認真諗過想對佢點樣,但能夠同佢有多少接觸都好嘅。

終於等到放工,乜都唔理就飛去深水埗站。

去到嘅時候佢已經喺度。一見面,大家笑得好開心,個心好似初次約會嘅情侶咁甜。

睇咗幾間舖頭,喺老闆推介下買咗一套。佢話呢款最實際,一部主機可以接收4個鏡頭,監察幾個角落,而且訊號穩定、清晰,鏡頭細細個,安喺樓梯唔顯眼。

成個圓頭Bob咁猥瑣嘅老闆話,呢度樓上啲一樓一都用呢款,未見過壞要修理。

攞住套嘢搭地鐵返Carol屋企途中,盈盈打電話嚟。

係咪過嚟裝CCTV?

係。

今晚煮飯過嚟俾你食。

淨係煮我同妳?

預埋Carol㗎喇。

Carol喺樓下把風,我identify幾個出入位就安裝鏡頭,諗住沿住嗰度現有嘅電線拉線上carol屋企。

整整吓,Carol忽然上嚟。

黃生嚟咗,佢喺樓下拍緊車,快啲返上我屋企。

於是我入Carol度避吓。

透過門鏡睇住Angus入盈盈屋企。

喺Carol房坐吓,傾吓偈。

諗吓諗吓,越諗越憤怒,於是想出露台。

做乜嘢?

想過去睇佢哋…

你嬲?

唔知道…

你愛上咗阿盈…

…?

以我分析,黃生上嚟,你一諗起阿盈同黃生做親密嘅事就嬲,證明你心痛。

咁都唔代表乜啫…

你心痛,因為你愛佢…

唔知道…但我好想過去睇…

我覺得你無謂過去睇啦,盞唔開心。

咁妳又想睇我哋做?

我唔同,我純粹基於好奇想睇吓…我同你又冇愛情…

有時愛情係好虛幻,唔一定有任何原因至會愛上,有時只不過有咗親密接觸,就愛上…

坐喺Carol床邊,同佢傾咗陣,終於戰勝唔到強烈嘅好奇,出路台,騎過去盈盈嗰邊裝吓。

啱啱catch到Angus準備屌嘅moment。

Angus背對窗,我好放心咁喺窗簾布罅之間裝佢抱起盈盈雙腳,插入去,然後喺盈盈兩腿之間搖。

老婆仔…愛我嘛?

愛…老公…呀…呀……

Angus趴底,一邊咀盈盈一邊屌,又錫吓盈盈波波、lin lin…

盈盈擘大腳繞住Angus後面,Angus每抽插一吓,佢對腳搖動一吓。

我一路喺外面裝盈盈俾Angus屌,受咗Carol影響,我留意到自己個心有憤怒。

唔通我真係當咗盈盈係半個女朋友?

由插入起計,Angus屌咗冇5分鐘,就大嗌一聲,喺盈盈身上抽搐。

盈盈嗌,唔好射…忍住…屌耐啲…

Angus話,唔得喇…佢攬實盈盈,叫老婆、老婆,喺盈盈肉洞裏面發洩。

跟住責喺盈盈身上喘氣。

睇到呢啲,心好噏。

唔通我真係愛上咗佢?但,明明,個心仲好掛住鄭小予…

返過Carol嗰邊,一入房,見到佢喺床上面伸手入底橫裏面自摩緊。

佢摩摩吓嘅時候突然見到我入嚟即刻停手,一臉尷尬。

唔好意思,唔使理我…我出廳,妳繼續。

佢面紅紅咁望住我。

可唔可以…俾我睇住你嗰度嚟自慰?

我遲疑咗半秒,諗到我同盈盈又唔係男女朋友,佢俾Angus屌,我同第個女仔有少少親密行為都好公道。

於是就除褲。

正話至睇住盈盈俾Angus屌,細佬仲脹住。

Carol全神貫注望住我細佬,問,可以掂嘛?

隨便,妳都掂過啦。

於是佢伸手過嚟捋。

俾佢柔軟嘅玉手捉住,好舒服,細佬好快就亢奮。

佢伸番手入底橫裏面,一邊捋我,一邊繼續自摩。

然後佢發覺唔可以一心二用,兩隻手分別操作有啲論盡。

我於是提出,唔介意的話,不如俾我幫妳…

佢望吓我,又睇吓我支棍,話,我未試過同唔係拍拖嘅人有呢啲接觸…

妳都掂咗我啦,又裝過我同阿盈做愛,而我又睇過妳身體。

佢遲疑咗一吓,就捉住我手入去佢底橫裏面。

只可以按豆豆,唔好伸手指入裏面…

好。

於是,我哋一邊性幻想,一邊互相幫對方用手。

而家,我細佬貼住妳條罅,喺出面hi hi吓…

我好多水…

冇錯,濕透…我都多,我同妳啲水撈埋…

我下面好熱…好想你入嚟…

我慢慢向裏面推…我迫入去,感覺到妳入口好箍…

好脹…

嗰度係妳處女膜嘅位置…好箍…

我好想要…你入嚟啦…

好…我而家迫入去裏面,越過呢個位,覺得好緊。

呀…我有啲痛…

入咗裏面就ok㗎喇…

呀…

而家入哂喇,我開始喺裏面活動…

唔…好嗨…

我一邊按摩佢粒核,一邊同佢作故仔,忽然激動起嚟,我咀佢。

唔好…你唔係我男朋友…

Carol…

做乜?

我好想…不如我哋做真?

唔得…我都好想…不過唔可以…

手指輕快咁揉弄佢粒核,佢嗌、喘氣、身體抽搐。

你好識…

不如…妳坐上我上面,用我支肉棍自己嚟,我唔插入去,好嘛?

得嘅咩?

妳將陰核貼住支棍,用佢嚟磨,我唔插入裏面。

聽起嚟好吸引,但係…好危險…萬一頂唔順,就會做咗…

我冇迫佢,繼續邊作故仔邊按摩佢。

你喺我裏面有咩感覺?

好暖、好滑,妳好緊窄…妳呢?

好脹、好熱…係真㗎…我濕得好緊要…好想做真…

咁不如我哋做啦…

唔得…

佢諗一吓,就起身。

正當我諗佢突然臨崖勒馬,佢除底橫。

個妹呈現眼前,好靚,少毛、企理,陰阜賁起,感覺會好好屌。

佢坐上細佬,照我所講咁喺上面滑行,用細佬頭部按壓、摩擦佢粒核。

咁樣?

冇錯,妳摸索吓點樣磨最嗨。

已經好嗨…呀……佢面露迷醉嘅表情咁搖動下身。

我頂唔順,試圖喺佢件衫底下伸手入裏面揸佢波,佢打我手,話唔可以,然後繼續磨。

佢磨咗幾分鐘,面泛紅霞咁喘氣,跟住成身劇震,然後倒下。

佢波波壓住我心口,伏喺我身上喘息。

我順勢抱住佢背後,佢有一絲猶豫,但冇抗拒。

我可唔可以有一個要求?

你講。

我想…細佬接觸吓細妹…

頭先咪接觸咗囉,你想點樣?

我意思係,我想細佬頭接觸吓入口…放心,我唔入去。

會頂唔順,會出事…

咁,頭先咁樣妳鍾唔鍾意?

好嗨…嗨過我自己嚟,又嗨過我哋互相用手…從來冇試過咁樣,之前啲男朋友都冇試過。我覺得可以咁樣頂住癮先,直至搵到個可以做真嘅人。如果你唔介意…我想…

想我以後咁樣幫妳?

可以嘛?

點解唔可以呢?有得同妳做咁親密嘅嘢,我樂意添啦。

不過唔可以做,你介意嘛?如果你有需要,我最多可以用手幫你…

好…不過…之前妳話考慮同我做真…

老實講,我仲未確定…我一直想只同相愛嘅人做呢啲嘢。就算拍拖,如果唔確定真係好愛、會一生一世嘅話,我都唔想。莫講sp,之前我諗都冇諗過…直至拍過幾次唔成功嘅拖,加上睇咗啲甜故,令我越來越想試吓,先至開始諗sp嘅可能性…不過,呢個係去到我真係好頂唔順又搵唔到真係愛我嘅人至會考慮…我同你剛剛咁樣,已經係極限,唔可以再過份。如果你介意,咁我哋以後唔好再咁樣…

連睇我同阿盈做愛都唔想嗎?

想,不過我唔想你push我再進一步…如果盈盈肯,我想喺你哋旁邊睇,亦都想同你好似頭先咁,但如果你push我進一步,咁就唔好…

好…我幫妳滿足。

假如你頂唔順,我可以用手幫你。

好。

盈盈打過嚟。

佢走咗喇,你過番嚟吖。

好…不過,你唔係話煮飯咩?Carol冇煮飯,佢過埋嚟食得嘛?

好,你哋俾15分鐘我,我洗吓下底先。

好。

過到去,食完飯,Carol話佢過番去。

唔阻你哋開心喇。

盈盈話,你哋頭先唔係整CCTV?不如你哋整埋先啦,我過去幫你哋睇住個mon。

好。

於是我落樓梯整埋頭先啲嘢。

先前睇住盈盈俾Angus屌,已經攪到我好想,加上跟住又同Carol整到唔湯唔水…

一路整嘢一路囉囉攣,想快快趣趣整完同盈盈執一劑。

諗住沿住嗰度現有嘅電線拉線上carol屋企,從門外入屋,再駁主機。

因為Angus已經上咗嚟走咗,我哋相信佢唔會折返,Carol就同盈盈喺屋裏面睇吓角度啱唔啱。

攪咗9個字攪好,上番Carol屋企試試個mon,畫質良好、角度正確。

整完嘢,盈盈話,你去沖個涼先。

喺呢邊?唔返過去嗎?

Carol頭先同我傾咗佢嘅情況,我哋做俾佢睇啦。

哦…?

做乜呀?有得俾你喺第個女仔面前表現床上功夫,唔想咩?

妳唔介意我俾人睇嗎?

可以呀,我一路都想有個第三者見證我同你有幾親密。

於是,我就去沖涼。

到盈盈沖嘅時候,佢竟然拉埋Carol一齊入去沖。

(未完待續)

作者: jbdefender    時間: 2022-11-4 11:33

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-4 10:45 發表 查看引用來源
多謝留言,多謝等待。

7下

同Carol約去深水埗嗰日全日期待放工,雖然一路冇認真諗過想對佢點樣,但能夠同佢有多少接觸都好嘅。

終於等到放工,乜都唔理就飛去深水埗站。

去到嘅時候佢已經喺度。一見面,大家笑得好開 ...
似乎離3P不遠了......
作者: 耀武揚威    時間: 2022-11-10 05:49

期待update
作者: dcat20    時間: 2022-11-11 07:30

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-4 11:33 發表 查看引用來源似乎離3P不遠了......
多謝估劇情🙂
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-10 05:49 發表 查看引用來源
期待update
多謝期待,近日寫緊另一個寫咗接近兩年嘅長篇故仔,可以去嗰邊捧吓場先:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839
作者: MAN818    時間: 2022-11-11 17:31

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-11 07:30 發表 查看引用來源

多謝估劇情🙂
多謝期待,近日寫緊另一個寫咗接近兩年嘅長篇故仔,可以去嗰邊捧吓場先:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70106839
3p就一定啦,男主角是否做了韋小寶通吃🤭🤪🤪
作者: 好魚牛    時間: 2022-11-13 13:32     標題: 回覆 16# dcat20 的帖子

冲完涼未??????
作者: dcat20    時間: 2022-11-14 11:22

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-11 17:31 發表 查看引用來源
3p就一定啦,男主角是否做了韋小寶通吃🤭🤪🤪
唔肯定㗎。
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-4 11:33 發表 查看引用來源

似乎離3P不遠了......
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-10 05:49 發表 查看引用來源
期待update
引用:
原帖由 好魚牛 於 2022-11-13 13:32 發表 查看引用來源
冲完涼未??????
好啦,俾大家頂住癮先啦。

8上

沖完涼圍住浴巾出嚟,裏面真空。瞓喺Carol張床上面,空氣從底下吹入裏面,感覺到下面涼浸浸。我專登棟起一隻腳,等細佬喺下底暴露出嚟,感覺好性感。

冇任何性刺激之下,細佬漸漸脹起。

佢哋沖完,盈盈拖住Carol,兩個人圍住浴巾出嚟。盈盈入到嚟,好怕醜咁笑。

我同佢見過對方身體最私密嘅地方,亦都接觸過,佢之所以尷尬,係因為盈盈在場。

盈盈大方咁解除浴巾,叫Carol幫佢抹身。

佢身體我見過好多次,但係當住Carol面見到佢裸體,我興奮莫名。

欣賞住Carol溫柔咁幫盈盈抹身,揸住毛巾抹佢軟熟、飽滿嘅波波,細佬亢奮、弩張。

盈盈捉住Carol手埋去自己心口。

妳好似頭先沖涼嗰陣咁摸我。

Carol尷尬咁搓揉吓。

覺得點?

…豐滿、軟熟,好羨慕…

妳俾佢睇吓妳。

唔好,我比妳細,有乜好睇?

妳身型好靚呀。

佢係妳男朋友,唔係幾好…

佢唔係我男朋友,佢都唔認…唔怕。

盈盈講完就扯Carol條浴巾,一扯就扯落嚟。

Carol捉實,用手上嗰些少毛巾儘量遮住身體。

盈盈冇再夾硬嚟,佢抱住Carol,話,妳好靚,就錫佢。

Carol既怕醜又不知所措咁俾盈盈吐脷入口腔裏面肆意侵犯同埋隔住浴巾搓波波。

Carol被錫、揸到恍惚、意亂情迷,直至一刻佢稍為清醒,輕輕推開盈盈,面紅紅、癡迷咁睇住盈盈。

好尷尬。

一陣間我哋喺妳面前做,咪仲尷尬?

好想睇…

盈盈轉對我講,你俾Carol睇吓你…

我毫不猶豫咁解浴巾,細佬早就升旗致意。

盈盈鼓勵Carol好好睇吓。

喺盈盈面前,Carol有啲怕醜。佢拘謹咁哄近,仔細睇吓、輕輕掂吓。

好似好大…

事實幾大…係我所見過之中最大。

妳見過好多?

唔係好多,4、5個,妳呢?

其實…都有幾個…佢係屬於大…

妳摩吓。

Carol於是輕輕捋吓。

盈盈問我,爽嗎?

好爽。

你鍾意Carol嗎?

佢好靚。

Carol尷尬,話,妳靚過我,身材好過我。

妳矜貴啲,又乾淨過我…我俾第個人屌過…

唔好咁講…

Carol隻手一直捉住我,若有若無咁輕輕揸吓、捋吓,細佬亢奮到癲咗,仲不斷流口水。

盈盈見到,話,嘩,你好興奮喎,硬得咁厲害…

咪平時一樣。

想睇番Carol身體嗎?

想。

我望住Carol,佢一臉尷尬、怕醜,眼神游移。

我上前,親手解佢條浴巾。

唔好…

口咁講,但身體並冇阻止。

浴巾跌落,Carol成個軀體展現眼前。

嬌嫩、滑淨嘅身體,波波唔太大,乳暈稍大、略為突出、色澤接近肌膚,的的向內凹。毛毛短而柔順,個妹顏色好淺,內斂型,簡潔而企理。

盈盈問,佢靚嗎?

靚呀。

想屌嗎?

想但妳同佢都唔會俾。

如果我話俾你會屌嗎?

佢唔會俾啦。

Carol話,唔好啦。

盈盈問,唔想咩?

想但佢唔係男朋友…一定要相愛、打算結婚,至可以…

盈盈忍唔住,踎低喺Carol面前食我碌嘢。

呀…

我同Carol赤身露體互相對望。

我伸手過去摸佢心口。

佢輕輕捉開我手,哀求,唔好…

盈盈一路喺下底舔、舐、啜、吸細佬頭尖端、細佬頭、細佬頸、細佬四周、細佬底、細佬周圍…

呀……

我忍唔住再伸手過去輕輕揸、揉Carol波波。

佢冇再抗拒,任我滿足手慾。

我搓吓佢乳頭,佢全身一震。

Hm…hm…

將佢攬埋嚟,想錫佢,佢輕輕推開我。

盈盈一直喺底下,從唔同角度舔、舐、吸啜肉棍,佢食到咁上下就爬上嚟,面頰泛紅、雙眼充滿淫慾咁望住我,拖我埋床。

佢坐喺床邊,擘大雙腳,示意Carol埋去睇佢。

Carol埋去,跪喺床邊,仔細觀賞。

好靚。

妳個妹咪仲靚…可唔可以摸吓我?

Carol於是用手指輕揉吓盈盈粒核

呀…

我企喺Carol後面,高居臨下睇住佢輕柔咁捽盈盈,我掃佢頭髮。

Carol停止,擰轉頭望住我,想睇你哋做…

我碌棒對到好近佢面前,佢好細心睇吓、溫柔咁捋幾吓。

盈盈話,錫一吓。

Carol猶豫。

盈盈話,我想睇,妳錫吓佢,我哋做俾妳睇。

Carol諗咗一、兩吓,就捉住肉棍,輕輕錫一吓碌棍。

我好開心。

Carol眼神空洞洞咁望住我,嗰刻發覺佢個樣真係好靚,有心動嘅感覺。

開心嘛?盈盈問。

好開心。

妳可以舔吓佢嘛?

吓…Carol愕然。

妳舔濕佢等佢插入嚟我度容易啲。

咁點得…

你哋都已經有親密接觸啦,唔爭在。

妳唔介意咩?

我想睇見你哋咁樣。

吓…

Carol諗咗吓,就用脷尖仔,生疏咁舔。除咗尖端我已經漏哂水佢冇舔之外,頸、莖嘅四周,佢都用佢嬌小嘅脷仔儘量舔、舐濕。

盈盈喺旁邊睇住,問,鍾意嘛?

好鍾意。

睇我對你幾好,冇女仔對自己愛嘅男人咁大方㗎,嚟啦,屌我啦。

佢瞓喺床邊,主動擘大雙腿,叫我儘量慢啲,等Carol可以好好睇清楚。

Carol好有興趣咁哄埋盈盈個妹旁邊,聚精會神咁睇住我將細佬貼住條罅,上上下下咁hi吓,等我啲春水同佢啲愛液混和,順便入去之前用細佬頭磨吓佢尖端嗰立小小嘅快樂樞紐。

呀……呀…

然後我先至慢慢、慢慢向裏面施壓力。

呀…

我抱住盈盈條腰,好慢咁推入去,盈盈摙實我肩膀。

老公…喺Carol面前表演你嘅性能力,你開唔開心呀?

唔好講埋呢啲嘢啦。

Carol話,終於第一次睇到真正嘅做愛…好刺激…

終於,成支棍插哂入去盈盈體內。

佢抱緊我,激動咁錫我面、頸。

老公…我真係好愛你㗎…

我頂實佢,喺佢兩腿之間蠕動,邊推邊磨邊撬咁樣細幅度抽插,話,你同Angus做嗰陣都叫佢做老公、話愛佢…

佢俾錢我,我討好佢…但你唔同…我真係鍾意你…你冇俾錢我,我俾你屌,仲可以俾錢你使…

盈盈…

老公…呀…個屄好痺、好麻…

我一邊屌,手移動上盈盈心口,搓、揉佢波波…伏低咀吓佢、吐脷入去佢口腔裏面侵犯吓,再啜吓佢條脷。

盈盈捉Carol隻手埋去揸自己波。

我一路屌,一路錫吓Carol頭髮、面、耳邊、頸…

Hm…hmm,佢發出好柔弱嘅嘆息。

跟住我拖住佢手,一邊拖,一邊屌盈盈。

間中望吓Carol,同佢眼神交接嗰刻,感覺佢有啲神不守舍。

換過幾個姿勢,我喺上面,用唔同嘅角度、幅度、速度、力度屌盈盈,佢喺上面,前前後後咁搖擺下身、上上下下咁套落我度,我喺佢後面猛烈咁撞擊佢個窿嘅盡頭…

隻手一路拖實Carol,肉緊嘅時候捉緊佢。

盈盈面泛紅霞,好幾次激動咁震抖、抽搐,發出畜生咁粗重嘅喘氣…最後,身體嘅激動平靜落嚟。

佢推開我。

老公,不如你同Carol做俾我睇。

唔得㗎,我又唔係佢男朋友,而且…佢仲係處女…

盈盈同Carol講,佢幫妳破處好嗎?破咗之後妳可以好好享受性愛,又可以放膽去試吓唔同嘅男仔,搵啱先至固定。

…我冇心理準備…俾啲時間我…

妳唔想?

我…想…不過…

想咪得囉,以後我哋可以三個人…

我話,妳唔好勉強人啦。

盈盈話,你唔信摸吓佢下底。

我望住Carol好似尋求批准咁,其實我已經接觸過佢,但係要喺盈盈面前扮未試過。

Carol目無表情,我就即管將原本拖住佢隻手兜落去下底。

一接觸到條罅外面,發覺佢已經氾濫成災。

我hi幾hi,攞番隻手指上嚟睇吓,上面有一層杰杰嘅、稠密嘅玉液。

嘩…濕得好厲害。

盈盈叫,你舔吓俾我睇。

吓?我同Carol異口同聲驚訝。

你唔想食吓佢咩。

我轉頭望住Carol,佢一臉通紅。

我話想,但唔知道Carol想唔想。

Carol話,我都濕到咁…

於是,我就趴低,埋首喺佢兩腿間,輕輕反開佢兩塊企理、精緻嘅花瓣,露出佢粒細小嘅樞紐,就舔。

Hm…hm…

盈盈問,鍾意嘛?

Carol話,好鍾意…但係…唔可以做…

我冇理,埋頭用口、用脷服侍佢。

呀…佢本能咁扯我頭髮、抓我肩膀,我伸一隻手上上面,佢肉緊咁捉實我。

好嗨…呀……

(未完待續)

作者: MAN818    時間: 2022-11-15 07:21

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-14 11:22 發表 查看引用來源
唔肯定㗎。

8上

沖完涼圍住浴巾出嚟,裏面真空。瞓喺Carol張床上面,空氣從底下吹入裏面,感覺到下面涼浸浸。我專登棟起一隻腳,等細佬喺下底暴露出嚟,感覺好性感。

冇任何性刺激之下,細佬漸 ...
太精彩了👍👍
作者: jbdefender    時間: 2022-11-16 12:07

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-11-14 11:22 發表 查看引用來源
唔肯定㗎。

8上

冇任何性刺激之下,細佬漸 ...
Come on, 師兄, 唔好俾佢停啦!又要硬住嚟等?
作者: dcat20    時間: 2022-11-17 01:25

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-15 07:21 發表 查看引用來源
太精彩了👍👍
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-16 12:07 發表 查看引用來源
多謝支持。

寫吓呢個、寫吓嗰個。

而家寫緊另一個故仔,不妨過去頂住癮先:
https://www.188channel.com/redir ... 39&goto=lastpost###

作者: dcat20    時間: 2022-11-19 23:21

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-15 07:21 發表 查看引用來源
太精彩了👍👍
多謝。
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-16 12:07 發表 查看引用來源
嚟喇、嚟喇。

* * *

8下

Carol個妹好乾淨,陣味好清新。

細心、專心咁舔佢粒核,佢成身拉緊。

Hm…hm…

我舔到咁上下,輕輕反開佢塊鮑,露出裏面粉紅色、濕潤嘅嫩肉,我大啖大啖啜佢嘅鮑汁。

鹹鹹哋、腥腥哋得嚟幾清。

呀……頂唔順…呀…………

細佬硬到飛起,好想好想插。於是我騎上去,一臉認真望住Carol。

佢好驚咁嗌,你想點?

想同妳做。

盈盈喺旁邊話,我都想睇吓你哋做。

Carol哀求,唔好…

妳唔想咩?

想…但係…唔好…

我忍唔住,抱實佢,想監硬篤入去。

佢掙扎。

假如你夾硬嚟,我憎死你…

我撳實佢,將碌棍貼實佢條罅。

佢打我一巴。

我即刻知衰,馬上道歉…

對唔住,亢奮得滯失去理智。

盈盈見狀,話,你再屌我啦,我哋再做俾佢睇啦。

妳仲要?

要,你知道我不嬲好渴求你支嘢,好鍾意俾你屌嘅。

我問Carol,想唔想再睇?

睇…想睇你哋做…你哋可以摸我、錫我,但唔好push我做愛…我未接受到…

盈盈問,咁妳想唔想試吓同我?

Carol定咗咁諗咗陣。

冇諗過,不過……

盈盈移動身體過去攬住Carol錫,手移動落去摸、搓佢嬌小而firm嘅波波仔。

手指撥弄佢的的。

Carol成身一震。

Hm…hm…

盈盈用個枕頭攝喺Carol pad pad底下,然後騎上去,陰阜貼住陰阜咁磨。

呀……

我喺旁邊睇得興奮,就喺盈盈身後抱著Carol條腰,插入去盈盈裏面,配合佢磨擦Carol嘅節奏喺佢背後抽插。

吖…好激…盈盈哎。

試過咁樣玩未?我問。

邊可能會試過?

我喺盈盈後面一邊屌,一邊伸手上前揸吓佢對奶,又摸吓Carol波波仔。

佢哋磨吓,又69吓。

佢哋磨嘅時候我就屌盈盈個屄,當佢哋69嘅時候,Carol多少食到我啲分泌。

我又試吓佢哋69嘅時候塞入盈盈個窿度,於是Carol幫盈盈舐嘅時候好自然舐埋我支肉棍。

盈盈問,我哋兩個一齊服侍你好冇?

好。

於是我瞓低。

盈盈叫Carol舔我。

Carol生疏咁輕輕錫吓,拘謹咁舔吓。盈盈叫Carol試吓吸啜,Carol錫吓個草菇頭,然後嘗試將碌棍吞入口。

佢唔係好識得含,但係細佬能夠喺Carol個口裏面,我好開心。

盈盈哄埋嚟,同Carol一齊suen吓我支棍,兩條女又脷交吓。

盈盈老練得多,佢舐吓棍、舔吓尖端、啜吓草菇。當佢個咀離開細佬嘅時候,拉出一條幼長嘅,相信混和咗我細佬啲分泌嘅口水絲。

佢用手指將呢條口水絲撩一撩,就撩番入口食。然後話,等我示範吓點樣用口照呼男人。

佢啜住草菇頭,然後一邊吸啜一邊吞沒肉棍,跟住佢就用口腔一邊壓迫一邊吞吐,令肉棍好似喺女人個窿裏面咁爽。

呀…呀…我嗌。

盈盈問Carol,想唔想試吓?

Carol猶豫一吓,話反正頭先用口接觸過…就哄埋嚟,舔吓、輕輕啜吓個頭。

係喇,妳吸啜個頭,然後口腔向裏面壓迫佢支嘢咁吞啦。

Carol照做。

呀…呀…我嗌。

爽嗎?盈盈問我。

爽到癲。

Carol繼續捅吐。

呀…呀…細佬有啲痺…

想射嗎?

有些少。

我同你咁耐你都好少射,用口服侍你更加冇試過射…你鍾意Carol多過我?

唔係咁計…

唔準你射入Carol度,插我…

佢瞓喺Carol旁邊,要我屌佢,射入佢裏面。

於是我從Carol個口出番嚟,然後插入盈盈度。

一邊屌佢個西,一邊錫、揸Carol。

睇我幾愛你,俾你同第個女仔咁樣。

多謝哂妳。

唔要你多謝,只想你愛我有我愛你1/3已經好好。

有呀…睇到妳俾Angus屌我有心痛㗎…呀…

你有咩?

有呀。

一邊喺盈盈兩腿之間un,一邊錫、揸Carol。同一時間,盈盈隻手兜落Carol下底按摩Carol粒核。

好興奮,佢嗌,好似同你做緊咁。

我錫吓佢,細佬越來越痺、身體越來越激動。

澎湃到一個點,頂唔順。

呀……

劇震一嘢,喺盈盈身體裏面爆發,盡情咁唧入裏面。

出返嚟嘅時候,細佬處於非常敏感嘅狀態。

我攤喺床喘息,盈盈擒上嚟,趴低舔我,細佬既酸又麻痺。

Carol瞓喺我身旁,面紅紅咁睇住盈盈用口suen我。

咁咪會食番你哋啲液體囉?

係呀,係親密嘅表現。

點樣味道㗎?

妳想唔想試吓?

Carol靜咗一吓,面頰通紅,冇答話。

盈盈跪喺床上,喺我上面,啲漿從盈盈兩邊pad pad中間條裂縫滴緊出嚟。佢話,妳可以聞吓我下底。

好多,Carol話,佢諗咗一吓就哄埋去。

佢聞一吓,話,陣味好似漂白水…

有好豐富蛋白質。

真嘅?

妳試吓。

Carol輕輕舔吓…

好yip…

盈盈話,妳食多一兩次就會上癮。

盈盈瞓番低,啲漿繼續喺佢下底流出。

Carol用手指撩吓,然後拎埋鼻聞吓,對我講,正話感覺好似同你做咗…

我哋有冇可能真係做?

我想嘅,你俾啲時間我衝破心理關口…

我唔勉強妳,妳真係想先至好。

我會好認真考慮…

嗰晚,我哋三個人一齊瞓…

(未完待續)

作者: jbdefender    時間: 2022-11-22 10:13

真係爽到爆!
作者: 耀武揚威    時間: 2022-11-27 03:00

每日都入黎望一望,等update
作者: tml0398    時間: 2022-11-27 21:44

引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-27 03:00 發表 查看引用來源
長期吊引
作者: dcat20    時間: 2022-11-28 06:47

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-22 10:13 發表 真係爽到爆!
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-11-27 03:00 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 tml0398 於 2022-11-27 21:44 發表 長期吊引
多謝各位關注。寫緊另一個故仔,請稍等 🙏

作者: dcat20    時間: 2022-12-5 20:32

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-11-22 10:13 發表 真係爽到爆!
引用:
有喇有喇。

* * *

9上

半夜,睡夢中隱約感覺到有啲嘢喺身邊郁同埋攪我。

稍為清醒咗少少,我打開些少眼睇,見到Carol一邊揸實我細佬,一邊自摩、盡力抑制咁呻吟。

我詐唔知,繼續扮瞓,由得佢盡情滿足自己。隱約感覺到佢有少少唔尋常嘅動靜,於是我睇吓佢做乜。

佢伸手落自己下底撩吓自己啲玉液,然後塗抹喺我細佬頭上。

我感到溫暖、潤滑。

跟住佢將掂過我屙殊殊個窿流出嚟嘅春水擦番落自己下底,一邊喺度震同呻吟。

佢見到我打開咗眼,問,你幾時醒咗?

醒咗幾分鐘喇,妳繼續,唔使理我。

我到咗兩次喇,使唔使我幫番你?

唔使啦,不如我哋試吓真係做啦。

我話過,你唔可以push我,如果你push我咁我哋唔好再來往喇…

好…

其實我越來越想,亦都發覺我幾鍾意你,想同你做嘅。不過,你俾我諗清楚想同你係咩關係…

咩意思?

我會想你做我男朋友嘅,如果你做我男朋友,我好肯定會俾你,我唔會再好似之前咁喇。但如果你係我男朋友,我接受唔到你仲同其他女仔有性行為。如果我同你只係性伴侶,我仲未接受到…所以我好煎熬…你做我男朋友吖…好冇?

我都好想嘅,但係…

你唔捨得阿盈?

唔想傷害佢…

都話你愛佢㗎啦。

係有喜歡,但唔係愛,我只係唔想傷害佢,話哂相好一場,唔想交惡…

Carol忽然爬上嚟,然後烏低身,舔、吸啜、吞噬肉棍。

做乜…?

睇嚟我哋只能夠咁樣㗎喇,你食番我…

於是我舔佢條罅、粒核。

呀…

經盈盈指教過後,佢口技已經相當唔錯。

細佬喺佢口腔裏面,一邊被壓逼、一邊被吞吐,好似做緊愛一樣。

呀…

我愛你…

我都愛妳…

第朝醒咗,佢兩個已經醒咗喺我身邊互相傾訴緊。

盈盈攬住Carol,輕掃吓、抓吓Carol波波、搓吓佢lin lin。

佢見我醒咗,就話,砌多鑊吖?

唔得呀,今早要早啲返到公司。

妖,Angus份工唔做就罷,我俾錢你食飯。

妳俾到幾多?幾千蚊夠我做乜?

於是我起身着衫。

J都冇洗。

返到公司,Angus冇乜嘢,反而覺得佢幾輕鬆,可能佢尋晚突擊冇發現,令佢放心落嚟。

但我唔可以鬆懈。

對於呢段關係,其實我覺得幾刺激嘅。

我根本討厭Angus呢類人。佢俾錢包嘅女,我唔花錢就可以屌到,仲咁愛我,令我有一種快感。我唔係唔鍾意盈盈嘅,但因為同佢未發展到呢個地步嘅時候佢已經係Angus嘅女人,令我心理上一開始已經對佢有一條界線,唔會愛上佢。

大概4點半,距離收工仲有個半鐘,老細叫我去飲嘢。

你覺得阿盈正唔正?佢好直接咁問。

Angus你好有taste,佢高貴、優雅、好有女人味。

身材呢?

呢層我點可能比你清楚呢?我見過佢都冇幾次,而且每次只有兩、三眼。

我仲估佢咁突出,即使着咗衫都冇理由睇唔出。

咁事實係觸目嘅。

喺床上,佢係我玩過之中最滿意嘅一個。

Angus你真幸福。

唔怕講,我自問幾犀利,以前啲女都話我耐、頂我唔順,但同阿盈做,比同其他女做high得多,亦都快射咗。

哦?

係呀,不嬲我可以做3、4個字嘅,但同阿盈做,我2個字就咇嘢。

我心諗,我睇過你啦,5分鐘都冇。而且你作大啲都得嗰喎,你話你次次20分鐘以上都可以嗰喎,好碎料咋喎。

當然我無謂踢爆佢。

因為佢太正,我太愛佢喇。而佢亦好愛我,床上反應太激烈,我對住佢寧舍激動…

咁厲害…

可唔可以問你同你咁耐以嚟最鍾意嘅女朋友做到幾耐?

我心諗如果講我真話,佢實唔開心,於是話,5–10分鐘度啦…咁上下…

哦…

Angus沉默咗一下,再問,你估假如你對住阿盈啲咁嘅對手可以支持幾耐呢?

嘩,諗都唔敢諗呀,老細,佢係你條女…邊度敢冒犯?

又唔係叫你真係同佢做,使乜咁顧忌?唔通你性幻想過佢?

唔敢。

我純粹問你作為男人嘅本能,覺得阿盈呢種女人係咪令男人好興奮?

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2022-12-5 20:35

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-11-27 21:44 發表 查看引用來源
長期吊引
嚟喇嚟喇。

* * *

9下

Angus沉默咗一下,再問,你估假如你對住阿盈啲咁嘅對手可以支持幾耐呢?

唔敢。

我純粹問你作為男人嘅本能,覺得阿盈呢種女人係咪令男人好興奮?

咁樣講啦,外型嚟講佢的確令男人着迷,但係你問到嗰啲嘢,關乎兩個人之間嘅關係同互動,只有你先至知。點解…Angus你會問我呢啲嘢呢?

哦,因為見你份CV,你好似讀過醫科…

冇呀,係大學主修以外take過一期counseling之嘛,諗住對人事管理有啲用。

哦…唔係醫科…

唔係,係唔同㗎。點解你以為我讀醫科就問我呢啲呢?

老實講,我有少少懷疑自己會唔會有少少唔得…我同其他女,普遍做2、3個字,有時4個字,但同阿盈做,通常得1、2個字…不過佢話好夠,唔知佢有冇氹我。

Angus,介唔介意我講句忠言?

講。

我見你對阿盈幾多疑心…

咁總會㗎啦,使咁多錢溝佢…怕佢溝仔都正常。

咁做乜要使錢呢?

你認為,我啲咁嘅肥仔,假如唔係有事業、有啲錢,好似阿盈呢啲咁優質嘅女會鍾意我咩?

但係你俾咗錢之後又要擔心,有乜為呢?

咁男人要屌都好正常啫,反正搵條女屌,點解唔使多少錢搵個靚啲嘅、自己鍾意嘅嚟屌?

咁屌嗰陣,你都開心、滿足,係咪?

呢個當然。

咁就得啦,何必在意佢真係滿足定只係𠱁你?你使錢照顧佢無非都係想自己開心啫。佢享唔享受都好,佢滿足你之餘仲肯𠱁吓你,咁已經好好啦。

你都有道理…但係,男人想自己嘅女人享受同自己做都好正常啫。

假如係自己心愛嘅女人嘅話,咁都正常嘅。但係…

乜嘢呢?

我怕得罪…

唔緊要。

恕我層次太低,又或者冇錢局限咗我嘅眼界…我一路以為,好似你咁有錢嘅成功人士,使錢照顧女人都係為咗洩欲,冇真愛嘅。

都唔係嘅,我愛阿盈嘅。當然最初係見佢靚同埋身材索到爆燈,但係屌過之後,發覺佢同我之前玩過嘅女唔同,不論氣質、床上反應,都同我之前啲女好唔同,好有魔力,慢慢我就迷戀佢。

咁外表佢確實有呢種魅力嘅,不過仲有嗰啲嘢就要你先至知道喇。

有冇興趣睇吓我同阿盈做愛啲片?

我打咗個突,佢唔係變態到想俾人睇自己條女下話?

吓?唔好啩…

你唔好話你唔想睇,正常男人有得睇人哋條女總會想睇,你唔好扮嘢。而且好似阿盈咁嘅女人,我肯定正常男人一定想睇。

冇錯係…但係,佢係你嘅女人,我真係唔敢…

我俾得你睇就唔怕,你睇咗之後對阿盈有性幻想我亦阻止唔到你,不過絕對唔可以實行。我只係想知你睇咗有咩感覺,你照實講得喇。

哦…咁…好…

佢喺平板打開一個檔案。

喺盈盈間房影嘅,相信係Angus靜雞雞將一個偷錄鏡頭放喺床邊梳妝台偷影嘅,角度啱啱好將佢哋做愛嘅情況清楚呈現,盈盈嘅樣貌、表情、身體,統統一覽無遺。

應該係尋晚影嘅,當時我喺外面透過窗簾布偷睇。

盈盈嘅反應確實比我第一次睇佢哋做嗰次激動,亦都嗌得較放。

片中,Angus屌咗5分鐘都唔夠,佢仲好意思話平時有一、兩個字。

你覺得點?

你係想問…

你覺得盈盈令男人有性欲嘛?

咁呢個當然…佢喺床上果然嫵媚…

如果俾你,遇上佢咁嘅對手會唔會寧舍激動?

我突然內心一震,佢會唔會試探我?

單憑片段見到佢嘅表現、反應去評論,我估…好可能會…

即係可能你都會比平時快趣射?

應該會…

咁你睇佢嘅反應呢?係咪裝出嚟?

我心諗,以盈盈嚟講,呢啲反應都未去到佢高潮個樣,而且佢可能有少少扮嘅…有可能Angus根本冇見過女人高潮個樣。

我好難評論,個個人嘅反應都唔同。有啲人咁樣嘅反應已經屬於好激動、有啲人咁樣嘅話仲係屬於平靜。

咁以你經驗呢?

我估…應該真係high嘅?

你覺得係?

似係…

跟住Angus俾咗幾張盈盈嘅波波相同妹相我睇,係趁盈盈瞓着偷影嘅。

我有啲嬲,有啲想打鑊佢。

老闆…我覺得…佢係你女朋友,你俾我睇佢啲相同埋你哋做愛…好似唔係幾好啩?

我養佢,佢係我嘅。我鍾意影佢就影佢、我鍾意俾邊個睇佢就俾邊個睇佢。

但係…你話你愛佢…?

冇錯,有衝突咩?

可能係冇錢局限咗我心態啦…我覺得有啲難接受…

總之,要我俾你睇,你至睇得。

同老細飲完嘢。走後,手機有訊息。

係Carol。

有啲掛住你添,你有冇掛我呀?

有呀。

做緊咩呀?

啱啱同老闆飲完嘢。

放得工?

放得。

今晚…可以嚟嘛?想見你…想…

又想?尋晚妳嚟咗幾次囉喎。

你係咪嫌淨係服侍我你冇得滿足呀?

唔係。

唔係就得啦…我講過,我基本上日日需要…最近同你接觸咗,我發覺自己舐咗嘢。

做乜呀?

本來諗住用呢個方法頂住癮先,點知試咗之後仲需要過之前…而家返唔到轉頭…

我唔會再勸你㗎喇,妳自己考慮啦。

你而家嚟啦。

叫埋盈盈過嚟玩嗎?

唔好…我想同你單獨…可以嘛?

好…我而家嚟…

過去Carol屋企途中,收到盈盈訊息。

喺邊度?

今日攰,想返屋企。

得喇,使唔使落閘落唔切,好掛住你。

本想講Angus偷影佢嘅事佢知,但為免生支節,我留番下次見面至講。

繼續趕去Carol屋企。

滿心期待。

(未完待續)

作者: 耀武揚威    時間: 2022-12-6 05:47

終於等到了,thx
作者: lulu1238899    時間: 2022-12-6 07:32

真係好小心條女住得咁近分分鐘爆大鑊
作者: jbdefender    時間: 2022-12-6 12:13

一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-5 20:35 發表 查看引用來源

嚟喇嚟喇。

* * *

9下

唔敢。

我純粹問你作為 ...

作者: dcat20    時間: 2022-12-7 14:35

引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-12-6 05:47 發表 查看引用來源
終於等到了,thx
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-6 07:32 發表 真係好小心條女住得咁近分分鐘爆大鑊
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-6 12:13 發表 一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
答謝大家耐心等待,俾住啲相大家想像吓先。

呢個女仔有幾分似現實中嘅Carol(Carol本人純啲):

作者: MAN818    時間: 2022-12-8 12:34

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-7 14:35 發表 查看引用來源
答謝大家耐心等待,俾住啲相大家想像吓先。

呢個女仔有幾分似現實中嘅Carol(Carol本人純啲):

https://i.ibb.c ...
瓜子口面大部分男人都喜歡😍😍🤪🤪
作者: dcat20    時間: 2022-12-8 14:46

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-8 12:34 發表 查看引用來源
瓜子口面大部分男人都喜歡😍😍🤪🤪
都係嘅。
引用:
原帖由 耀武揚威 於 2022-12-6 05:47 發表 終於等到了,thx
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-6 07:32 發表 真係好小心條女住得咁近分分鐘爆大鑊
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-6 12:13 發表 一連兩集, 睇得暢快! 唔該再推連集~ 大家等得好心急!
更新嚟喇。

* * *

Carol煮簡單嘅晚餐,我哋橕枱腳,感覺好溫馨,好似情侶。

之後佢叫我去沖涼。

入沖涼房之前一路見佢冇一齊入去嘅意思,我有少少失望,就自己入去沖。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁出番嚟得喇,唔使圍浴巾。

沖嘅時候,一路睇吓佢浴室裏面啲用品、用佢啲浴巾抹身,感覺大家已經好親密喇。

我赤裸住身體出廳,佢叫我入房等佢,跟住佢就入沖涼房。

我等佢嘅時候,睇吓手機,繼續寫我同珊姨嘅故仔,我知道佢一路追呢個故仔,睇咗裏面啲性愛描述,令本身已經好嚮往性滿足嘅佢更加心痕。

佢沖完涼圍住浴巾入房,坐喺床邊吹頭。

我赤裸住瞓喺床上面欣賞佢吹頭,細佬不其然脹、硬、矗立起嚟。

佢見到,話,嘩,好厲害…

佢吹完頭就上床,趴上我身。我哋雙擁,舌頭靈活咁竄入對方口裏面互相交纏。

我手繞到佢背後拆解佢條浴巾,佢嬌嫩、滑淨嘅波波當堂呈現,我就一邊繼續陶醉於舌戰,一邊渴求咁搓、揉佢軟滑嘅波波。

佢暖暖、有肉地嘅玉手游落我下面,輕柔、體貼咁捋肉棍,好舒服…

沉醉咗陣間,既滿足又不滿足,心裏面好想好想再進一步。

俊仔…

唔?

你鍾意我嗎?

點可能唔鍾意呢?

你係因為有得同我咁樣所以鍾意我?

點解對自己冇信心呢?妳人又靚、性格又好。

我發覺我鍾意咗你…不如我哋一齊啦。

我哋而家咁樣,已經同男女朋友一樣啦,只係爭確認,有分別咩?

有。唔確認關係就唔可以更進一步。

妳怕我呃蝦條?唔會㗎,我鍾意妳,會對妳好好。

唔想做炮友。

如果妳係因為冇安全感,咁我唔勉強妳做啲乜,妳想嗰陣先。

我就係想,你知道我一路好想試,而我鍾意你,想俾你嘅。點解你咁疑慮呢?係咪因為我唔俾你同第個女人有親密接觸,你唔捨得盈盈,仲想同佢來往吖?

我講過,我唔係愛佢,只係唔想傷害佢啫。

睇嚟,我同你只可以咁樣…咁好吖,你好好滿足我,但唔可以插入嚟。

好…

我哋調位,佢瞓低,我爬落去聞吓佢,有陣沖完涼之後嘅乾淨氣息。輕輕舔吓條罅,就反開佢精緻嘅花瓣去搵佢嬌小嘅核,輕快咁集中舔佢呢個小小嘅快樂中樞。

吖…

Carol肉緊咁扯我頭髮、抓我肩膊。

我俾足心機舔、舐、啜佢粒核同多汁嘅鮑肉,越食佢越多水,個西由初初冇乜氣味到漸漸有啲腥㚃㚃,混和住我啲口水味。

佢喘住氣扯緊身體,直至劇震幾嘢之後抽搐。

好high…但係仲想要…

我瞓低,將細佬向上擺,叫佢上嚟。

我哋之前試過咁樣玩,佢一見到我咁做,即刻知道乜事,於是坐上我身上,用隻蝸牛壓實細佬,個身向前烏低少少,不斷向前推,用肉棍按壓、磨擦陰蒂嚟自hi。

一邊推,波波喺我心口上面搖晃,lin lin不斷掃到我心口。

佢間中抱住我,一邊壓實肉棍搖擺,一邊肉緊咁錫我。

邊錫邊發出動物咁嘅喘氣。

好快,佢面紅紅咁成身震、粗重咁喘息,抽搐幾嘢就倒下。

佢伏喺我身上,面泛紅霞、滿足咁微笑,喺事後嘅餘韻之中歇息。

滿意嘛?

好滿足…假如可以做真就更美好。

妳考慮清楚先啦。

你考慮清楚就真啦,我都話,你做我男朋友嘅話就可以做。係喇,我滿足咗,但係你都冇滿足到。

我ok呀。

但係我想睇你射…如果你做我男朋友,我哋而家就可以做…

睇嚟妳好想做…

好想要…好想可以日日俾你滿足…

妳想要到咁嘅地步…

同之前啲男朋友拍拖嗰陣我好唔確定,所以即使好想做,我一路堅守。但係我而家心態唔同咗,我好想同你做。

我鍾意妳嘅,妳俾啲時間我處理我自己、處理我同盈盈關係,好冇?

好,不過我要你先同阿盈分手、唔再同佢來往,我先至會俾你,可以嘛?

放心,呢段時間我唔會勉強妳做啲乜嘢,妳有需要我可以滿足妳。

好想俾你喺我裏面、好想你喺我裏面發洩…今晚你唔返屋企得嘛?

尋晚冇返去,啲衫已經一日冇換。

我用洗衣機幫你洗,聽朝一早就乾。

妳仲想要?

想,夜啲。

平時妳每日自己嚟幾次?

兩、3次,試過5、6次…整完之後好空虛,唔係真嘅,但又好想整、忍唔住…呀,不如你俾我試吓幫你出嘢吖。

你點樣整?

我唔係好識,你指導我。

可以試吓,我只係唔想妳嘥力啫。

點會呢?可以令你射,我會好滿足。我諗,心態上,我已經係你女朋友…

我好難射嘅。女仔用手、用口服侍我,通常都唔成功。我係一定要喺女仔裏面至射到,戴咗套的話亦都會好難射。

我唔信,俾我試吓。

好,即管試吓。

Carol運用盈盈教佢嘅口技服侍我,一邊吸啜、一邊吞吐,又用脷仔輕快咁舔細佬頭。

佢好俾心機咁侍奉咗我兩個字,好舒服,但我半點想射嘅意思都冇。

你唔high咩?

好high呀。

咁點解你唔射?

我舒服,但係未去到想射嘅地步。

你要點先至去到嗰個位?

我講過我一定要喺女仔裏面至可以。

Carol諗咗吓,就坐上嚟,嫩滑嘅鮑肉壓住草菇頭。

感受到裏面一陣溫熱,好親密、好陶醉。

唔準插入去。

好。

跟住佢就用濕滑嘅鮑肉磨我草菇頭。

呀…

咁樣呢?舒唔舒服?

好鍾意…呀…

佢繼續搖,偶然向前烏低身些少,用草菇頭按壓、摩擦吓粒核;偶爾枱高pad pad,捉實肉棍去rub肉縫裏面啲嫩肉,等我嘅春水同佢嘅愛液互相交融。

同Carol有咁親密嘅接觸,我爽到癲咗,好幾次差啲控制唔住篤入去。佢每次都成功閃避,但佢呢頭嗌唔好,嗰頭又再磨過,令我好煎熬。

妳咁樣…好難頂…妳唔想做嘅咩?

好想。

妳咁做唔辛苦嘅咩?

想你射嘢…

佢繼續用濕滑嘅鮑磨草菇,枱高pad pad太耐有啲攰就坐番低,向前烏低身些少,下身前後推咁按壓。

每當激動起嚟就抱實我,吐條脷入我口裏面亂竄。

我愛你…

我都愛妳…

愛我嘅話同阿盈分手,我哋就可以做愛,大家唔使咁煎熬…

我輕輕推開Carol。

佢一臉疑惑望住我,問,點解呀?

我射唔到,唔使喇。

係咪你唔捨得同阿盈分手?

我同佢根本唔係男女朋友,冇存在住一齊定分手呢個問題。

我唔要咁樣,我要你同佢清清楚楚劃清關係,包括身體上嘅接觸。

俾時間我,我會處理…

(未完待續)

作者: jbdefender    時間: 2022-12-9 10:36

又睇到硬!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-8 14:46 發表 查看引用來源
都係嘅。

更新嚟喇。

* * *

之後佢叫我去沖涼。

入沖涼房之前一路見佢冇一齊入去嘅意思,我有少少失望,就自己入去沖。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁 ...

作者: MAN818    時間: 2022-12-9 17:36

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-8 14:46 發表 查看引用來源
都係嘅。

更新嚟喇。

* * *

之後佢叫我去沖涼。

佢喺出面叫我用佢啲浴巾抹身,之後就咁 ...
咁…樣~比屌入去更刺激呀…🥰🥰🤩🤩
作者: lulu1238899    時間: 2022-12-10 07:27

吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂
作者: MAN818    時間: 2022-12-13 10:44

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-10 07:27 發表 查看引用來源
吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂
用閪隙磨條撚都好過癮呀
作者: dcat20    時間: 2022-12-14 10:04

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-9 10:36 發表 又睇到硬!
咁厲害😮
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-9 17:36 發表 查看引用來源
咁…樣~比屌入去更刺激呀…🥰🥰🤩🤩
係呀,既high又煎熬確係好刺激。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-12-10 07:27 發表 查看引用來源吾插前面住咪用後面頂住引先囉😂😂
我估Carol接受唔到啩😄
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-13 10:44 發表 用閪隙磨條撚都好過癮呀
咁樣確係刺激過真屌。

11上

同Carol瞓覺嘅時候大家都心癮難耐,瞓唔着。

佢捋吓捋吓我、我揸吓揸吓佢,然後緊抱對方脷交咗一餐。

極度難頂之下,我又試趴落佢下底舔、舐、啜佢粒核同水窿。

呀…呀……

佢抽搐、劇震一輪之後面紅紅咁望住我,二話不說爬落我下面,輕柔咁啜同吞吐肉腸。

呀…呀……

佢服侍到咁上下,又試坐上細佬度,用條罅rub個頭。

俾佢啲水滋潤個草菇頭,我頂唔順,坐起身抱住Carol激動咁錫、一邊搓佢波波一邊郁動下身磨佢條罅。

感覺下面滑得好緊要。

我將佢推低,捉住細佬,貼實佢水洞,上上下下咁hi。

你想做乜?

想做。

佢好驚咁推開我,假如你夾硬嚟我憎死你。

我呆咗咁跪喺床上,頹喪又冇癮。

我想俾你㗎,你同阿盈分咗手先啦。

哦。

對唔住,我知道你好辛苦,我都係…啱啱你貼住我喺外面磨我都好頂唔順,好想你入嚟㗎。

假如咁樣,我哋會一定會忍唔住做咗㗎。

係,呢幾次我哋咁樣,會越來越難頂…唔可以再咁樣落去…

妳想暫停咁樣嗎?

可能要,你快啲同阿盈分手先啦。

好…咁,我返屋企喇,喺度過夜的話盞大家囉囉攣。

唔捨得,不過…

於是我着衫,冇洗鳩。

返屋企途中,個腦不斷諗番頭先嘅場面,同時諗起同小予最初期。

喺車上,睇番女朋友個女,同埋我同珊姨兩個故仔。

女朋友個女嘅開頭係我同小予早期最美好嘅時期。而我同珊姨係前年底、舊年初嗰段時間開始寫,嗰陣阿B哥想媾小予,我哋努力維繫、想辦法永遠一齊,個故事寫到而家,期間我哋經歷好多嘢,我用主角爸爸嘅身份穿插住紀錄喺個故仔裏面。

到而家,我仲掛住小予掛到死,每日仲不停諗起我同佢呢幾年,但係佢已經明確放低咗我。

返到屋企就收到Carol訊息。

返到未?

啱啱到咗啦。

對唔住。

乜事?

我知道你好煎熬,我都煎熬嘅。

我對唔住妳就真。

點解咁講?

頭先差啲夾硬嚟。

我明白,頭先的確好難頂。

所以我哋唔好再咁樣喇。

不過我會好掛住…初初諗住可以用咁樣嘅方法頂癮,點知一發不可收拾,而家返唔到轉頭,我一定要同你做,你快啲同阿盈分手。

有咁想…?

有。未同你咁樣之前,我已經日日自己嚟,同你接觸咗之後就更加想要。你頭先走咗之後,我自己又嚟咗一次,整完之後仲唔滿足,差啲想塞手指入裏面試吓。

其實…妳唔怕試吓…

始終想留番塊膜俾第一次…我知呢個諗法好傻,但係無啦啦整穿塊膜好無謂。

咁妳正話點攪?

攪豆豆囉。整咗兩次…好嗨但好空虛,唯有由佢…我諗你應該都好空虛,所以就訊息你…我已經當你係我男朋友嚟㗎喇…

好,我會儘快同阿盈撇清關係,唔俾妳煎熬咁耐。

好…

未攪清楚之前,我哋唔好再見喇,唔係又試忍唔住㗎喇。

唔好…我會好掛住你㗎,一係,你聽日就同佢講清楚,可以嘛?

好,聽日。

第二日,我發訊息俾盈盈,諗住同佢分手前好好執一劑。

今日放工嚟搵妳好嗎?

今日有事。

妳會有乜嘢事?Angus嚟嘛?

唔係,自己嘢,你掛住我?

有啲嘢想同妳講。

你想話你鍾意咗第個想同我分手係咪?

點解咁講?

我一直都有呢種預感,但係,我係點都唔會同你分手㗎。我明知你心裏面仲掛住你以前條女,我點都取代唔到佢喺你心裏面嘅位置,都依然愛你。就算你識咗新女,我做你地下情人,都願意。

我有一刻感動,就話,妳啲事會去到幾點?我可以夜啲搵妳。

咁…你等我訊息好冇?

好。

做咩忽然對我咁好?

咁樣好好咩?

你想搵我已經好好喇。

妳咁愛我…我有咩好?又冇錢、個心又有第個。

你嘅氣質同埋你做愛好厲害。

我有幾厲害?肯定有大把人犀利過我。

已經好好啦,又大碌,又識得做…我諗你之前個女朋友都係因為呢樣嘢鍾意到你死。你哋做愛嗰陣佢水多唔多?

多…流到床單都係…

日日做?

有機會一齊就做。

每次做幾多鑊?

兩、三鑊…問呢啲嚟做乜嘢呢?

問嚟心痛吓得唔得?你會唔會心痛我為咗錢同人做?

會。

有咩?

有。

你愛我嘅咩?

我愛妳。

我一時忍唔住咁樣答盈盈,既係因為俾佢感動到,亦都因為確實有啲鍾意佢嘅。

但係答咗佢之後又有啲後恢,怕之後會好麻煩。

於是即刻回收訊息。

點知佢話,做乜收番?我已經見到。你講咗又收番係咩意思?

冇嘢…怕俾妳太大期望。

你係想講嚟𠱁我定點?

我為乜嘢𠱁妳呢?事實有愛妳嘅。

得喇,我知道我始終取代唔到妳女朋友、我知道我為咗錢賣身體俾人,配你唔起。我可以做嘅係你唔嫌我的話,我做你秘密情人,你俾我用身體搵錢,我俾啲錢你使。

唔使,妳好好哋生活得喇。

放工時,我見老闆急急咁執嘢走,估佢可能去盈盈度。

基於好奇,我上Carol屋企。

我話本來約咗盈盈今晚講清楚,點知佢突然話有事,我估可能老闆嚟搵佢,所以過嚟妳呢邊等佢。

好。

Carol冷冷咁,叫我自便,跟住就入廚房煮飯。

我估佢可能唔想同我親熱起嚟又試忍唔住所以克制。

喺佢房坐坐吓就擒出露台,諗住裝吓盈盈係咪同Angus做緊愛。

喺佢窗簾罅裝入去。

嗰幕嚇咗我一跳。

係另一個幾企理嘅男人喺度屌緊盈盈。

老婆…

盈盈肉緊咁抱住佢,老公…

鍾意嘛?

好嗨,我愛你…

我嬲起嚟,即刻打開露台度門。

佢兩個即刻停咗。

俊仔…

我問,呢個係妳咩人?

同一時間,有人開門。

盈盈即刻走過嚟推我出外面,然後閂番度門,拉番好窗簾。

Angus入房,見到盈盈同個男人赤裸身體一齊,嬲到兜巴星佢。

賤格。

然後同個男人大打出手。

我喺露台,透過窗簾睇到呢幕,個腦一片混亂。

(未完待續)

作者: jbdefender    時間: 2022-12-14 11:51

莫非係請人做台戲俾 Augus 睇?
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-14 10:04 發表 查看引用來源
咁厲害😮
係呀,既high又煎熬確係好刺激。我估Carol接受唔到啩😄咁樣確係刺激過真屌。

11上

極度難頂之下,我又 ...

作者: MAN818    時間: 2022-12-14 12:46

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-14 10:04 發表 查看引用來源
咁厲害😮
係呀,既high又煎熬確係好刺激。我估Carol接受唔到啩😄咁樣確係刺激過真屌。

11上

極度難頂之下,我又 ...
劇情越來越複雜
作者: dcat20    時間: 2022-12-19 22:28

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-14 11:51 發表 查看引用來源
莫非係請人做台戲俾 Augus 睇?
揭曉喇。
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-14 12:46 發表 查看引用來源
劇情越來越複雜
係好複雜…

11中

睇到咁嘅情況,加上見到盈盈同第個做,就決心同佢分手,於是返過Carol度。

Carol見到我從露台返過嚟,就問,你搵佢就搵佢,做乜從呢度過去?

想睇吓佢係咪同Angus一齊。

結果?

我同佢分手喇。

講咗?快成咁?

未講,不過分硬手㗎喇。

點解?

頭先見到佢同第個男人做愛,我入去質問佢。Angus入屋,阿盈推番我出露台,我喺出面見到Angus同嗰個男人大打出手。

阿盈有另一個男人?

係。

邊個嚟㗎?

唔知。

你好嬲?

係。

都話你愛佢㗎啦。

冇,真係冇。佢有第個性伴侶唔俾我知,就算我同佢只係friend with benefits都會嬲。

Carol望住我,話,到底你有幾愛佢?

我係有喜歡佢,不過唔可能愛佢㗎。

因為佢俾Angus包養?

好大部份原因。

俊仔…

做乜?

你呃我亦都呃自己。

做乜咁講?

你其實係愛阿盈嘅,只係你自己唔認。

我真係唔愛佢,點認?

你唔面對自己嘅感情。

唔通我自己嘅感情自己都唔知咩?

係。就好似我咁,我鍾意你,即使你同阿盈有性關係我都鍾意你,只要求你同佢分開先至同我有真正嘅關係。而你明明在意佢,但係唔認。

我在意佢係因為我知道佢愛我,所以對佢多少有啲感情,唔想傷害佢嘅。

唔止咁。佢咁靚、身材又好,仲同你有咁親密關係,你愛佢一啲唔奇。

假如我早5、6年識佢,或者而家先識佢而又冇遇上妳,或者會愛佢…

點解?

我於是將鄭小予嘅事講俾佢知。

咁似我喺網上追個故仔個爸爸同佢女朋友嘅愛情故事嘅…?

係真㗎,唔係故仔嚟㗎。

咁你同女朋友而家…?

分咗手…阿盈一直知道我女朋友嘅事,亦知道自己取代唔到我女朋友喺我心裏面嘅位置。

佢咁都仲要咁愛你…

但係佢有個Angus都唔夠,仲要有另一個唔知乜嘢人,我完全唔知道。我一直基於佢愛我呢一點至唔想傷害佢,而家我冇懸念。我鍾意妳,我要同你一齊。

咁好吖,你應承我唔會再同佢有接觸吖。

我應承。

我而家俾你,你攞我貞操啦。

真嘅?

我等咗好耐,一路話俾你㗎啦。你唔好呢頭同我做咗嗰頭又同番阿盈一齊。

唔會。

咁嚟啦。

妳得㗎嗱?

你唔信摸吓我下底。

我攝隻手落去Carol短褲仔裏面…

一hi到條罅,手指當堂濕𣲷𣲷、滑潺潺。

好想試…

Coral急不及待除衫,露出佢滑淨嘅軀體。我摩吓佢波波仔,話,妳係我㗎喇。佢手忙腳亂咁解我褲頭,伸手入裏面攞支棍出嚟,神不守舍咁捋吓、舔吓、chok吓、錫吓。我見佢緊張,就叫佢瞓低,我趴低哄埋去佢可愛嘅妹妹面前。

細心欣賞吓佢簡潔、精緻嘅罅縫,讚吓佢,好靚。溫柔咁分開佢雙腿、小陰唇,搵到佢嬌小嘅尖端,輕輕舔吓。

佢成身chok一chok。

我再舔,佢拉緊全身,雙手抓緊我膊頭。

老公…

刺激到佢咁上下,再反開多些少,舐裏面嫩滑嘅鮑肉。

呀……

我啲口水撈埋佢啲西水,整到佢個妹濕到一大pad。

老公…想做…

於是我爬番上去,撳住佢喺下底望住佢個樣。

佢雙手掩面,話,好怕醜。

我捉開佢雙手,伏埋去佢胳肋底聞佢、錫佢,一邊錫一邊慢慢移動去前面舔佢波波、的的,一路舐嘅時候,個腦彈出頭先睇到盈盈俾個唔識嘅男人屌嗰幕。

舐到 Carol心口係哂口水。

老公…

唔?

佢紅住面話…插入嚟吖…好想試吓…

我捉住細佬,貼實Carol條罅喺外面rub吓,諗住將大家啲水撈勻。

點知發現唔係好夠硬度。

咁樣嘅?我心裏打個突,好少咁樣㗎。

Carol好焦急。

你平時好犀利㗎?你屌阿盈嗰陣好勁㗎?

佢趴底吸啜細佬,但越急越冇起色。

點解?你唔鍾意我?

唔會呀,我好鍾意妳呀!想屌妳呀!!

咁點解咁樣?

我唔知!

或者你緊張?因為我係處?

可能我哋太刻意要做,好似平時咁樣自然而然好好㗎。

咁我哋放鬆啲啦,唔好刻意,我哋大把日子,一定會做到㗎。

冇錯喺。

我哋抱住傾訴吓嘅時候,大家互相摩吓摩吓,細佬漸漸硬起嚟。

不如試吓囉?

好。

我騎上Carol身上,抱住佢、錫吓,搓吓佢波波仔。

將細佬貼住條罅磨吓,諗住將大家啲水磨勻就塞入去嘅時候,聽到走廊有激烈嘅嗌交、打交聲。

我哋大概估到盈盈嗰邊出咗事,就停止我哋嘅動作,聽吓咩事。

過咗5分鐘度,門鐘響。

Carol一臉頹喪出去裝吓門鏡,跟住開門。

係阿盈…佢冇着衫、周身瘀痕…佢一入到嚟見到我同Carol兩個赤身露體,就伏喺Carol身上爆喊。

佢打我,仲趕我出屋。

Carol抱住佢,安撫佢。

咩事?

對唔住,俊仔,我瞞住你同人交易。

到底咩一回事?

嗰個人,就係我同你講過喺街見到我,之後加咗我微信嗰個。

妳幾時同佢開始㗎?

一直都冇㗎。佢成日嘍我傾偈,最近幾個月話好鍾意我,想做我男朋友。我見佢有老婆,唔係成日有時間,花咗兩個幾月同佢傾。我話鍾意佢,𠱁掂佢俾錢照顧我。傾條件嘅時候,佢講到明一俾錢就要即刻屌,叫我好好考慮。我於是事先探定Angus口風,佢話今晚陪老婆,我就約呢個人今晚上嚟俾錢兼屌我。我諗住以後有兩個人俾錢,我就對你好啲,好好對你,點知…

頭先打得好厲害?

係,Angus唔夠人打。嗰個人玩健身嘅,打到Angus爆缸、瞓低起唔到身。嗰個人話我俾人包養都仲呃佢,喺Angus面前屌我,屌咗5分鐘未屌完就着衫,攞番一部份錢就走。Angus一醒咗就姦我,我一路俾佢屌一路求佢原諒,話我以後唔敢。佢好快,屌咗2、3分鐘就射,跟住就虐打我,唔俾我着番衫就咁拖咗我出走廊唔俾我返入屋…

咁佢而家呢?

丟低我喺走廊就走咗喇…

盈盈伏喺我身上喊,話,俊仔…我以後冇人養喇…

喊喊吓,忽然問,你哋頭先…

Carol話,係,我哋頭先想做愛。

(未完待續)

作者: jbdefender    時間: 2022-12-20 11:52

唉.... 準備插入又有阻滯...... 真係欲知後事如何, 只有又等下回分解.....
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-19 22:28 發表 查看引用來源
揭曉喇。係好複雜…

11中

睇到咁嘅情況,加上見到盈盈同第個做,就決心同佢分手,於是返過Carol度。

Carol見到我從露台返過嚟,就問,你搵佢就搵佢,做乜從呢度過去?

結果?

我同佢分手喇。

...

作者: MAN818    時間: 2022-12-20 12:27

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-20 11:52 發表 查看引用來源
唉.... 準備插入又有阻滯...... 真係欲知後事如何, 只有又等下回分解.....

慾斷難斷呀…😖😖
作者: MAN818    時間: 2022-12-23 10:29

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-19 22:28 發表 查看引用來源
揭曉喇。係好複雜…

11中

結果?

我同佢分手喇。

...
等咁耐仲未....有更新
作者: dcat20    時間: 2022-12-23 11:44

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-23 10:29 發表 查看引用來源
等咁耐仲未....有更新
有喇有喇。

11下一

Carol同盈盈講,盈盈,我知道妳好愛俊仔,不過我好鍾意佢,俊仔都好想同我一齊,妳成全我哋啦。

我望住盈盈,唔敢講嘢。

佢話,可以呀,我知道我靠男人養、又同人交易,配唔上俊仔,亦都冇資格阻止你哋一齊。只要妳唔反對俊仔以後繼續同我…

唔可以,愛情係自私嘅。之前我未係佢女朋友,佢同妳有關係我冇資格介意。但係我做咗佢女朋友之後,就容納唔到佢仲同其他女仔有親密接觸,對唔住。

盈盈呆咗三、幾秒,就爆喊。

吖……我好苦。

我好難受,Carol亦唔係冷酷嘅,佢摸吓背脊、安撫盈盈。

對唔住呀,我知道佢係妳嘅,雖然妳同佢一直冇確認男女朋友嘅關係,不過我知道妳心裏面一直當佢係妳男朋友…

係…

所以我的確係搶妳男朋友,好對唔住呀。

我配唔上佢…你哋先至襯…吖……

我問,咁妳以後點?佢鎖妳喺屋外面…

你唔記得咗露台?我返過去執返我啲嘢,然後,如果Carol唔介意,我想暫時借呢邊住住先,我會搵工,一搵到就搬㗎喇…

Carol繼續安撫盈盈,話,妳慢慢,唔緊要。

盈盈再大喊,伏喺Carol身上抽搐…

…一夜間失去所有嘢…仲俾佢兩個衰人姦、然後打我……吖…………

Carol抱住盈盈,輕掃佢背。

我諗諗吓,覺得唔妥,話,假如妳返入屋攞返哂啲嘢,佢返嚟見到,實會奇怪妳點入到屋,有可能發現露台通到呢邊。

唔怕,我鎖番露台度門。就算佢上到嚟發現有個露台,佢開唔到門出去,未必諗到兩個單位可以通到。

以防萬一,Carol都要鎖好露台度門同埋遮好個窗。

好。咁盈盈妳趁而家去攞番妳啲嘢,今晚喺我呢邊瞓啦。

好。

於是盈盈冇着衫就咁出露台,我陪佢過去。

你唔好入去,唔係一陣佢突然折返見到你。啲嘢我自己執得喇。

好啦。

佢自己嘢唔多,除咗證件、銀行卡、衫同必要嘅日用品,仲有好幾件貴重少少嘅嘢,都係Angus買嘅。一個喼執唔哂,只好分兩轉,都係喺露台過嚟。

佢一路冇着番衫,赤裸住身體行出行入。

盈盈執嘢期間,我返番過Carol嗰邊。

佢話,仲諗住今晚我哋終於可以做…

感覺佢有一絲失望,我話,今晚佢瞓廳啦,我哋入房。

咁樣唔好。

點解?妳怕hurt佢?

我哋唔好做住。

點解?唔想嗱?

佢好愛你,我想你同佢做多幾次俾我睇。

做乜要咁?愛情唔可以勉強,我鍾意妳、妳鍾意我,妳想同我做、我想同妳做,我哋冇需要考慮…

頭先我哋試做嗰陣,我覺得我哋可能未ready。

仲唔ready?我想,妳都想囉喎。

頭先我哋整整吓,你軟落嚟。之後你有番反應,到我感覺有啲緊張,未好ready。

仲唔ready?當時妳已經好濕啦。

係,假如頭先你插入嚟,係可以嘅,但係感覺好刻意,唔係自然而然,先至會注意走廊有聲。相比之前我喺你同盈盈旁邊嘅時候,我同你嘅狀態明顯ready得多,我差啲俾你入嚟嘅。頭先,第一次我去番嗰種狀態,但係第二次,我冷卻咗些少。所以,我想你哋喺我旁邊做,我想我同你都好ready嘅狀態之下,自自然然發生我嘅第一次。亦即係我同你嘅第一次會有阿盈參與,而呢次亦係佢同你嘅最後一次。

好。

盈盈過咗去兩轉,將一批嘢攞過Carol呢邊,點清楚有冇嘢漏,就返過去鎖露台度門,然後喺正門過番嚟。

佢之前配過一套後備匙,佢攞埋過嚟。

我得喇,你哋完成頭先想做嘅嘢啦,我自己喺廳啦。

唔使喇。

點解呢?

妳入嚟同我哋一齊啦。

吓?妳唔係話想做俊仔女朋友咩?

係,但係,我知道妳好愛佢,我想俾你哋做,我喺你哋旁邊。

我哋3個人一齊?

(字數所限,今集斬件上)

作者: dcat20    時間: 2022-12-23 11:50

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-20 11:52 發表 查看引用來源
就快、就快。
引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-20 12:27 發表 慾斷難斷呀…😖😖
係呀。

11下二

盈盈本來諗住成全我同Carol,叫我哋入房佢自己喺廳。

Carol叫盈盈入嚟同我哋一齊。

盈盈問,妳唔係話想做俊仔女朋友咩?

係,但係,我知道妳好愛佢,我想你哋做,我喺你哋旁邊睇。

咁我哋今後我3個人一齊?

係直至我同佢做咗,之後你哋就唔可以接觸…

盈盈本來聽到Carol叫佢一齊入房有少少雀躍嘅,佢聽咗Carol原來有咁嘅諗法之後即時沉默,好唔開心。

對唔住…

我退出喇,你哋做啦,我唔想參與你哋…

唔緊要呀,我都想喺你哋旁邊,睇你哋做…

但係,之後又要分開,不如而家分…

妳捨得咩?

唔捨得。

Carol沉默咗吓,話,咁,不如我再考慮吓…

考慮乜嘢?

諗清楚我好冇介入你哋,定係我退出。

唔好…我衝口而出。

盈盈見到我呢個反應,知道我鍾意Carol,就話,妳先配得起佢,我同佢只係炮友,佢唔愛我㗎。

但係妳愛佢…

我一個人傷心好過你兩個唔開心,而我活喺唔安樂之中。

盈盈…妳咁樣令我好唔安樂…我知道俊仔其實都鍾意妳嘅,佢唔捨得妳嘅…妳俾我諗吓…

唔使諗啦,你哋一於一齊。

我係諗,我可唔可以接受到你哋之後繼續來往…我知道,你哋鍾意對方嘅,唔捨得對方嘅,就算我話接受唔到你哋一齊,第日我一定會懷疑你哋仲有接觸嘅。

我應承妳唔會。

就算你哋真係唔會,我好難免會諗㗎,咁不如,喺我諗清楚我自己之前,唔好影響你哋嘅關係…

盈…

撇除想俊仔做我男朋友,我鍾意睇妳哋做㗎,真㗎。

睇咗妳會唔會好想要?

你哋用口、手滿足我吖。

咁樣妳只會更加想做…

真係好頂唔順的話,我就俾俊仔。如果到時我接受到你哋繼續,咁以後我哋3個一齊;如果我接受唔到,咁我一係退出,一係我同俊仔只係炮友,唔係男女朋友。

妳做得到咁樣咩?

唔知㗎,到時先算。

俊仔,咁今晚唔好走,你好好陪阿盈啦。

妳呢?

如果你哋想單獨一齊,我瞓出面,你哋好好一齊。

唔好啦,妳同我哋一齊啦。

唔介意?

點會?我怕妳介意。

我只想俊仔開心。

妳真係愛俊仔,比起妳,我只係想霸住佢。

愛情係自私嘅。我只係因為自己俾人玩,知道自己冇資格,先至冇奢望霸住佢。

Carol聽到盈盈呢番卑微嘅表達,憐惜、內疚起嚟。

佢話,今晚我哋三個一齊啦。我唔想再諗嚟諗去喇,假如真係頂唔順,就做啦,妳要指導吓我。之後係點係之後嘅事,唔諗喇。但係,我想睇你哋做,可以做俾我睇嘛?

盈盈話,Carol…

Carol轉對我講,俊仔,我愛你…

我都愛妳…

Carol拖住盈盈入房。佢鎖好露台門,拉好窗簾布,憐惜咁摸吓阿盈,話,佢打到妳咁傷…

係…有一排唔出得街見人…

Carol話,我提議報警。

盈盈反應,吓…?

我話,我明白阿盈嘅壓力,畢竟攪上法庭嘅話會俾人知道佢啲事。

最少要報串俾佢老婆知道佢包女人。

咁…

盈盈委屈咁望住我,話,俊仔,我對唔住你…瞞住你同人交易…

我理解妳,不過,如果妳可以事前俾我知道,我會冇咁難受。

我愛你,唔想冇咗你。我怕講咗俾你知道你會嫌棄我。

妳好好同我溝通吓,我會理解…

俾佢打,係我攞嚟。佢俾錢養我,我靜雞雞溝仔不特止,仲同其他人交易。佢打我都好正常…

盈…

佢激動咁抱住我,錫我。

一路錫脷嘅時候,一路食到佢啲淚水嘅喊味。

摸佢波波嘅時候碰到佢俾Angus打到瘀傷嘅部位,佢雪一聲。

唔好意思。

跟住我睇吓佢周身好多瘀痕, 除咗波波,面、手臂、大脾…各處都有最少一、兩度瘀咗,我就唔敢掂佢。

盈盈話,唔緊要,你照揸我啦,我想俾你整痛。

咁…

唔怕…你嫌唔嫌我頭先俾佢哋插過,仲俾Angus射過入去?一係我洗吓先好冇?你之前成日嫌我俾佢屌過、射過,每次我都洗乾淨先至俾你用…

我心痛妳…

你心痛我的話,唔好唔要我就得㗎喇。就算你有女朋友,Carol又好邊個都好,我唔會破壞你哋,俾我做你哋第三者就可以㗎喇。

佢望過去Carol嗰邊,可以嘛?俾我做你哋第三者吖?

我從來冇見過為咗愛情做到咁卑微嘅女生,不過呢個要求對於任何女性唔見得容易接受。

Carol回應,我仲未決定…有可能,係我做你哋嘅第三者都唔定。

唔會㗎,佢唔愛我㗎,只不過我愛佢,佢唔想hurt我先至理我㗎咋。妳俾我做你哋之間嘅第三者,我會好好對你哋,配合你哋㗎。

盈…Carol感動,咁摩吓盈盈冇瘀嗰邊面。

盈盈攬Carol入懷,吐條脷入Carol口裏面。

佢哋一邊錫,兩對波貼住互相磨。

我喺旁邊睇,睇到細佬㷫。

頭先兩鑊想屌Carol唔成功,仲見到盈盈同嗰個人交易嗰幕,呢刻我硬到好難頂。

我喺Carol後面,貼埋去Carol個妹度hi吓。

呀……俊仔……

感覺到佢已經濕滑得好厲害。

我沿住佢條罅,上上下下咁滑行,再將細路移落下面貼住盈盈,照樣hi佢個妹。

呀……老公……

我諗起佢頭先同嗰條友做愛嗰陣都叫人做老公,就問,到底妳有幾多個老公?

得你…真嘅…

我喺Carol後面,捅入盈盈裏面,就喺佢哋上面搖動起嚟。

呀…呀……老公…我個窿…未洗㗎…

我唔理…

有Angus啲精喺裏面㗎…

我唔理…

Carol起身。

盈盈要求佢Carol坐上佢個咀上面,Carol照做。

於是盈盈一邊俾我屌,一邊舐Carol隻鮑。我同Carol喺盈盈身上擁抱住享受對方條脷。

Carol俾盈盈舔到劇震。

呀……好犀利…

Carol俾盈盈舔到高潮,之後倒下,瞓係我同盈盈身旁。

佢喘息住同我講,你繼續做,屌到阿盈高潮俾我睇吖。

好。

盈盈一直面紅紅咁喘住氣,話,唔好,老公,我想你同Carol做,我想睇你哋兩個做。

(未完待續)

作者: MAN818    時間: 2022-12-23 12:56

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-23 11:50 發表 查看引用來源

就快、就快。係呀。

11下二

盈盈本來諗住成全我同Carol,叫我哋入房佢自己喺廳。

Carol叫盈盈入嚟同我哋一齊。

盈盈問,妳唔係話想做俊仔女朋友咩?

係,但係,我知道妳好愛佢,我想你哋做,我喺你哋旁邊睇。

咁我哋今 ...
好精彩呀🤩🤩🤩
作者: dcat20    時間: 2022-12-23 13:48

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-23 12:56 發表 查看引用來源
好精彩呀🤩🤩🤩
今集字數超出限制所以斬開兩段。上半部份喺上一版,係交待情節,走甜嘅。呢度係下半部份。
作者: MAN818    時間: 2022-12-23 13:59

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-23 13:48 發表 查看引用來源
今集字數超出限制所以斬開兩段。上半部份喺上一版,係交待情節,走甜嘅。呢度係下半部份。
好正呀...師兄你咁好諗頭,可以有咁多故你,佩服..佩服...👍👍
作者: dcat20    時間: 2022-12-28 16:19

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-23 13:59 發表 查看引用來源好正呀...師兄你咁好諗頭,可以有咁多故你,佩服..佩服...👍👍
多謝讚賞。

我從盈盈身體出嚟,肉棍黏住稠密嘅汁液,係盈盈嘅西水、我嘅鳩水,同Angus啲精嘅混合物,一陣腥㚃㚃嘅氣味。

盈盈話我插入去Carol度之前,要整乾淨先,唔係整咗Angus啲精入Carol度攪大咗佢。

佢講完隨即趴底,用咀、脷細心、仔細咁舔、suen、舐肉棍上面啲汁。

我一邊接受佢服務,一邊抱住Carol,條脷竄入佢口裏面同佢互相纏繞,一邊摩、搓佢軟熟嘅波波。

盈盈服侍到咁上下,就話,等你哋一陣做得順暢啲,就移動過去Carol個妹度,脷尖輕快咁挑逗Carol粒的的。

呀………

Carol成身chok一chok,肉緊咁抱住我繼續同我脷交。

盈盈除咗舔Carol粒的,亦反開些少舐裏面啲嫩肉,Carol意亂情迷咁抓我肩膀、扯盈盈頭髮大嗌。

呀………

盈盈繼續用心、卑微咁舔、舐Carol。

Carol紅住面、震抖住同盈盈講,妳咁好心機服侍我…而我搶妳男朋友…好唔好意思…

俾我以後服侍你哋吖…我願意做你哋性奴,會好好服侍你哋㗎…俾我同你哋一齊吖…

阿盈…

Carol憐惜咁摩吓盈盈頭髮,話,我知道妳係因為愛俊仔所以咁樣服侍我…

我愛俊仔…我愛妳…

我都愛妳…我哋以後三個一齊啦…

好…感激妳…我愛妳…你哋做啦,我想睇你哋做…

我望住Carol,我想得到佢身體好耐喇。

佢亦都渴望好耐咁望住我。

你會俾我G點高潮、A點高潮,同混合式高潮嗰呵?

點解咁問?

睇嗰個叫做我同珊姨嘅甜故講嘅,我一路淨係靠摩豆豆嚟自嗨,好想體驗吓呢啲高潮到底係點樣嘅。

唔好咁大期望先啦,妳要好放鬆、自然,同投入,可能要做多啲先至漸漸入到佳境。

我想…

佢抱緊我,吐脷入我口裏面亂竄,柔軟嘅玉手捉住肉棍貼住佢條罅,上上落落咁rub。

每次rub到粒的,就打圈咁摩擦吓,佢都會震一震,然後繼續沿住條罅上上下下rub。

經過下底個裂口就喺出面壓吓、磨吓。

佢面紅紅,好緊張咁望住我,猶豫好冇就咁塞入去,之後又繼續rub。

如是者來來回回都有好幾次。

細佬頭再一次貼住佢下底條罅嗰陣,我突然緊抱佢、錫佢,下身向裏面施壓。

細佬頭沒入咗些少,感覺嗰個位置略為緊窄,我就停止向裏面施壓。佢摙實我膊頭,好驚咁望住我。

妳後悔?

我唔知道…我會想一生只同一個人做呢啲嘢,假如我遇上個麻麻哋嘅,我都永遠唔會知道,有可能我會覺得做愛不外如是。但我知道你係好犀利嘅對手,所以我冇需要諗其他人會係點。但我冇安全感,我怕我俾咗你、你玩厭我就唔要我…

咁唔好做喇…唔想妳後悔…

我想要好耐…一路都想要,都嚟到呢步喇…

咁,以後,我哋有乜嘢都好好溝通,好冇?我會好錫妳。

假如你有一日真係玩厭我,我唔介意你出去玩…只要…唔好離開我…可以嘛?

我有妳、有盈盈,仲要乜嘢呢?

Carol感動咁抱緊我,手鬆開冇再捉實肉棍。

唔好咁快…慢慢…我想好好記住呢一刻…

好…

我一直貼住佢,個頭有一部份已經沒入佢個妹嘅淺層,喺膣口出面。我錫吓佢額頭、鼻尖、面、咀唇,用陰力向裏面,好細微咁推進。

感覺到膣口有啲箍,我話,可能會少少痛,妳忍耐。

Um…佢信任咁望住我,岌頭。

我稍為用啲力向裏面迫,細佬頭被箍一箍,就衝過關卡。

呀……

Carol眉目一皺,肉緊咁抓住我肩膊。

我知道已經衝破咗佢塊膜,於是輕輕錫吓佢額頭。

老公…我係你㗎喇…

老婆…

我將肉腸慢慢、慢慢塞入去。

呀……呀…

終於塞到盡頭,填滿成條膣道。

裏面塞到好塞、好脹…好有感覺…

佢激動咁抱實我,一邊咀,一邊話,終於…做咗喇…好感動。

妳係感動做咗定感動同我做?

感動同你做咗我最想做嘅嘢。

我先唔抽插,插住佢、頂到盡頭上上下下咁撬、磨。

呀……好犀利…………

磨咗一陣間,我就慢慢、慢慢退出,佢等待住我下一步。

我正要離開佢身體,佢有一絲失落咁望住我。

唔好離開…繼續……

我隨即再捅入裏面。

再次衝過入口嗰陣,細佬頭又再感覺到被箍一箍,Carol眉心再一皺,雙手緊緊抓實我。

呀…………

痛?

有啲…不過我好鍾意…繼續吖…

好。

我再次插住佢、頂實盡頭上下磨擦、撬。

呀…………

佢一路用力抓實我肩膊,我話妳練咗九陰白骨爪咩?

你係咪幻想我係周芷若?

唔係…係祝緒丹…

衰人…一攞咗我個處就即刻幻想我係第個…

佢打我。

唔係,我話,只不過妳爪得我好大力。

我抓痛你嘛?

唔緊要,妳應該痛啲。

我可以…好鍾意俾你整痛…

淨係痛?唔舒服?

舒服呀…不過…仲未感受到嗰啲咩點高潮。

都話要俾啲時間,冇妳平時玩陰蒂咁快㗎。呀,妳試吓雙腳繞喺我後面…

咁樣?

冇錯,妳維持住。

我溫柔咁退出、推入,再退出、再推入,每次退出都幾乎要離開佢身體,然後突然又再衝過膣口,喺滑滑嘅膣腔裏面推進。

呀…呀……

佢雙手信任咁搭喺我膊頭上,我就喺佢兩腿間搖動,佢開始有反應喇。

身體開始有細微嘅震抖。

呀……呀……

並冇刻意去刺激乜嘢點,一路屌,我一路錫吓、舔吓佢耳仔、頸,啜吓、聞吓佢胳肋底,再吸吓、啜吓、舐吓佢波波、lin lin。我話,我哋好好感受吓我哋已經有最親密嘅接觸、做最親密嘅嘢。佢面紅住咁岌頭,唔、唔。

盈盈一路喺我哋旁邊,用手、波波、lin lin掃吓我、掃吓Carol去助興。我錫吓佢又錫吓Carol。

感覺Carol開始放鬆,我漸漸加大幅度、速度、力度,亦試吓從唔同角度探索佢裏面嘅唔同角落,開始從低少少角度稍為向上猛烈咁撞擊佢。

每一吓好似打樁咁衝過膣口、通過膣腔擦過前壁,直達宫門,再肆意咁壓迫吓盡頭。

老公……呀…………

漸漸,我感覺到激動嘅反應。

佢再次捉緊我,呢次捉得更實,起勢錫我面、頸、肩膊。跟住佢開始喘氣、個頭兩邊搖,小腹開始chok。

呀…………老公…唔得喇……

盈盈哄埋嚟,咀吓Carol,然後咀吓我……

佢幫手撫摸、舔Carol lin lin,幫佢上高峰。

Carol突然雙腳喺我後面鉗實我,唔俾我郁。

我感覺佢個身有啲震動、抽搐…膣腔收縮、收縮、收縮、收縮。

身體嘅激動靜止落嚟。

Carol面紅紅,滿足咁笑住。

好犀利…

有冇痛?

有啲,不過好嗨。

滿意嘛?

好好呀,我唔會再想自己嚟喇,我實會想成日要,老公,可唔可以呀?

如果我支持唔住咁妳會點呀?

唔會㗎,我已經夠喇,你都仲未出,妳再滿足阿盈多一次都仲得啦。

盈盈睇一吓床單,然後叫我睇吓。

係Carol啲血。

我感動,就抱住佢好好錫佢。

由咀開始,逐個部份錫勻佢全身。

盈盈亦都幫手舔佢。

盈盈踎喺Carol身上,舔緊Carol個妹嘅時候,我喺佢後面見到佢個B喺下底突出嚟就忍唔住,將細佬拮入去…

呀……………

(未完待續)

作者: MAN818    時間: 2022-12-28 19:38

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-28 16:19 發表 查看引用來源
多謝讚賞。

我從盈盈身體出嚟,肉棍黏住稠密嘅汁液,係盈盈嘅西水、我嘅鳩水,同Angus啲精嘅混合物,一陣腥㚃㚃嘅氣味。

盈盈話我插入去Carol度之前,要整乾淨先,唔係整咗Angus啲精入Carol度攪大咗佢。

佢講完隨即 ...
太美妙.......實在太淫亂呀😅🤪🥰🤩
作者: jbdefender    時間: 2022-12-29 12:35

真係正到痴線! 又睇到硬哂!
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-28 16:19 發表 查看引用來源
多謝讚賞。

佢講完隨即 ...

作者: MAN818    時間: 2022-12-29 14:03

引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-29 12:35 發表 查看引用來源
真係正到痴線! 又睇到硬哂!

硬咗要找人救火啦😅😜🤭🤪
作者: dcat20    時間: 2022-12-29 15:18

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-12-28 19:38 發表 查看引用來源
太美妙.......實在太淫亂呀😅🤪🥰🤩
係呀,今集稍為走甜,交代吓情節先。
引用:
原帖由 jbdefender 於 2022-12-29 12:35 發表 查看引用來源真係正到痴線! 又睇到硬哂!  
咁點算?

13上

終於開咗Carol個苞,冇喺佢裏面射到,仲硬住。

盈盈舔喺Carol個西流出嚟嘅我嘅汁嘅時候,個B喺佢下底突出嚟。

我一見到就忍唔住撲埋手抱住佢,喺佢後面拮入去,就蠕動起嚟。

妳個屄好舒服,我話。

然後一手兜上前面揸佢奶。

雪…

我整到佢被打瘀嘅部位。

唔好意思。

唔緊要。

俊仔…

咩?

我以後唔可以俾錢妳使,你仲會屌我嘛?

我幾時要過妳啲錢?妳幾時真係俾過錢我?

我繼續屌。

呀…呀……老公…射入去啦,反正頭先俾佢射過,唔爭在。

有咗點算?

我食丸…

好…

我屌咗幾耐,中間轉過姿勢,我喺前面屌。

然後佢話想Carol學吓點樣喺上面自嗨,於是示範一次。佢喺上面搖,好快就眼神恍惚、面泛潮紅。

然後佢叫Carol試吓。

Carol捉住剛剛插過盈盈、濕𣲷𣲷嘅肉棍,塞入個妹裏面嘅時候,表情有啲痛楚咁,然後就坐上去。

盈盈指導佢搵最適合自己、最high嘅位置。

Carol試吓幾個唔同嘅角度,漸漸大概feel到,就以嗰個姿勢為主,喺我身上搖、磨,好快就開始抽搐、喘息。

佢倒下,喘住氣,話,好飽。

我就再篤番入盈盈度。

呢轉我但求出嘢,冇理佢感受咁集中用前面嗰段急速進出盈盈入口。

吖……吖…………

感覺身體開始痺嘅時候,Carol問,老公,一陣你射入我度可以嘛?

盈盈話,我都要…

咁我儘量分配俾妳哋啦。

第二日,我返到公司唔見Angus。

佢到中午至返。

我冇問佢,佢亦冇講。

下午兩、三點,見佢訊息咗一陣,飛快咁再出去。

跟住我收到盈盈訊息。

佢剛剛訊息我,問我尋晚去咗邊。我話喺走廊冇着衫,過隔籬屋借電話打俾姊妹求救,之後去咗姊妹度瞓。佢話上晝返過間屋,似乎佢並冇發現我執走啲嘢。我向佢道歉,話我同佢一齊咁耐從來冇背叛過佢,尋晚同嗰個人係第一次,我只係搵要多啲錢。以後唔敢喇,佢話返去屋傾吓。

咁妳點?

我叫佢返去,我上去同佢傾。

如果佢話原諒妳,想包番妳,妳會點?

會應承。

妳真係…唔係以後同我一齊咩?

我都要生活…唔通你寧願我真係出去夜總會做咩?反正俾佢屌開,咪繼續俾佢囉。你而家都同咗Carol一齊啦,我哋好似之前咁樣咪好好囉。

盈…

做乜呀?

…冇嘢…

嗰個下晝,個心忐忑。一放工就去Carol樓下接佢。

同佢喺尖沙咀一帶拍拖,佢問,我哋正式一齊,你唔開心咩?

好開心呀。

你心掛掛咁嘅?

於是我將阿盈嘅事講俾佢知。

睇嚟你愛阿盈。

冇。

俊仔…

做乜?

算啦,我哋。

咩意思呢?

分手。

做乜要咁呢?尋晚唔係講好三個人一齊?

係…我後悔同你做咗…

妳唔鍾意我?

鍾意…佢都搵到僱主,你祝福佢,同佢分開,咁我哋以後一齊。如果你唔願意,咁當我倒霉,白白俾你攞咗貞操。

Carol…

我想做愛,你想唔想?

想。

咁去開房。

唔去妳屋企?

你係想撞到阿盈?

…唔係…

咁行啦…尋晚做完,個妹仲有啲痛…

痛妳仲做?

係咪你唔想?

唔係呀。

我想做,今日全日回味,想再試…

有咁想…

係吖,守咗咁多年終於破處,梗係做夠本啦。

好。

去搵百佳途中,Carol電話響。

係盈盈。

我搵俊仔搵唔到,佢而家係咪同妳一齊?

係。

我可唔可以同佢傾?

Carol猶豫一下,遞個電話俾我,話,你條女。

明顯感到佢話裏骨頭。

接過電話。

傾成點?

可以出嚟見面講嘛?

而家?

你同Carol一齊唔方便嗎?

Carol喺旁邊聽到,話,妳嚟同我哋一齊啦。

去邊度?

妳嚟尖沙咀先。

喺尖沙咀地鐵站等好,去紅茶館買啲外賣,然後一齊去百佳。

阿姐見到我帶兩條女嚟開房,見怪不怪咁問,使唔使套呀?10蚊個。

我心諗,不嬲冇呢啲提供㗎,阿姐真識搵外快。

唔使啦。

食住嘢傾偈。

盈盈話,Angus尋晚打完我趕我出去之後,返到屋企成晚掛住我瞓唔着,發覺自己好鍾意我但又嬲到想殺死我。佢一早去返間屋見我唔到又唔知我去咗邊,於是返公司。

佢諗咗成朝,下晝終於忍唔住發訊息俾我。佢叫我返間屋度同佢好好傾吓。

我返到去,聲淚俱下向佢道歉,話同嗰個男人只係交易,我想賺啲錢,之前真係冇試過,尋日係第一次。

佢話佢知道我唔愛佢,不過佢好鍾意我。我同人做呢啲嘢正常男人都會嬲,但係佢尋晚虐打完我,仲唔俾我着衫監硬拖出走廊,之後一路好掛住我。佢諗咗成朝,話想俾大家多一次機會。

我同Carol不約而同問,點樣俾機會?

佢話可以繼續養我,但要全天候監管。

佢夜晚要返屋企陪老虎,點監控?

佢話會搵人睇實我,另外日頭要去佢度返工俾佢睇實。

咁妳咪會同俊仔做同事囉。

係呀。

咁妳點答?

我話可以,但我要求多啲錢。佢話我去佢度做嘢會有糧出,加上佢原本俾我嘅。我話ok,不過我見吓朋友都唔俾?佢話要俾佢見我啲朋友,同埋見朋友嘅話要佢陪同。

佢點樣睇實妳?

有乜嘢吖,最多咪送我返屋企,然後叫看更睇實我。佢仲話喺廳安閉路,等佢可以睇到我出門口,佢唔知可以喺露台過嚟。

咁,呢妳以後可以過嚟我呢邊搵俊仔都得囉?

係吖。

所以妳就應承佢?

係吖,我話下個月頭實行。

好冒險。

我仲以為嗰條友嘅出現可以解除我哋要偷偷摸摸嘅風險,點知都係一樣。於是我話,我反對。

Carol愕然,俊仔。

妳搵份普通工作唔得咩?做乜一定要俾人養?

盈盈對我嘅反應好詫異。

妳唔係話愛我想做我女朋友咩?仲去做Angus條女?

但係你都有Carol…我可以點…?

盈盈講講吓,就喊起嚟。

佢繼續話,你同Carol先至襯,你哋捨得對方咩?

我同Carol無言。

盈盈續講,你同意又好唔同意又好,我哋好好地做埋呢個月愛,之後,假如你嫌棄我做Angus嘅女人,咁我哋分手啦,你以後同Carol兩個好好哋幸福。

盈…Carol忽然感動,話,唔需要咁,妳搵份普通工,我哋以後三個一齊…

我對佢轉變態度嘅速度非常驚訝。

盈盈冇答話。

佢食完嘢,就入沖涼房。

我同Carol你眼望我眼。

我問,妳轉變態度咁快嘅?

係…我覺得對阿盈唔公道,佢鍾意你先嘅,而你好明顯鍾意佢,如果唔係我夾硬介入,佢可以搵份正當嘢做、唔使再接受Angus,你哋可以名正言順一齊…

但係咁樣對妳唔好…

邊個叫我搶人男朋友?

妳覺得,三個一齊,真係行得通?

唔知㗎,但反正一開始已經係咁樣,可以一路行落去,睇吓點。

盈盈嗌出嚟,仲唔入嚟沖涼?

好。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2022-12-31 23:57

Carol嘅氣質類似呢種:

作者: lulu1238899    時間: 2023-1-1 12:01

好有仙氣,我鐘意😘😘😘😘
作者: dcat20    時間: 2023-1-3 18:37

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-12-31 23:57 發表 查看引用來源
Carol嘅氣質類似呢種:

https://i.ibb.co/vqJBkbt/ ...
13中1

盈盈喺沖涼房嗌出嚟,仲唔入嚟沖涼?

Carol首先除衫,佢除哂衫臨入去時見我仲坐喺床邊猶豫,就問,你做乜嘢?仲等?

哦。

佢就入去先。

一切發生得太突然,我嚟唔切消化。

扑到Carol對我嚟講係好開心嘅事,如果仲能夠同盈盈維持關係,簡直係男人嘅夢想。但係盈盈同Angus嘅關係出現不穩定性,本來,Angus尋晚撞破盈盈嘅事,對盈盈嚟講未嘗唔係解脫。佢搵份正當工作,唔使再依靠Angus養都好嘅,我同佢來往自由得多。假如Carol接受我哋3個人一齊,咁就最美滿;Carol接受唔到的話,盈盈唔介意做情人,我同佢可以秘密來往。但而家Angus提出繼續養佢,而佢又似乎想接受,以後要繼續擔心俾Angus發現。加上Carol就住喺盈盈隔籬,俾Angus撞到嘅機會就增加。

我喺度諗呢啲嘅時候,佢哋嗌,仲唔入嚟?

哦。

即刻除衫、除褲。

除褲嘅時候喺鏡見到自己嘅裸體。

對於自己嘅細佬嘅信心,嚟自同我做過愛嘅女朋友。

唔只俾一個女朋友讚過我呢度係佢哋試過最大、最靚、最厲害。

諗起同小予一齊5年,諗起同佢一齊初期嘅美好。寫緊呢集嘅時候,同佢分開咗9個月,正式確認分手3個月…依然神傷。

小予之前有段時間唔係香港,我搵阿May、晴晴洩欲,同阿May嚟過呢間百佳好幾次。佢上晝送咗仔返學就出嚟同我開房,沖完涼就瘋狂咁舐西,跟住就插。佢高潮到咗我仲硬住,俾佢唞吓我再屌,一個上晝之內可以屌兩、三鑊,屌到佢西攰,我至射入去…

嗰段日子我每日返爸媽屋企執屋,睇返佢哋以前啲嘢、我細個啲嘢,一路寫甜故,性沉溺之路洗頭妹戀上大叔上集洗頭妹戀上大叔續集裝修佬老婆孖生姊妹兼職女友情色電影女神與攝影師處男和日本人妻人妻食人夫溝了老友條女職業男友之路歐亞大陸之旅小學女教師機心骨妹背住大主顧媾仔美容妹搭上人夫成功商人同人分享老婆我的臺灣女友女朋友個女Sale妹扮企街新春識到心儀女blogger日本女鄰居…一路期待小予返嚟我哋一齊。

呢啲往事隨住我爸媽先後過身、同小予終極分手,變成刺痛嘅回憶。

入到沖涼房見到盈盈同Carol互相幫對方捽梘液。

雪…Carol觸碰到盈盈尋晚被打瘀嘅地方。

唔好意思,我唔敢掂妳呢啲部位。

唔怕,輕力啲就可以。

我問,有咩我可以幫手?

你服侍阿盈沖涼,Carol話。

咁妳呢?妳做乜嘢?

我服侍你。

盈盈話,咁我服侍妳吖。

好。

於是,我哋3個人就幫大家捽梘液、沖身,形成一個美好嘅三角關係。

我小心翼翼儘量唔敢整痛盈盈,Carol幫我沖沖吓開始捋我細佬。

我愛死呢支嘢。

妳以後可以好好享用,盈盈話。

妳都可以,Carol答。

盈盈冇說話,佢靈巧咁捽Carol裂縫嘅頂端。

吖…

我抱住盈盈,吐脷入佢口裏面,同一時間另一隻手游落下面rub佢。

Ar、ar…

細佬俾Carol嘅纖纖玉手溫柔咁把玩、捋…

呀……

盈盈伸手過去撫摸、Carol嬌嫩嘅波波,輕掃佢嘅的的。

吖…吖…

三人互相撫慰好一陣,盈盈踎低,喺花灑底下吸啜、吞吐肉棍,手輕揉Carol嘅鮑瓣同肉粒。

我同Carol擁吻,手指輕彈佢嬌嫩嘅乳頭;佢抱住我頭,手指喺我啲頭髮之間亂摷。

除咗盈盈個口俾肉棍塞滿叫唔出聲,我同Carol都忍唔住發出聲,特別係Carol,佢俾盈盈舐到成身震同埋發出柔高音嘅嘆息聲。

我亦都俾盈盈吸、啜到有啲痺。於是叫佢起身,抱住佢錫。

即使花灑水不斷流過,仍然食到佢咀裏面有輕微鹹味,我估唔到自己分泌咁多水入佢口裏面。

忍唔住喇,諗住𢭃起盈盈一邊腳,冇為意大脾瘀咗,隻手一摙落去,佢哎唷一聲,我即刻縮手,換手托起佢另一邊大脾,就喺花灑底下塞入去肉罅。

Carol踎低,哄埋去睇住肉棍插入盈盈個窿、出番嚟,入去、出嚟,佢百厭起嚟,就將條脷貼埋去盈盈個窿外面,隨住我一出一入盈盈個窿,舐肉棍上面盈盈啲水。

佢舐咗陣就企起身,抱住我個頭伸條脷入我咀裏面,等我食番佢口水裏面我同盈盈嘅愛液。

然後佢癡迷咁望住我,話,與其我同阿盈爭風呷醋,大家都唔開心,我哋以後相親相愛,大家開心咪好囉。

係,我話。

我抱住盈盈條腰,問佢雙腳可唔可以發力。

佢話可以,我叫佢雙手捉實我膊頭,跳起身繞住我條腰。

佢照做。

我就插住佢,抱實佢出外面。

Carol問,你可唔可以企喺度抱住盈盈做?

我話可以,但我要雙手托住盈盈發力,怕整痛佢。

盈盈話唔怕,叫我儘量就住,佢亦儘量忍耐。

於是我將雙手穿過佢大脾,小心避開佢瘀咗嘅部位𢭃住佢pad pad托起佢成個人,下身不斷向上郁,既屌入去裏面亦磨擦佢粒核。

好爽…未試過咁樣做愛㗎,除咗你…唔知道有邊個可以…

便當式,唔少人都識啩。

但我真係冇遇過…亦都冇可能一識人就問人識唔識…

妳想同第個試咩?

冇呀…就算係…都只係為咗搵錢…唔係為咗享受…呀…呀……

Carol見到,話,我想試。

好…盈盈拍拍我,示意我收手等佢雙腳落番地。

你哋試吓吖。

我同Carol講,妳尋晚至開齋,個妹仲未適應就試呢啲…

好想試吓。

好…痛妳出聲…

得喇,好想試吓…

於是我企喺度,將一直硬住、上面仲有盈盈啲水嘅細佬,捅入去Carol底下、兩腿之間嘅裂縫。

刺過佢膣口嗰刻,佢眉心一皺。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2023-1-3 18:43

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2023-1-1 12:01 發表 查看引用來源
好有仙氣,我鐘意😘😘😘😘
Carol屬於呢種氣質。

* * *

13中2

Carol見到我同盈盈玩便當式,話想試吓。

好想試吓。

好…痛妳出聲…

得喇,好想試吓…

我企喺度,將一直硬住、上面仲有盈盈啲水嘅細佬,捅入去Carol底下、兩腿之間嘅裂縫。

刺過佢膣口嗰刻,佢眉心一皺。

Ar……

痛?

有啲…不過,可以…

於是我插住佢,輕輕拍吓Carol隻手,示意佢從我兩臂底下兜上去攬實我肩膊。

當佢攬實我嘅時候,佢軟熟嘅波波、嬌嫩嘅lin lin貼住我心口,好親密。

見到佢面紅紅,一副甘願奉獻嘅樣,我心醉。

我稍微屈膝,𢭃住佢pad pad,叫佢好似正話盈盈咁樣跳起身。佢輕輕發力、跳起,我順勢企起身,佢雙腳順利繞喺我背後。

雙手穿過佢雙腿底下𢭃住佢,就喺房裏面一路行,一路屌。

Ar…ar…好精彩…

我見到塊鏡,就行埋前面,等佢可以睇到自己俾我屌緊嘅淫樣。

盈盈喺我哋旁邊,錫吓我,又錫吓Carol。

然後佢攞手機出嚟影。

我叫佢唔好,一陣唔覺意俾Angus見到。

唔會㗎,我唔同佢一齊喇。

真嘅?

真,我去搵份工,以後同你哋兩個一齊好冇?

好,我話。

好,Carol亦都話。

於是我就俾佢影我企喺度屌Carol。

每一吓屌入去嘅時候,睇住佢面紅紅、清純到令人心醉嘅樣,喺佢溫暖、柔軟得好似好容易受傷嘅膣腔裏面活動,感動到難以形容。

Ar…ar…

我咀吓佢,慢慢、慢慢行近張床,小心翼翼咁放佢上上面,然後我就企喺床外面,溫柔咁慢慢深入、緊貼實盡頭,上下左右按壓、摩擦吓,慢慢、慢慢退出,再深深鑽探、撫慰佢嬌嫩幼滑嘅膣腔裏面每分每釐。

Ar…ar……

佢面紅紅咁喘氣,雙眼恍惚、癡迷咁望住我喺佢身上操作。

老公……

佢肉緊咁攬我入懷然後激動咁咀我、吸啜我條脷…

計埋尋晚塞過入佢度3次,呢次係第4次,佢顯然開始適應亦比較投入、自然、識得享受。

老公…我覺得裏面好痺…會唔會就係G點高潮喇…?

做愛唔好分析,即管投入去享受每一刻。妳做多咗,慢慢就會識得分㗎喇。

盈盈一直喺旁邊愛撫我同Carol、錫吓我哋,亦愛撫吓自己。

佢解釋,裏面高潮係難過出面㗎,通常女仔自己嚟都可以摩到高潮,或者女人磨豆腐都好容易有,男人用碌鳩插入裏面唔一定會有。但係妳老公佢插入我裏面基本上次次都可以令我高潮。

真嘅?

真嘅,妳玩多幾次,熟悉做就識得體會㗎喇。

好…我愛妳…我老公都係妳老公…我哋冇分彼此…

好呀…我都愛妳…

佢哋攬住咀。

我睇見佢哋咁好,一路屌嘅時候感到安慰。

企喺床邊抱住Carol條腰,一邊屌,一邊揸吓佢波波仔、撥吓佢lin lin,又伏低錫吓佢。屌咗陣將佢抱起,放喺床正中然後反轉,就後喺佢後面篤入去。佢未試過咁樣,就嗌。我試吓從高些少嘅位置插,儘量摩擦佢膣腔嘅前面。屌咗冇耐咗一陣,佢身體強烈抽搐。

呀…呀…老公……唔得喇……好犀利……

我繼續刺激佢,佢捉緊我手,用力摙實。

呀…呀…老公…頂唔順……呀…

佢身體猛烈chok兩嘢,就靜止落嚟,趴喺床上喘息。

我伏喺佢背後,細佬仍然喺佢裏面硬住,感覺到佢膣腔不停向內收縮。

我錫吓佢頸、耳背,錫吓佢頸。盈盈哄埋去錫吓佢咀、脷交兩吓然後錫吓我。

Carol氣若游絲話,老公…

唔?

我到咗…

我知道。

犀利過平時自己攪、犀利嗰尋晚…係唔係就係G點高潮?

我頭先,的確係集中妳前面,G點一般都係喺呢度。

你好犀利…你係咪同過好多女仔做?

我拍過拖,同人做過有乜出奇?

可唔可以,以後唔再插第二個?淨係插我同阿盈?

可以。

我哄上佢前面錫吓佢咀。

我想你一直插住我唔出嚟,直至佢變軟、變細,得唔得呀?

我都想,不過,我哋做咗,阿盈未滿足吖嘛。

盈盈喺旁邊攬住Carol,輕柔咁摩吓佢背,錫吓佢;Carol就搓揉吓盈盈對奶、掃吓佢lin lin。

尋晚我要求你射入嚟你都冇射到。

尋晚妳到咗兩轉,我同阿盈做嗰陣喺佢裏面忍唔住射咗吖嘛。

都話你愛阿盈多啲㗎啦。

唔係講咗話我哋相親相愛嘅咩?做乜又妒忌?

冇妒忌,我想你喺我裏面發洩。

又做?妳啱啱先開鮑,就做咁密,唔痛咩?

痛,但又好嗨,好想回味。

妳唔使唞吓先咩?阿盈都未食。

咁,你滿足咗佢先啦。

妳會唔會嬲?

唔會,不過呢次你一定要留番射入我度,可以嘛?

好。

我從Carol個窿出嚟嘅時候,佢發出唔捨得嘅叫聲。

盈盈錫一下佢,就瞓喺旁邊。

見到佢身上幾處被打瘀嘅痕跡,我心痛。

唔好再同Angus一齊喇,唔係一陣佢又打妳。

唔同喇,唔鍾意佢,唔想再俾佢屌…但係…

乜嘢?

我需要錢…

去搵份基層工做住先囉。

但係…

妳怕辛苦?

唔怕,但我想養你。

傻…

我感動,於是摩吓佢額頭,輕輕親吓佢咀,將細佬貼住佢個妹磨吓。

佢激動咁抱住我錫。

我已經漏哂水,磨到佢恥丘上面啲毛毛同佢條罅外面一塌糊塗。

想唔想?我好認真咁問。

仲問?只要你想,我幾時都想,頭先一路睇住你扑Carol,睇到我個屄㷫…

佢捉住我手落去下底,我摸到啲水,話,我嘅。

你塞入去摩吓。

於是我塞入去淺層輕輕撩吓,發覺果然已經滑潺潺。

我個屄,隨時可以俾你屌。我愛你,即使你嫌我俾人包、做人條女。

我感動到冇法形容,唯有向裏面塞…

呀…………老公…

老婆…

盈盈激動咁鉗實我,我一邊屌,佢一邊搖擺下身,用個B頂、磨我恥骨。

我愛你…

我都愛妳…

我激動咁錫佢,搏命鋤佢嗰窿。

吖……

我愛妳…

你屌死我吖…我想死…

唔準妳死…

我想喺高潮中死去,求你…屌死我…我想我個屄,以後再冇第個人屌…

我起勢chok,chok到佢啲水起哂白泡,變得杰噠噠…

盈盈雙腳繞喺我背後,隨住我屌佢嘅動作搖晃。

睇住佢面頰、眼眶泛紅,睇住佢身體激動,發出粗重嘅喘氣。

你必需先帶我上高潮,如果唔係你喺我裏面射咗就唔可以喺Carol裏面射。

咁一係妳喺上面?

唔制,我要你做番老公嘅責任,我要你滿足我。

好…我儘量…

根據我對盈盈身體嘅認識,佢鍾意我深入、頂實盡頭咁按壓同時摩擦佢外面。

呢個方式我亦都冇咁敏感可以延遲射精。

於是我一於使出呢度板斧。

雙手插喺佢背後同床褥之間抱緊佢,一邊擁吻住、一邊貼實下身上上落落咁推磨,感覺兩個人已經係夫婦咁親密。

Hm…hm…你真係好識得做愛……

妳又知我好識?

冇試過好似你咁㗎…真係㗎…呀…

識我之前…同過幾多個人做過?

唔話你知…你只需要知道我愛你…從來冇試過咁愛一個人…呀……

憑直覺,我感覺呢一刻需要轉mode,就將佢搬到床邊,我再企出床外面,急速而密集咁遠程抽插。

每一吓好似打樁咁撞埋去佢pad pad、每吓越過佢膣口都好似第一次入去咁箍一箍,寧舍有感覺。

呀…呀……老公…唔得喇…我要出嚟喇

急速而密集咁用呢種遠程抽插會好有感覺,我亦開始覺得痺喇。

必需儘快帶盈盈到高潮,唔係一陣喺佢度咇咗,Carol就唔開心㗎喇。

(未完待續)

作者: jbdefender    時間: 2023-1-4 17:16

多謝師兄一連2集, 我都要出野啦~~~
引用:
原帖由 dcat20 於 2023-1-3 18:43 發表 查看引用來源

Carol屬於呢種氣質。

* * *

13中2

Carol見到我同盈盈玩便當式,話想試吓。

好想試吓。

好…痛妳出聲…

得喇,好想試吓…

我企喺度,將一直硬住、上面仲有盈盈啲水 ...

作者: dcat20    時間: 2023-1-9 12:38

引用:
原帖由 jbdefender 於 2023-1-4 17:16 發表 查看引用來源
多謝師兄一連2集, 我都要出野啦~~~
多謝大家支持,故仔寫到呢集完喇。

寫埋我同珊姨個故仔之後,我就封筆,唔再寫甜故喇。

寫起甜故嚟係因為6年前嘅1月19日喺茶餐廳搭枱識咗女朋友個女裏面嘅小予,同佢開始咗一段甜蜜、美好嘅感情。

呢幾年,每次掛住佢嘅時候,就會用寫甜故去打發。

近呢兩年,我同佢好多現實生活上嘅問題,經歷好多波折。

隨住我舊年9月同佢終極分手,我寫埋呢個故仔同我同珊姨(裏面有我同鄭小予嘅真實事件),就唔再寫甜故喇。

* * *

13下(結局)

盈盈嘅身體反應令我知道佢去到一個位,頂實、推磨嘅方式滿足唔到佢,必需改用快速,完全抽出、插入嘅方式去刺激佢整個膣腔。

於是我企出床外面,從稍為低少少嘅角度,急速而密集咁向上抽插,每吓都好似打樁咁撞埋去佢pad pad。

呢種插法既可以磨擦到佢陰蒂、衝擊到佢陰道口、刺激到佢G點,同埋頂撞到佢嘅前穹窿,幾個敏感部位。

同一時間我搓、摙佢lin lin,用力抓佢軟熟、有彈性嘅奶。Carol亦好似知道咩事咁哄埋嚟錫盈盈面、咀、耳仔、胳肋底、lin lin,幫手將盈盈推向高峰…

盈盈雙頰通紅,嗨到癲咗咁搖頭、大嗌。

呀……老公…Carol…

Carol話,妳叫我做妹妹啦…姐姐…

妹妹…呀……你哋攪死我喇…

用呢種方式抽插,每吓越過膣口都感覺好似第一次入去咁,細佬頭被箍一箍寧舍敏感,我開始有痺嘅感覺喇。

為咗喺我忍唔住射精之前將盈盈帶上頂峰,每次我頂到佢膣道盡頭,就壓住子宮頸,能夠停留多0.25秒就停留多0.25秒,儘量減少對草菇頸刺激嘅時間。

但細佬頸俾佢膣口箍吓箍吓,係好刺激。正當我覺得痺嘅感覺開始強烈,快要失控嘅時候,盈盈全身震抖、強烈抽搐,佢用力抓實我背脊,膣腔向內收縮、收縮,將細佬啜吓、啜吓,好溫馨、親密。

佢成個人虛歇咁,身體平息落嚟,剩低落嚟,只有個窿向內吸啜、吸啜。

我留喺佢暖暖嘅肉洞裏面,靜靜咁感受呢刻嘅寂靜,法國哲學家巴特爾(Georges Bataille,唔係羅蘭巴特Rolland Barthes)從性高潮致力追尋嘅極樂,就係頭腦、語言嘅息滅,寂靜嘅快樂。

我一直插住盈盈,直至佢個窿嘅細微震動亦都漸漸靜止落嚟,我就出番嚟。

肉棍上面黐住俾我chok到變成白色、混合住我啲春水同盈盈啲愛液嘅稠密漿液。

盈盈死咗咁攤喺床度呼吸。

Carol哄埋肉棍前面、聞吓,仔細咁欣賞吓,輕輕舔吓屙尿個窿上面啲水。

我摩吓佢頭髮、面。

盈盈話,老公…你射妹妹俾我睇啦…佢睇過你射我,我想睇佢俾你射…

我冇講嘢,就轉身抱住Carol。

佢一臉期待咁望入我雙眼。

我分開佢雙腳,然後抱住佢條腰,將黐滿盈盈同我啲漿液嘅肉棍,慢慢、慢慢咁捅入佢緊緊嘅肉罅裏面。

呀…………老公…………

我頂實佢推、磨。

老公…我唔得喇…呢兩日頻密咁做愛,頭先到咗頂峰,個妹有啲痛…

咁我儘快射好冇?

好…射入去,填滿裏面…

妳個窿仔裝得滿我啲嘢嗎?

裝唔哂…你射入去我子宫裏面…我幫你生個仔…

我冇回應,繼續頭先喺盈盈個gap裏面嘅活動。

儘量避免整痛佢,輕快而大幅度抽出、進入Carol嘅肉縫,刻意俾佢膣口不斷箍草菇頸…

佢眉心一直皺,我知道呢個部位大概係處女膜嘅位置,佢剛剛破處,呢度應該仲好脆弱、敏感。

痛嘛?

呀…呀……佢搖頭,話好嗨…

盈盈埋去吸啜Carol lin lin,諗住令佢嗨啲。

Carol喘住氣,虛弱咁話,姐姐…我唔需要喇,妳服侍老公啦,等佢快啲到。

於是盈盈就轉向我呢邊,一邊吸啜、一邊舔我lin lin。

我亦都頂唔順,畜生咁嗌。

呀……

Carol都開始震。

唔得喇…又試高潮喇…未試過一次嚟咁多轉…呀…呀…

我冇特登停落嚟,轉為只用前半段繼續密集出入。

我知道咁樣會不停磨擦佢處女膜嘅部位,但只有用呢個部位不停箍草菇頭至可以令細佬儘快興奮。

我同Carol講,辛苦吓妳喇。

唔緊要…你做啦,我想俾你射入我裏面…我要睇住妳射精…呀…呀……

草菇頭頻密咁俾佢緊窄嘅窿口箍吓箍吓,細佬漸漸興奮、麻痺,加上盈盈同一時間啜、舔lin lin帶嚟嘅刺激,身體激動嘅感覺漸漸明顯、強烈,迅間澎湃到某個點,一嘢擴散到全身。

俾呢種激烈嘅感覺覆蓋成個人,細佬再hold唔住,一下子放鬆,杰杰嘅漿糊喺Carol嫩滑嘅水洞裏面爆發出嚟。

呀…………

我即刻抱實佢,碌棍頂實佢陰道盡頭。

隨住身體嘅抽搐,啲漿源源不斷灌注入Carol子宮。

老公…

唔?

好有感覺…好熱……

同一時間我亦感覺到Carol嘅膣腔收縮、收縮,好似要將我啲嘢吸啜哂入裏面咁。

成個人徹底放鬆,伏喺Carol身上,抱住佢錫佢。

多謝老婆仔滿足我。

佢攬實我,兩頰紅粉菲菲,滿足咁微笑住話,我亦都好飽、好滿足…個妹…未試過咁刺激,睇嚟有幾日做唔到愛喇。

咁妳好好唞幾日。

盈盈錫一啖我,然後錫一啖Carol,話,我覺得我哋三個人一齊係最合適。我哋嘅老公支嘢咁大,屌得又耐,假如我同妳自己一個滿足佢,實俾佢屌死。我哋兩個一齊滿足佢之餘,我哋亦都食到飽飽,唔怕佢唔夠再去溝女。

Carol回應,係…仲諗住以後日日要,但係俾佢屌完我哋兩個一鑊,我半死,要唞幾日喇…

細佬喺Carol裏面漸漸縮小,慢慢滑出嚟。

啲粥亦都喺佢裂縫流出嚟。

盈盈哄埋去舔、舐、吸。

佢食乾食淨,就同Carol咀。原來佢並冇吞到,一直將啲精含喺口裏面。佢咀Carol嘅時候,將啲混和咗Carol啲西水、佢自己啲口水嘅精leu入Carol口裏面。

Carol冷不勝防盈盈有此一着,突然感到yip喉,就咳。跟住佢連隨抱實我咀,將口裏面淨落嚟嘅精,混和住佢、盈盈嘅口水,leu入我口裏面…

事後,我至留意到我心口同Carol波波上面,都有吻痕。係盈盈幫我同Carol吸啜嘅時候,靜雞雞整落嚟嘅。

Carol尷尬到死,話要整番一個喺盈盈波波上面報復。於是我同Carol一人啜盈盈一邊奶,睇吓邊個種嘅草莓靚啲…

Carol雖然一路係處女,但佢從之前嘅男朋友度學過點樣整咖喱雞,不過整得唔係太好。

我亦唔見得比佢熟練。

三個人之中,盈盈整嘅吻痕最靚…

就咁樣,我、盈盈、Carol三個,過住好美好嘅性生活。

盈盈冇應承Angus,佢搵咗份sales,賣護膚品。呢個品牌好多阿太買,唔多點使sell,所以好容易做。佢住喺Carol度,同佢分擔啲租。

我亦都搵到另一份工,做番本來嗰行,就quit Angus份工。臨走佢仲同我飲嘢,叫我幫佢溝番盈盈。我係咁意認承,但當然冇真係理佢。

隨住我收入回復番以前嘅水平,份工亦穩定落嚟,我幫佢哋搵過另一個單位,過住三個人同居嘅生活。

(完)

作者: jbdefender    時間: 2023-1-9 18:18

見好就收~ 日日中出, 齊人之福, 夫復何求~
引用:
原帖由 dcat20 於 2023-1-9 12:38 發表 查看引用來源

多謝大家支持,故仔寫到呢集完喇。

寫埋我同珊姨個故仔之後,我就封筆,唔再寫甜故喇。

寫起甜故嚟係因為6年前嘅1月19日喺茶餐廳搭枱識咗女朋友個女裏面嘅小予,同佢開始咗一段甜蜜、美好嘅感情。

呢幾年,每次掛住佢嘅時 ...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)